Προς το περιεχόμενο

Amiga 500 mini - public 99€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Είναι μια διατύπωση για να δείξουν ότι δε δεσμεύονται για γρήγορη παράδοση.

Εχει τύχει να μου στείλουν εντός διημέρου.

Αλλά πάλι μπορεί να σου στείλουν και σε 20-30 μέρες.

Πολύ καλή τιμή.

Δημοσ.

Το χειροτερο καταστημα που υπαρχει εκει μεσα, εχει τα παντα και δεν εχει τιποτα, ολα σε ενα μηνα παραλαβη.
Δεν θα αγοραζα απο εκει ουτε τσιχλα

• Thanks 1
Δημοσ.
22 minutes ago, safridia said:

Το χειροτερο καταστημα που υπαρχει εκει μεσα, εχει τα παντα και δεν εχει τιποτα, ολα σε ενα μηνα παραλαβη.
Δεν θα αγοραζα απο εκει ουτε τσιχλα

Αυτό. Πάντα πρώτο σε όλα, ΔΕΝ έχει ποτέ τίποτα και όμως διαθέσιμο από μπαταρίες ως και space shuttle.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνει διαθεσιμότητα σε κάτι που απλά δεν έχει και δεν θα το έχει για πολύ καιρό. 20-30 εργάσιμες είναι τεράστιο διάστημα!
Εγώ έφαγα μεγάλη νίλα πέρυση με ένα τροφοδοτικό που και καλά το είχε άμεσα διαθέσιμο όταν το αγόρασα, το άμεσα διαθέσιμο την επόμενη μέρα έγινε 3-5 μέρες και στις 5 μέρες δεν το είχαν καν παραλάβει. 
Φυσικά καμία ενημέρωση, έπρεπε να καλώ για να μαθαίνω την πορεία της παραγγελίας μου και είχαν και ένα περίεργο στυλ στο τηλέφωνο με ένα υφάκι. 

Δημοσ.
Spoiler

Αν και ειμαστε σχεδον εκτος θεματος απο το συγκεκριμενο καταστημα εχω κανει δυο παραγγελιες αργησαν λιγο αλλα ηρθαν απροβληματιστα και στην μια παραγγελια γλυτωσα αρκετα χρηματα σε σχεση με τον ανταγωνισμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...