Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 γιατι το ολο θεμα "υγεια μπαταριας" το βλεπω μαρκετινγκ και δεν παιζει αν ισχυει ; Στα ανδροιδ ας πουμε εδω και χρονια δεν υπαρχει τιποτα, και μονο εφαρμογες 3ων που δεν εινια και τοσο αποτελεσματικες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μόλις τώρα, Lewnidas1995 είπε γιατι το ολο θεμα "υγεια μπαταριας" το βλεπω μαρκετινγκ και δεν παιζει αν ισχυει ; Στα ανδροιδ ας πουμε εδω και χρονια δεν υπαρχει τιποτα, και μονο εφαρμογες 3ων που δεν εινια και τοσο αποτελεσματικες.. Είναι για να είναι. Πιο πολύ είναι για το θεαθήναι. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntg1980 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Ενώ οι υπόλοιποι που βλέπουμε την υγεία της μπαταρίας πχ 81% (κάτοχος XS Max) έχουμε δυνατότητα απόδοσης κορυφής… 😁😁😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 περαστικα μας γιατι το αξιζουμε.και μετα εχεις τον καθενα να βγαινει στα forum λες και παιρνει ποσοστα να υπερασπιστει την apple και την καθε apple και να προσπαθει να δειξει οτι η δικη του εταιρεια που διαλεξε ειναι η καλυτερη αντι να ενωθουν και να τους σκισουν. και μετα θα βγει η apple και θα πει ναι εχετε δικιο εχετε εκπτωση 3,99 ευρω στην επομενη αλλαγη μπαταριας που εχει κοστος χ ευρω. καλα μας κανουν.μυαλο δεν θα βαλουμε ποτε αλλα θα υπερασπιζομαστε και την καθε εταιρεια δωρεαν. ευχομαι να περαστει το μετρο οτι η μπαταρια να ειναι removable αν και σιγουρα θα πατησουν πανω σε καποιο παραθυρακι για να μην μπορει ο χρηστης να την αλλαξει ετσι απλα. θα σου πουν θελει προγραμματισμο για να την αναγνωρισει ή δεν ξερω τι 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xemis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 σιγά το πρόβλημα... ας αγοράσουν το 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 17 λεπτά πριν, belkin είπε οχι μονο αυτο σου λεει να πας και το macbook να στα σβησουν και αυτα και μετα στην αλλαζουν Εμένα μου ζήτησαν το iPad, το MacBook και το iPhone της γυναίκας μου να τα σβήσουν κι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 39 minutes ago, Raptor84 said: Το θέμα δεν είναι μόνο που πέφτει η υγεία της μπαταρίας ή ακόμα και η τιμή αντικατάστασης της. Η Apple έχει την πιο ηλίθια πολιτική στην αντικατάσταση μπαταρίας είτε εντός είτε εκτός εγγύησης. για να σου αλλάξει τη μπαταρία θα πρέπει να σου κάνει ολική διαγραφή των δεδομένων. Άκρως απαράδεκτο. Να περιμένουμε το νέο Redmi K60 με 450€ στα 24/1TB από Κίνα και ας κάνει ότι θέλει η Apple. Αυτό με το φοβερό miui? Άσε θα μείνω με το σάπιο και βαρετό iOS 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 42 minutes ago, Raptor84 said: Το θέμα δεν είναι μόνο που πέφτει η υγεία της μπαταρίας ή ακόμα και η τιμή αντικατάστασης της. Η Apple έχει την πιο ηλίθια πολιτική στην αντικατάσταση μπαταρίας είτε εντός είτε εκτός εγγύησης. για να σου αλλάξει τη μπαταρία θα πρέπει να σου κάνει ολική διαγραφή των δεδομένων. Άκρως απαράδεκτο. Να περιμένουμε το νέο Redmi K60 με 450€ στα 24/1TB από Κίνα και ας κάνει ότι θέλει η Apple. Δηλαδή εσυ θα έδινες το κινητό σου για αλλαγή μπαταρίας χωρίς να σβήσεις τα δεδομένα σου και αυτός θα έφτιαχνε ένα ωραίο αντίγραφο του κινητού σου …. Μάλιστα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
P0wn3d Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 iStorm Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή πέρυσι , προσωπικά παράδοση του τηλεφώνου για αλλαγή μπαταρίας σε 12άρι ,και ΝΤΕ και καλά ήθελαν να διαγράψω τα δεδομένα μου , και να βγάλω τυχόν κωδικούς. Από ότι βλέπω , οι μισοί γράφουν ότι δεν ζητάνε, οι άλλοι μισοί ζητάνε... Τελικά σε τι θα πέσεις είναι το θέμα,από ότι φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grasterix1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Ας το αφήσουν και λίγο από το χέρι το κινητό και θα δουν διαφορά στην μπαταρία …… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Τουλάχιστον η apple δείχνει την ποιότητα της μπαταρίας με ακρίβεια. Στο android η μπαταρία όπως και να είναι πάντα 100% υγεία γράφει και ας τρώει 30% σε 1 ώρα σε idle. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 εμενα τωρα ομως μου γεννηθηκε αγχος. Μετα απο χρονια με το p30 pro(4,5) λογω του μπαν και της ολης ιστοριας αποφασησα να παω ξανα σε μηλο. Με αυτα που διαβαζω πως θα παω ; 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomrk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 πηρα το πρωτο μου iphone φετος (iphone 14 pro) εχω 89% και δεν μου λεει απολυτως τιποτα αυτο το νουμερο,δεν με νοιαζει καν χρησιμοποιω το κινητο που πηρα στο επακρον, σιγα μη κατσω να ασχοληθω με μακροβιοτητα μπαταριας 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Χοχοχο Έκπληξη που την κρατούσε κρυφή η Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Διαγραφή δεν ζητάνε, τουλάχιστον όσες φορές έστειλα παλαιότερες συσκευές σε iSystem κ Document. Συνιστούν Backup και να είναι ξεκλείδωτο για να μπορέσουν να τρέξουν τα διαγνωστικά πριν και μετά την αλλαγή της μπαταρίας. Προσωπικά όμως παίρνω Backup και το στέλνω "παρθένο", σιγά μην εμπιστευτώ το κάθε σέρβις με προσωπικές φωτό, κτλ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα