medidia Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Σε documents που έχω αλλάξει μπαταρία σε iPhone και MacBook δεν μου ζήτησαν να σβήσω τα δεδομένα μου αλλά πριν από χρόνια. Μόνο να απενεργοποιήσω το find my phone. Νομίζω το πιο σωστό επαγγελματικά ειναι να το απαιτούν έτσι ώστε να είναι εξασφαλισμένοι από μεριά τους ότι δεν θα γινει κλοπή των δεδομένων των χρηστών από κάποιο υπάλληλο. Πιθανόν να άλλαξαν τα guidelines και να το απαιτούν αφού αρκετοί εδώ μέσα έχετε αυτή την εμπειρία. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από medidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Εξωτερικό έχουμε πάει για αλλαγή μπαταρίας και δεν έσβησαν τίποτα σε Apple Store . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimarass26 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Δηλαδή εσυ θα έδινες το κινητό σου για αλλαγή μπαταρίας χωρίς να σβήσεις τα δεδομένα σου και αυτός θα έφτιαχνε ένα ωραίο αντίγραφο του κινητού σου …. Μάλιστα ! Καλά ποιος δίνει το κινητό του σε service για οποιοδήποτε λόγο και δεν έχει κάνει wipe πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, jimarass26 είπε Καλά ποιος δίνει το κινητό του σε service για οποιοδήποτε λόγο και δεν έχει κάνει wipe πριν; Και αν δεν μπορεις να κανεις wipe λογω προβληματικου λειτουργικου? 🤔 Παιδια, ουτε που τους νοιαζουν τα δεδομενα σας, ουτε και πληρωνονται για αυτο το πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professionally Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 honor magic 5 lite 3 μερες πάνε τώρα .............. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genotixe Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, morningwood είπε Καλό ανέκδοτο, αν έχεις χάσει επαφή από το 2018 https://www.techadvisor.com/article/724337/best-battery-phone.html καλα ρωτα τους χρηστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Professionally Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, panatha1369 είπε Στο Android λενε θα μπει στην εκδοση 14 υγεια μπαταριας πάει δηλαδή την κάτσαμε την βάρκα !να φανταστώ η υγεία θα πέφτει ποιο γρήγορα από το μήλο ....όλα στο βωμό του μαμονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cp5120 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Όταν κάποιος διαθέται ένα χιλιάρικο για μια συσκευή επικοινωνίας (που μπορεί να κάνει το ίδιο με ένα κατοστάρικο) θα προβληματιστεί να δώσει € 70 για αλλαγή μπαταρίας; Πριν καλά καλά τελειώσουν οι 12 δόσεις θα βάλει άλλες 12 δόσεις στα € 1300 για να πάρει το επόμενο μοντέλο. Η apple ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι οι πελάτες της. Ακόμη κι αν πουλάει το iPhone στα € 2000 με ποσοστό κέρδους 7000%, θα βρεθούν αρκετοί να τα σκάσουν (πχ. "αδιάβροχοι σερβιτόροι"). Λέγεται marketing και η apple από την εποχή του αείμνηστου Jobs, ξέρει να παίζει το παιχνίδι τέλεια: "For the first time ever" πάντα! Και όπως χιλιάδες ακόμη αγοράζουν Volkswagen group αυτοκίνητα παρόλο το dieselgate, έτσι θα αγοράζουν iphone. No mattter what! 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Εν τω μεταξύ υπάρχουν χρήστες που φρικαρουν όταν βλέπουν το health της μπαταρίας πεσμένο, ενώ η αυτονομία της συσκευής δεν έχει αλλάξει αντίστοιχα… 😛 Αν ήμουν η apple, απλά θα αφαιρουσα το ποσοστό από το health status και θα άφηνα απλά γενικές περιγραφές τύπου «good», «bad», κλπ. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, cp5120 είπε Όταν κάποιος διαθέται ένα χιλιάρικο για μια συσκευή επικοινωνίας (που μπορεί να κάνει το ίδιο με ένα κατοστάρικο) 🙄🙄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Ανέβασαν το θέμα ανήμερα της Παναγίας μπας και βοηθήσει..... "Η apple για κάθε πρόβλημα σας συνιστα προσευχηθείτε μέχρι το επομενο....." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 5 hours ago, cp5120 said: Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Όταν κάποιος διαθέται ένα χιλιάρικο για μια συσκευή επικοινωνίας (που μπορεί να κάνει το ίδιο με ένα κατοστάρικο) θα προβληματιστεί να δώσει € 70 για αλλαγή μπαταρίας; Δεν θέλω να κάνω το ίδιο με ένα κατοστάρικο. Ούτε θέλω να πηγαίνω τις βόλτες μου με cinquecento του 1987. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα με αυτά, μαγκιά σου φάτα στα μπουζούκια, κάντα μασούρι ή ότι άλλο θες. Σε τεχνολογικό φόρουμ πάντως λίγο άτοπο το σχόλιο σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Raptor84 είπε ...για να σου αλλάξει τη μπαταρία θα πρέπει να σου κάνει ολική διαγραφή των δεδομένων. Άκρως απαράδεκτο. Στη μοναδική περίπτωση που γίνεται υποχρεωτικά Restore, είναι σε αντ/σταση οθόνης. Είναι απαραίτητο για το καλιμπράρισμα της νέας. Στην αντ/σταση μπαταρίας δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Ακόμα και αν στο πει κάποιος, ζήτησε απλώς να μην το κάνουν. * Όσο για το Health, τα λέμε χρόνια. Ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο ανέκδοσ της Apple. Όποιος συνεχίζει να ασχολείται με αυτό και να το παίρνει και στα σοβαρά καλύτερα να το ξανασκεφτεί. Αλλάζω κάθε χρόνο απο το 11 PM κάνοντας κάθε χρόνο τα ίδια πράγματα. Στο 14 Pro φέτος με Day 1 αγορά έχω ακόμα 100%. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από nikosgnr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, panatha1369 είπε Στο Android λενε θα μπει στην εκδοση 14 υγεια μπαταριας Ωχ 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, billdanos είπε Αν ήμουν η apple, απλά θα αφαιρουσα το ποσοστό από το health status και θα άφηνα απλά γενικές περιγραφές τύπου «good», «bad», κλπ. To Health όμως μπήκε για ένα συγκεκριμένο λόγο. Τότε που οι συσκευές γίνονταν Throttle (γιατί, έτσι) πίσω στο 2017. Και μαζί με αυτό έφερε επιπλέον χρήματα στην Apple μιας και πούλησε μπαταρίες σαν ζεστές τυρόπιτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα