poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 12 hours ago, billdanos said: Εν τω μεταξύ υπάρχουν χρήστες που φρικαρουν όταν βλέπουν το health της μπαταρίας πεσμένο, ενώ η αυτονομία της συσκευής δεν έχει αλλάξει αντίστοιχα… 😛 καταλαβαινεις οτι αυτο που αναφερεις δεν γινεται.η πτωση της χωρητικοτητας της μπαταριας σε οποιαδηποτε συσκευη αυτοματα σημαινει και μειωση χωρητικοτητας, αυτονομιας εστω και λιγο.το λιγο μπορει να ειναι και 20 λεπτα διαφορα. οχι μονο για την apple αλλα και για οποιαδηποτε μπαταρια ακομα και σε laptop. πχ στο laptop μου φαινεται ετσι εχω χασει σε αυτονομια απλα ειναι ελαχιστο 1 hour ago, kostasfalcon said: Δεν θέλω να σάς διαολισω αλλά στα Samsung έχει το service mode…δεν χάνεις τίποτε δεν μπορεί κανείς δει τα προσωπικά σου δεδομένα καποια στιγμη θα το υιοθετησουν και αλλοι.καποτεεε
zio10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Δεν θέλω να σάς διαολισω αλλά στα Samsung έχει το service mode…δεν χάνεις τίποτε δεν μπορεί κανείς δει τα προσωπικά σου δεδομένα Ναι αλλά πρέπει να έχεις πρόσβαση στη συσκευή για να το ενεργοποιήσεις έτσι δεν είναι; Αν έχεις σπασμένη οθόνη πχ μπορείς να το βάλεις σε service mode από απόσταση;
ntarlas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Εμένα πάντως είναι ακόμα στο 100% και εντύπωση μου κάνει να είμαι ειλικρινής 🤣
Drake27 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 On 15/08/2023 at 19:01, udroxoos said: Όντως;; Και με ποια λογική το κάνει αυτό; Με το νομο τον προσωπικων δεδομενων,για να μπορεσει μετα την επισκευη να το περασει απο το διαγνωστικο της και να δει οτι ειναι ολα οκ μετα την αλλαγη της μπαταριας. Αυτη την πολιτικη δεν την εχει μονο η apple αλλα ολες οι αντιπροσωπίες,αμα στειλεις μια συσκευη οπουδηποτε,πρωτα γινετε επαναφορα και μετα περναει στο πισω καθαρο. Η apple μαλιστα λεει οτι θα πρεπει να εχει απενεργοποιηθει το find my iphone και να εχει κανει backup ο πελατης πριν την αποστολη του. 2 hours ago, kostasfalcon said: Δεν θέλω να σάς διαολισω αλλά στα Samsung έχει το service mode…δεν χάνεις τίποτε δεν μπορεί κανείς δει τα προσωπικά σου δεδομένα Ακομα και η samsung κανει wipe τα δεδομενα,εχω στειλει συσκευη πελατη εντος εγγυησης στην αντιπροσωπεία με τα δεδομενα του μεσα (ο πελατης ειχε κανει backup) και γυρισε πισω επισκευασμενη και wiped.
SabotazNic Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Νομίζω ότι είναι σχετικό. Σκάνδαλο batterygate της Apple Παλι καλα που δεν εχει ξαναγινει, και πληρωνουν καποιοι τα 99 ευρω apple care για να ειναι καλυμμενοι 2 ώρες πριν, poulinos είπε καταλαβαινεις οτι αυτο που αναφερεις δεν γινεται.η πτωση της χωρητικοτητας της μπαταριας σε οποιαδηποτε συσκευη αυτοματα σημαινει και μειωση χωρητικοτητας, αυτονομιας εστω και λιγο.το λιγο μπορει να ειναι και 20 λεπτα διαφορα. οχι μονο για την apple αλλα και για οποιαδηποτε μπαταρια ακομα και σε laptop. πχ στο laptop μου φαινεται ετσι Εσυ μαλλον δεν ξερεις. Στην apple οι μπαταριες δεν χανουν ποτε την χωρητικοτητα τους. /s 20 λεπτά πριν, Drake27 είπε Ακομα και η samsung κανει wipe τα δεδομενα,εχω στειλει συσκευη πελατη εντος εγγυησης στην αντιπροσωπεία με τα δεδομενα του μεσα (ο πελατης ειχε κανει backup) και γυρισε πισω επισκευασμενη και wiped. Εχω την εντυπωση οτι το service mode ειναι αν το δωσεις με φυσικη παρουσια εσυ ο ιδιος. Αν το στειλεις, παλι ισχυει το ιδιο και εδω
poulinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 1 minute ago, SabotazNic said: Εσυ μαλλον δεν ξερεις. Στην apple οι μπαταριες δεν χανουν ποτε την χωρητικοτητα τους. /s σωστα ξεχασα οτι η μπαταρια δεν ειναι με ιοντα λιθιου αλλα με ιοντα ηλιθιου οποτε αντεχει τα παντα:p
Dimitris_1981 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 5 ώρες πριν, kchris298 είπε Εμένα μου πέφτει γενικώς τώρα τελευταία τι συμβαίνει; Ακούστηκε (διαβάστηκε) κάπως αυτό….
MarioGr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Ο λόγος που ενώ γούσταρα το iPhone ξαναγύρισα σε android.. Καθόμουν και κοίταγα μην πέσει η μπαταρία κάτω από 20, μη φορτίσει πάνω από 80,μην παίξω games και ζεσταθεί η μπαταρία, και με το άγχος μετά από κάθε update τι ποσοστό υγείας μπαταρίας θα αντικρίσω.. Ε σε πιάνει μια αηδία ειλικρινά.. Χίλιες φορές να πέφτει στο android και να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου μέχρι να φτάσω στο σημείο να μην προλαβαίνω να το βγάζω από το φορτιστή και να πάω για μπαταρία. ( πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ καθώς στο 6μηνο αλλάζω συσκευή)
vasilllis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, MarioGr είπε Ο λόγος που ενώ γούσταρα το iPhone ξαναγύρισα σε android.. Καθόμουν και κοίταγα μην πέσει η μπαταρία κάτω από 20, μη φορτίσει πάνω από 80,μην παίξω games και ζεσταθεί η μπαταρία, και με το άγχος μετά από κάθε update τι ποσοστό υγείας μπαταρίας θα αντικρίσω.. Ε σε πιάνει μια αηδία ειλικρινά.. Χίλιες φορές να πέφτει στο android και να κοιμάμαι τον ύπνο του δικαίου μέχρι να φτάσω στο σημείο να μην προλαβαίνω να το βγάζω από το φορτιστή και να πάω για μπαταρία. ( πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ καθώς στο 6μηνο αλλάζω συσκευή) δινεις 300ριες καθε εξαμηνο?
jtsarnas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ας κοιτάξουν με ανακούφιση το logo της apple, και ας περιμένουν το 15 που θα κοστίζει 200 ευρωπουλα περισσότερα αλλά η μπαταρία θα κρατάει κάνα 5λεπτο παραπάνω.... Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από jtsarnas
MarioGr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 58 λεπτά πριν, vasilllis είπε δινεις 300ριες καθε εξαμηνο? Παίζω σε συσκευές του 500+ και ανανεώνω δίνοντας 50-100 ώστε να πάω σε κάτι πιο φρέσκο μόλις βαρεθώ τη συσκευή που εννοείται θα πουλήσω
vasilllis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, jtsarnas είπε Ας κοιτάξουν με ανακούφιση το logo της apple, και ας περιμένουν το 15 που θα κοστίζει 200 ευρωπουλα περισσότερα αλλά η μπαταρία θα κρατάει κάνα 5λεπτο παραπάνω.... εσενα που ακριβως σε χαλαει?Που κοιτας ας πουμε της xiaomi και οχι το μηλο?Προφανως αυτοι που το εχουν τους περισευουν. 1 ώρα πριν, MarioGr είπε Παίζω σε συσκευές του 500+ και ανανεώνω δίνοντας 50-100 ώστε να πάω σε κάτι πιο φρέσκο μόλις βαρεθώ τη συσκευή που εννοείται θα πουλήσω και κατι θηκες,καρτες κλπ νομιζω το 50ρικο-100ρικο δεν φτανει,αλλα οκ. Προφανως εσυ εχεις απλετο χρονο να ασχολεισαι με αγορες,κινητα,φορτωματα κλπ.Καποιος που δεν εχει αρκετο χρονο να ασχοληθει ,το iphone φανταζει τελειο.
MarioGr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, vasilllis είπε εσενα που ακριβως σε χαλαει?Που κοιτας ας πουμε της xiaomi και οχι το μηλο?Προφανως αυτοι που το εχουν τους περισευουν. και κατι θηκες,καρτες κλπ νομιζω το 50ρικο-100ρικο δεν φτανει,αλλα οκ. Προφανως εσυ εχεις απλετο χρονο να ασχολεισαι με αγορες,κινητα,φορτωματα κλπ.Καποιος που δεν εχει αρκετο χρονο να ασχοληθει ,το iphone φανταζει τελειο. Στην περίπτωση μου, ακόμα και η πώληση συσκευής iphone που έχει κάνει αλλαγή μπαταρίας αυτόματα για κάποιο λόγο χάνει αξία και ήταν ένας ακόμα λόγος που άλλαξα στρατόπεδο ξανά. Είχα αλλάξει μπαταρία σε istorm και όλοι ρώταγαν, έχει ανοιχτεί? Όχι φίλε την άλλαξαν με laser. Η ποτέ πρόλαβες και άλλαξες μπαταρία? ( Γιατί χρησιμοποιώ το κινητό σαν κινητό άραγε??). Πάντως για έναν μέσο χρήστη που δεν ασχολείται όπως εγώ το θέμα υγείας δεν τον επηρεάζει τόσο,ομως για να λέμε και του στραβού το δίκιο όλοι έχουν το νου τους και αρχίζουν το κλάμα όταν αρχίζει και πέφτει (ειδικά σε 14αρια)
kostasfalcon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε Παλι καλα που δεν εχει ξαναγινει, και πληρωνουν καποιοι τα 99 ευρω apple care για να ειναι καλυμμενοι Εσυ μαλλον δεν ξερεις. Στην apple οι μπαταριες δεν χανουν ποτε την χωρητικοτητα τους. /s Εχω την εντυπωση οτι το service mode ειναι αν το δωσεις με φυσικη παρουσια εσυ ο ιδιος. Αν το στειλεις, παλι ισχυει το ιδιο και εδω Εάν δηλαδή βάλω εγώ τη συσκευή στο service mode και τη στείλω και δει ο τεχνικός οτι η συσκευή βρίσκεται εκεί που βρίσκεται για ποιο λόγο να μην κάνει απλά τη δουλειά του αφού τον βολεύει και έτσι? Άσε που η samsung στη Θεσσαλονίκη είναι στη Δωδεκανήσου πολύ κοντά σε μένα... Και επειδή τώρα τελευταία πολλά ακούγονται ότι το s24 θα είναι με έξινος - θα το πάω εγώ ο ίδιος στο χαλαρό για μια ωραία αλλαγή μπαταρίας την κατάλληλη στιγμή και όλα καλά.. Θα μας γλυτώσει από αναβάθμιση η Samsung... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2023 από kostasfalcon
Νυσταγμένος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 "Εντυπωσιάζομαι" με το γεγονός ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, θα εξακολουθήσει να γίνεται αυτή η σφαγή στα comments ακόμα και μεταξύ moderator κλπ. Πραγματικά προς τι αυτή η υπερβολική προσήλωση κάποιων στο να υποστηρίζουν την μια ή την άλλη εταιρεία? Ας καταλάβουμε όλοι ότι καμία εταιρεία δεν νοιάζεται τόσο για τους χρήστες της που να δικαιολογείται το να σφαζομαστε μεταξύ μας για εκείνη. Όλες οι εταιρείες το κέρδος τους κοιτάνε. (Και τώρα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάει delete το comment μου γιατί "θίγει" κτλ κτλ, άσχετα απ' το γεγονός ότι δεν είναι comment fanboyσμου όπως είναι τα comment πολλών εδώ μέσα. Μακάρι να κάνω λάθος.) 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα