Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, poulinos είπε

1500$ για xiaomi..... sorry but no.οχι για τα χαρακτηριστικα αλλα για το λειτουργικο

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Χρησιμοποιώ το MIUI από την 7η έκδοση και μέχρι τη 10 μπορώ να πω πως ήταν κορυφαίο, αλλά από εκεί και πέρα κάθε χρόνο χειροτερεύει σταδιακά.

Δημοσ.

Καταρχήν, μπορούμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η συσκευή δε θα βγει εκτός συνόρων Κίνας: Confirming that Xiaomi MIX Fold 3 will be available exclusively in Mainland China

Από εκεί και πέρα - ως χρήστης (και) Xiaomi/Redmi συσκευών - αφήνω αυτό εδώ:

2023-08-1613_01_22.png.23b5c2287846f9074ffb7e75be50f7dd.png

Δηλαδή, κάπου ώπα πια  😄

Δημοσ.
18 minutes ago, Losraio said:

Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Χρησιμοποιώ το MIUI από την 7η έκδοση και μέχρι τη 10 μπορώ να πω πως ήταν κορυφαίο, αλλά από εκεί και πέρα κάθε χρόνο χειροτερεύει σταδιακά.

ειχα χαλαστει τοτε γιατι ειχα το xiaomi mi max 2 που πραγματι ηταν τεραστιο και ηταν ωραια φαση. το κατεργησαν και αυτο.μετα επεσε στα χερια μου ενα Redmi 9t που οκ απογοητευση. μετα εμπλεξα με samsung και βρηκα ηρεμια.και τα 2 που εχω παρει απο τοτε τα εχω παρει σε πολυ καλες τιμες οποτε  all good.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, anax111 είπε

Αυτό που εννοώ είναι ότι οι κινέζοι που έχουν τα λεφτά θα το προτιμήσουν έναντι μην κινεζικών προϊόντων. Προφανώς δεν το γνωρίζεις αλλά οι κινέζοι στην πλειοψηφία τους είναι απίστευτα εθνικιστές - σοβινιστές, οπότε στην Κίνα θα πουλήσει σίγουρα. Εκτός Κίνας η Xiaomi δεν έχει την ίδια βαρύτητα σαν εμπορικό σήμα για να πουλήσει μια τόσο ακριβή συσκευή. Και επίσης δεν φαίνεται να έχουν και την ίδια τεχνογνωσία στην προώθηση των προϊόντων τους στην δυτική αγορά.  Αν ήμουν CEO της Xiaomi και έβγαζα ένα τέτοιο προϊόν θα δημιουργούσα ένα άλλο brand name για ποιο ακριβά προϊόντα και θα πλήρωνα για το ανάλογο πλασάρισμα στην αγορά. Ότι έκανε η Toyota με την Lexus δηλαδή και πέτυχε. Σε αυτό το κομμάτι όμως οι κινέζοι είναι παρασάγγες πίσω από της δυτικές εταιρίες. 

Λες βλακείες! Οι Κινέζοι τους αρέσει πολύ να αγοράζουν δυτικά προϊόντα , για αυτό και αγοράζουν με τον τόνο μάρκες. Αποτελεί και ένδειξη πλούτου μεταξύ τους!

Επεξ/σία από jimarass26
Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

ειχα χαλαστει τοτε γιατι ειχα το xiaomi mi max 2 που πραγματι ηταν τεραστιο και ηταν ωραια φαση. το κατεργησαν και αυτο.μετα επεσε στα χερια μου ενα Redmi 9t που οκ απογοητευση. μετα εμπλεξα με samsung και βρηκα ηρεμια.και τα 2 που εχω παρει απο τοτε τα εχω παρει σε πολυ καλες τιμες οποτε  all good.

Είχα και εγώ το Mi Max 2 για ένα μικρό χρονικό διάστημα, απίστευτο τηλέφωνο και πολύ κρίμα που η Xiaomi δεν συνέχισε την σειρά. Αλλά και πάλι, το πρόβλημα παραμένει το half-baked miui του οποίου η Κινέζικη έκδοση είναι εξαιρετική (και για αυτό την χρησιμοποιεί ως βάση η επίσης εξαιρετική ROM Xiaomi.eu), αλλά η Global που δίνει στην Ευρώπη είναι ένα μισοτελειωμένο πράγμα όπου οι μισές εφαρμογές είναι της Xiaomi και οι άλλες μισές είναι της Google, με ελλειπείς μεταφράσεις ή ακόμα και καθόλου και γενικά είναι ένα πράγμα χωρίς συνοχή.

Δημοσ.
7 minutes ago, Losraio said:

Είχα και εγώ το Mi Max 2 για ένα μικρό χρονικό διάστημα, απίστευτο τηλέφωνο και πολύ κρίμα που η Xiaomi δεν συνέχισε την σειρά. Αλλά και πάλι, το πρόβλημα παραμένει το half-baked miui του οποίου η Κινέζικη έκδοση είναι εξαιρετική (και για αυτό την χρησιμοποιεί ως βάση η επίσης εξαιρετική ROM Xiaomi.eu), αλλά η Global που δίνει στην Ευρώπη είναι ένα μισοτελειωμένο πράγμα όπου οι μισές εφαρμογές είναι της Xiaomi και οι άλλες μισές είναι της Google, με ελλειπείς μεταφράσεις ή ακόμα και καθόλου και γενικά είναι ένα πράγμα χωρίς συνοχή.

με χαλασαν διαφορα μικροπραγματα τοτε.ενα απο τα μεγαλα συν καποτεεεε ηταν η τιμη .πλεον ναυαρχιδα samsung 2 χρονια πισω και ολα good. και μικρο κοστος.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Λες βλακείες! Οι Κινέζοι τους αρέσει πολύ να αγοράζουν δυτικά προϊόντα , για αυτό και αγοράζουν με τον τόνο μάρκες. Αποτελεί και ένδειξη πλούτου μεταξύ τους!

Ρώτα κάποιον που έχει ζήσει καιρό στην Κίνα και μετά τα ξαναλέμε. Και το "λες βλακείες" δεν είναι ευγενικό φίλε. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, anax111 είπε

Ρώτα κάποιον που έχει ζήσει καιρό στην Κίνα και μετά τα ξαναλέμε. Και το "λες βλακείες" δεν είναι ευγενικό φίλε. 

Δεν χρειάζεται να ρωτήσω φιλος! 

• Sad 4
Δημοσ.
19 ώρες πριν, jimarass26 είπε

Δεν χρειάζεται να ρωτήσω φιλος! 

Δεν θες να ρωτήσεις, μην ρωτήσεις. Περιορίσου στο να μιλάς πιο ευγενικά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 16/08/2023 at 15:31, poulinos said:

με χαλασαν διαφορα μικροπραγματα τοτε.ενα απο τα μεγαλα συν καποτεεεε ηταν η τιμη .πλεον ναυαρχιδα samsung 2 χρονια πισω και ολα good. και μικρο κοστος.

Δηλαδη fold 3 που ξεκολαει η οθονη στους 3-6 μηνες + τηντραγικη σε μεγεθος μπροστινη οθονη

Επεξ/σία από elgol
Δημοσ.
6 hours ago, elgol said:

Δηλαδη fold 3 που ξεκολαει η οθονη στους 3-6 μηνες + τηντραγικη σε μεγεθος μπροστινη οθονη

οχι δεν εννοω fold ή flip. για την σειρα s αναφερομαι. s20 s21 s22 κτλ.ειχα s10+ και τωρα s20+. το s10+ δεν θα το αλλαζα αν δεν εβγαζε θεμα με οθονη.δεν ειχα κανενα παραπονο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 16/08/2023 at 22:41, anax111 said:

Στο λεω και γω αυτο που εχω ζησει (και συνεχιζω) να μενω 3-4 μηνες το χρόνο Κίνα. 

Καλά στα λέει ο αλλος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...