hihello Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 καλησπέρα και χρόνια πολλά. θέλω από vodafone να κάνω το κινητό μου cosmote και έχω ένα δίλημμα. να αναφέρω επίσης πως θέλω να βάζω κάρτα και να βάζω πακέτο ομιλίας για ένα μηνα και ξανά και ξανά το ίδιο. τι διαφορα έχει η κοσμοτε (COSMOKARTA) και το what’s up ??? να κάνω αίτηση φορητότητας σε κοσμοτε η γουατς απ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ninjis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Η cosmokarta και το what’s up είναι καρτοκινητά της Cosmote μόνο που εσυ επιλέγεις το καλύτερο πακέτο που σε καλύπτει ανάλογα με τις παροχές cosmokarta what’s up ή frog . Συνήθως what’s up και frog δίνουν τα περισσότερα data ενώ cosmokarta περισσότερο ομιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Q χρέωση ανά δευτερόλεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, hihello είπε καλησπέρα και χρόνια πολλά. θέλω από vodafone να κάνω το κινητό μου cosmote και έχω ένα δίλημμα. να αναφέρω επίσης πως θέλω να βάζω κάρτα και να βάζω πακέτο ομιλίας για ένα μηνα και ξανά και ξανά το ίδιο. τι διαφορα έχει η κοσμοτε (COSMOKARTA) και το what’s up ??? να κάνω αίτηση φορητότητας σε κοσμοτε η γουατς απ;; Η φορητότητα γίνεται σε Cosmote. Μπορείς και σε δεύτερο χρόνο να το κάνεις μόνος σου What's Up στέλνοντας ALPAK ή ΑΛΠΑΚ στο 1314. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 22 hours ago, hihello said: καλησπέρα και χρόνια πολλά. θέλω από vodafone να κάνω το κινητό μου cosmote και έχω ένα δίλημμα. να αναφέρω επίσης πως θέλω να βάζω κάρτα και να βάζω πακέτο ομιλίας για ένα μηνα και ξανά και ξανά το ίδιο. τι διαφορα έχει η κοσμοτε (COSMOKARTA) και το what’s up ??? να κάνω αίτηση φορητότητας σε κοσμοτε η γουατς απ;; ιδιος παροχος διαφορετικο προγραμμα.η φορητοτητα σε cosmote θα γινει no matter what Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα