geomrk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Volga είπε Μου θυμίζει παλιά ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση που είχε ανέβει η βενζίνη και ρωτάγανε τους οδηγούς στα διόδια και ένας απαντάει «Οσο και να ανέβει, εγώ 20 ευρώ έβαζα 20 ευρώ θα βάζω.» 😄 Το άλλο είναι καλύτερο "δεν κοιτάω καν την τιμή της βενζίνης,τι; δεν θα πάω στη δουλειά μου; δεν γινεται " 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Δηλαδή εσυ θα έδινες το κινητό σου για αλλαγή μπαταρίας χωρίς να σβήσεις τα δεδομένα σου και αυτός θα έφτιαχνε ένα ωραίο αντίγραφο του κινητού σου …. Μάλιστα ! Δεν εχουν κανεναν λογο για να κανουν αντιγραφο ασφαλειας τα δεδομενα σου. Να τα κανουν τι? Να δουν την λιστα απο τα ψωνια στο σουπερ? Φωτογραφιες απο το καλοκαιρι? Μηνυματα με την γκομενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morningwood Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 54 minutes ago, genotixe said: γιατι και ποτε ειχε καλη μπαταρια το αιφον? τα τελευταια 10 χρονια οι κατοχοι αιφον κυκλοφορουν με γεννητριες στους δρομους... Καλό ανέκδοτο, αν έχεις χάσει επαφή από το 2018 https://www.techadvisor.com/article/724337/best-battery-phone.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 1 hour ago, immortalx said: Τοτε διαβασε το παρον αρθρο που λεει οτι η Apple επισημως δινει 80% για 500 (τους μισους δλδ) κυκλους. Δλδ ακομη και αν καταφερει να ΜΗΝ βαλει removable μπαταρια εσενα τι σε κανει χαρουμενο; Αγόρασε εσυ κινητό να ανοίγει η πλάτη για να βάζεις την μπαταρία γυρνώντας 15 χρόνια πίσω ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 14 pro max 1.5 μήνας κατοχής (καινούργιο από iStorm), 99%. Πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
immortalx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Αγόρασε εσυ κινητό να ανοίγει η πλάτη για να βάζεις την μπαταρία γυρνώντας 15 χρόνια πίσω ! Ε αφου το θεωρεις "οπισθοδρομικο" να μπορει κανεις να αλλαζει τη μπαταρια μονος του, τι να σου πω... Αν στο επομενο σου αυτοκινητο εχουν κολλημενους τους τροχους μη γκρινιαξεις αν παθεις λαστιχο και δεν μπορεις να βαλεις ρεζερβα 😛 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosaero Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Προσωπικά εγώ με 14 pro από τις 17/10/22 ακόμη 100% η υγεία μπαταρίας (δεν ειναι και αυτό φυσιολογικό αλλα οκ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 https://appleservice.infoquest.gr/el/services αναγραφει με ψιλα γραμματα: Τα προς επισκευή προϊόντα παραλαμβάνονται ως κενά δεδομένων, αν ο πελάτης επιθυμεί τη διατήρηση των δεδομένων του θα πρέπει να ενημερώσει σχετικά κατά την παράδοση και να αποδεχθεί την αντίστοιχη χρέωση (όπου είναι εφικτή η διατήρηση των δεδομένων του) Να το αναλυσουμε κι άλλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 22 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Δηλαδή εσυ θα έδινες το κινητό σου για αλλαγή μπαταρίας χωρίς να σβήσεις τα δεδομένα σου και αυτός θα έφτιαχνε ένα ωραίο αντίγραφο του κινητού σου …. Μάλιστα ! Πως ακριβώς χωρίς τον κωδικό και με την παρουσία μου στον χώρο; Σε ωραίους τεχνικούς πας εσυ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 4 ώρες πριν, markos9 είπε 3 φορα που αλλάζω μπαταρία σε μήλο τηλέφωνο (document) και δεν υπήρχε πρόβλημα Και αγοράζεις ακόμα μήλο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Παιδιά μην ανησυχείτε στο 81% θα σταματήσει να πέφτει . Έχω ένα XS Max και ένα χρόνο εκεί κολλημένο είναι 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 και εγώ πριν λίγες μέρες που άλλαξα σε 11 pro μπαταριά στην I system δεν ζήτησαν διαγραφή δεδομένων Μόνο πρόταση για backup ξεκλειδωμένη συσκευή, και κατόπιν αλλαγής της μπαταρίας με νέα προτροπή για επανεγκατάσταση τελευταίου λογισμικού και επαναφορά απο το αντίγραφο ασφάλειας που λέγαμε.. όχι υποχρεωτικά όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Όπως μου είχε απαντήσει κάποιος αυτό που εξοργίζει εμένα ή στην προκειμένη περίπτωση με κάνει να γελάω, για αυτόν ήταν προαπαιτούμενο. Κανένας μπακάλης να μην επεμβαίνει στην πολύτιμη συσκευή του. Πλήρωνε τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellghan Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Αυτό που λέει για δεδομένα και κωδικούς icloud παίζει να ισχύει μόνο στην εγγύηση. Πάντως και εγώ που είχα πάει στην Γλυφάδα είχαν ζητήσει διαγραφή δεδομενων και αφαίρεση icloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 46 λεπτά πριν, vasilissouvlaki είπε Και αγοράζεις ακόμα μήλο? και εγω της ιδιας αποψης με εσενα ημουν (αν και ποτε δεν μπηκα να σχολιασω) μεχρι που αγορασα.Δυστυχως το να διαβαζεις δεξια και αριστερα και να υιοθετεις μια αποψη ειναι τελειως λαθος..Και δεν ειχα φτηνα κινητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα