Προς το περιεχόμενο

Οι κάτοχοι των iPhone 14 και iPhone 14 Pro παραπονιούνται ήδη για τη χωρητικότητας της μπαταρίας που έχει αρχίσει να φθίνει

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και στο 13 mini έχει πέσει στο 92% μετά απο 6 μήνες κανονικής χρήσης με προσοχή στην μπαταρία (οχι φορτιση πάνω απο 80% οχι ξεφόρτιση κάτω απο 20%) 

Το κινητό πλέον πρέπει να το φορτίζω 2 φορές τη μερα. 

Edit: Έβαλα λάθος τα νούμερα. 

Επεξ/σία από Errik
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, vasilissouvlaki είπε

Και αγοράζεις ακόμα μήλο?

Εννοώ από το 2008 που πήρα το πρώτο μήλο έως και σήμερα. 

Έως το 4ς (το αγαπημένο μου) τις άλλαζα μόνος μου. 

Πλέον, αυτό δεν μπορεί να γίνει. 

19 λεπτά πριν, Errik είπε

Και στο 13 mini έχει πέσει στο 92% μετά απο 6 μήνες κανονικής χρήσης με προσοχή στην μπαταρία (οχι φορτιση μέχρι 100% οχι ξεφόρτιση κάτω απο 80%) 

Λογικό είναι φίλε μου.

Άστο να πάει 100% δεν παθαίνει κάτι. Όπως και μην το αφήνεις να πέσει κάτω απ' το 25%. 

Αυτό που κάνεις είναι τέρμα λάθος.

Επεξ/σία από markos9

15 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Και αν δεν μπορεις να κανεις wipe λογω προβληματικου λειτουργικου? 🤔

Παιδια, ουτε που τους νοιαζουν τα δεδομενα σας, ουτε και πληρωνονται για αυτο το πραγμα

Αυτό είναι θέμα. Μου έτυχε μια φορά λόγω νεκρής μπαταρίας να μην μπορώ να κάνω wipe και δεν ενοιωθα άνετα. Είναι θέμα. Αλλά σέβομαι και αντιλαμβάνομαι ως θετικό να σου λένε  wipe. Μην ξεχνάτε πως πίσω απξ ένα φαινομενικά παράλογο αίτημα κρύβεται πάντα ένας λαλακας δικομανής που μήνυσε κάποιον. 

Μ-Μα η Apple το κάνει για το καλό του χρήστη, έτσι ώστε να μην αναγκάζεται να κυκλοφορεί με παλιές και χαλασμένες μπαταρίες, τιοχι;

17 ώρες πριν, Raptor84 είπε

Θα δοκιμάσω να πάω σε Istorm όταν κατέβω Αθήνα η Θεσσαλονίκη να δοκιμάσω ξανά. 

Θα σου πουν ακριβώς το ίδιο. Είναι η επίσημη γραμμή του σέρβις της Apple προ παραλαβής: απενεργοποίηση Find My και διαγραφή δεδομένων. ..και δεν ευθύνεται κανείς υπάλληλος για αυτό. Μπορείς να διαβάσεις εδώ κι εδώ επίσης, ασχέτως βέβαια που σε καμία εκ των δυο πηγών δεν αναφέρεται ρητά η επαναφορά της συσκευής. 

Τώρα, αν οπουδήποτε αλλού - συμπεριλαμβανομένων εξουσιοδοτημένων σέρβις - δε προχωράνε ως παραπάνω, δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνεται συζήτηση για μπαταρία ενώ ο καθένας την φορτεκφορτίζει με την δική του λογική, από αυτά που έχει ακούσει. Άντε να βγάλεις άκρη. Άλλος βάζει εφαρμογή που δεν το αφήνει να φορτίσει σωστά (τελείως), άλλος απενεργοποιεί την προστασία της μπαταρίας, που έχει το άιος γιατί θέλει να το φορτίσει γρήγορα, και άλλος μας λέει πως δεν το άφηνε να πέσει κάτω από το 80% και του κάνει εντύπωση που το η μπαταρία δεν έχει πλέον μνήμη (αυτό είναι στην ουσία το "health": μνήμη).

3 ώρες πριν, Errik είπε

Και στο 13 mini έχει πέσει στο 92% μετά απο 6 μήνες κανονικής χρήσης με προσοχή στην μπαταρία (οχι φορτιση μέχρι 100% οχι ξεφόρτιση κάτω απο 80%) 

Φίλε μου ξεκίνα να το φορτίζεις στο φουλ (100%, όχι 99%) και άφηνέ το να πέφτει στο 10-15%. Αν είσαι τυχερός ίσως ξανασεταριστεί η μπαταρία και "δει" την πραγματική της χωρητικότητα μετά από 10-15 φορτίσεις. Θεωρητικά, από τις "λιθίου" και μετά, οι μπαταρίες δεν κρατάνε μνήμη. Αυτό όμως είναι μόνο στην θεωρία, η πράξη δείχνει άλλα. Από το πριν το 100% στο 80% φορτεκφόρτιση για 6 μήνες σημαίνει πως η μπαταρία "νομίζει πως έχει" (αυτό σημαίνει "μνήμη") το 1/6 περίπου της πραγματικής της χωρητικότητας. Αν θέλεις δοκίμασέ το. (Όχι πως το 92% δειχνει πρόβλημα αλλά εάν συνεχίσεις έτσι θα αποκτήσει σύντομα).

Υγ έχω ένα j6 του 2016 και το φορτίζω ανά 3-4 μέρες (όχι πως αυτό λέει κάτι απαραίτητα, δεν είμαι σε φατσοβιβλία και τα συναφή, που και που παίζω κάνα παιχνίδι, τηλέφωνα, και τις δουλειές μου. Μου το είχε χαρίσει το 18 μια φίλη (γιατί ήθελε να πάρει το επόμενο σούπερ ουάου κινητό, και από τότε άλλα 4-5 σούπερ ουάου, για να μην χαθεί και το νόημα της ζωής), σακατεμένο από μνήμη και το ξανασετάρησα.

Επεξ/σία από macodin
  • Like 1

4 ώρες πριν, Losraio είπε

Μ-Μα η Apple το κάνει για το καλό του χρήστη, έτσι ώστε να μην αναγκάζεται να κυκλοφορεί με παλιές και χαλασμένες μπαταρίες, τιοχι;

Ναι ρε συ γι αυτό δίνει 6 χρόνια update και αλλά δυο τρία χρόνια security patch… 

• Like 1

4 ώρες πριν, AtiX είπε

Ναι ρε συ γι αυτό δίνει 6 χρόνια update και αλλά δυο τρία χρόνια security patch… 

6 χρόνια update τα οποία γονατίζουν το κινητό... ήμουν παθών μια φορά, ποτέ ξανά Apple. Καλύτερα να σταματάνε οι ενημερώσεις στα 4 χρόνια στο Android και να έχω μόνο τα security patches για άλλα τόσα έτσι ώστε να λειτουργεί το κινητό όπως πρέπει παρά να μου επιβάλλει η Apple το πιο πρόσφατο iOS όταν το κινητό δεν είναι ικανό να το σηκώσει. Και το δε αποκορύφωμα είναι η αθλιότητα που είναι το iOS 16. Όποιος εξακολουθεί να θέλει να χρησιμοποιεί iPhone μετά από αυτό τι να πω...

3 ώρες πριν, Losraio είπε

6 χρόνια update τα οποία γονατίζουν το κινητό... ήμουν παθών μια φορά, ποτέ ξανά Apple. Καλύτερα να σταματάνε οι ενημερώσεις στα 4 χρόνια στο Android και να έχω μόνο τα security patches για άλλα τόσα έτσι ώστε να λειτουργεί το κινητό όπως πρέπει παρά να μου επιβάλλει η Apple το πιο πρόσφατο iOS όταν το κινητό δεν είναι ικανό να το σηκώσει. Και το δε αποκορύφωμα είναι η αθλιότητα που είναι το iOS 16. Όποιος εξακολουθεί να θέλει να χρησιμοποιεί iPhone μετά από αυτό τι να πω...

Φίλε μου, πάρε το πρώτο SE του 2016 με το iOS 15 και έλα μετά να μιλήσεις με αποδείξεις …

• Like 2

46 minutes ago, Losraio said:

Καλύτερα που φύγατε από τα iPhones γιατί με την παραγωγή που έχουν δε φθάνουν για όλους ….. άφησε τα σε εμάς που δεν τραβάμε τέτοια ζόρια … 

• Like 4

16 ώρες πριν, zio10 είπε

Μακάρι να επιστρέψουμε όσο πιο άμεσα γίνεται σε αποσπώμενες μπαταρίες και χωρίς παραθυράκια.

με ότι αυτό συνεπάγεται θα συμπληρώσω όσο αφορά το ντιζάιν του κινητού !οπότε θα δούμε στην αρχή κάτι άλλο και στην συνέχεια θα συμμαζευτεί με τον καιρό σιγά σιγά !θα ήθελα να δω πως θα κουμπώνουν και δεν θα τρίζουν τα καπάκια τα κούφια 

• Confused 1

32 λεπτά πριν, Professionally είπε

με ότι αυτό συνεπάγεται θα συμπληρώσω όσο αφορά το ντιζάιν του κινητού !οπότε θα δούμε στην αρχή κάτι άλλο και στην συνέχεια θα συμμαζευτεί με τον καιρό σιγά σιγά !θα ήθελα να δω πως θα κουμπώνουν και δεν θα τρίζουν τα καπάκια τα κούφια 

Δεν θυμάμαι να ετριζε το καπάκι ακόμα και σε φτηνά κινητά. 

Μπορούν να βάλουν και 2 βιδακια όπως είχε παλιά η apple.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...