Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, filip123go said:

Εάν είναι να δώσει κάποιος τόσα λεφτά, γιατί να πάει σε Xiaomi και όχι σε Samsung?

Γιατί της σαμσουνγκ είναι τούβλο και με χειρότερη μπαταρία. Το μόνο που θα προτιμούσα απο σαμσουνγκ. Επίσης αν έβγαινε Ελλάδα και κυκλοφόρουσε θα έπεφτε η τιμή. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Xiaomi πάντα έδινε μεγάλη έμφαση στις κάμερες, ήταν η πρώτη που έβγαλε κινητό με 108ΜΡ κάμερα και γενικώς προσπαθεί να κάνει τα κινητά της καλά σε βίντεο και εικόνα. Και ήδη τα καταφέρνει μια χαρά στα κανονικά κινητά και έχει αρχίσει να περνάει μεγάλες εταιρίες με τα τελευταία της μοντέλα.

Προσπωικά δεν μου είναι αναγκαίο το fold κινητό για να δικαιολογήσω τόσα χρήματα. Όταν πέσουν οι τιμές πολύ χαμηλότερα των 1000€ θα αρχίσει και περισσότερος κόσμος να τα αγοράζει.

Επεξ/σία από Diavolos666
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, poulinos είπε

ειχα παλια xiaomi και γενικα χαλαστηκα απο διαφημισεις και απο bloatware. καλη κινηση οτι δεν τα εχουν μεταφερει στις ναυαρχιδες αλλα παλι το να υπαρχει διαχωρισμος με χαλαει. και σε καποια redmi παροτι ειχαν 4 gb ram παλι καθοταν βαρυ το android. προσωπικη αποψη παντα. συν οτι πιο παλια δεν ηταν αδιαβροχα που ηταν must για μενα

Τις διαφημίσεις με ένα dns.adguard.com τις τελειώνεις. 

Το bloatware στο miui 14 (το περισσότερο) σε αφήνει να το κάνεις απλά uninstall.

Είναι αλήθεια ότι στις ναυαρχίδες δουλεύει σωστά σε αντίθεση με τα midrange που είναι κατάσταση hit-or-miss. 

Υπόψιν δεν έχω Xiaomi, κουβέντα να γίνεται. 

Δημοσ.
7 minutes ago, stivaks72 said:

Τις διαφημίσεις με ένα dns.adguard.com τις τελειώνεις. 

Το bloatware στο miui 14 (το περισσότερο) σε αφήνει να το κάνεις απλά uninstall.

Είναι αλήθεια ότι στις ναυαρχίδες δουλεύει σωστά σε αντίθεση με τα midrange που είναι κατάσταση hit-or-miss. 

Υπόψιν δεν έχω Xiaomi, κουβέντα να γίνεται. 

ναι για να τις κοψεις το εχω ακουσει απλα δεν θα μπαινα στην διαδικασια. προτιμω να δωσω λιγα λεφτα παραπανω και να παρω ενα σωστο κινητο παρα να περναω προγραμματα κτλ. ως τωρα εχω βρει την ηρεμια μου να παιρνω 2-3 γενιες πισω ναυαρχιδα απο samsung.μεχρι ενα χρονο πισω ειχα s10+ και τωρα s20+ και ολα τελεια.παροτι σε λιγο φτανουμε σε s24 δεν εχω κανενα παραπονο. και τελευταιο android εχει και τα λεφτα του(μεταχειρισμενο)  τα εχει βγαλει ηδη. και παει ταπα

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, poulinos είπε

ναι για να τις κοψεις το εχω ακουσει απλα δεν θα μπαινα στην διαδικασια. προτιμω να δωσω λιγα λεφτα παραπανω και να παρω ενα σωστο κινητο παρα να περναω προγραμματα κτλ. ως τωρα εχω βρει την ηρεμια μου να παιρνω 2-3 γενιες πισω ναυαρχιδα απο samsung.μεχρι ενα χρονο πισω ειχα s10+ και τωρα s20+ και ολα τελεια.παροτι σε λιγο φτανουμε σε s24 δεν εχω κανενα παραπονο. και τελευταιο android εχει και τα λεφτα του(μεταχειρισμενο)  τα εχει βγαλει ηδη. και παει ταπα

η διαδικασία για να αποκλείσεις τις διαφημίσεις διαρκεί περίπου 30 δεύτερα και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή για να γίνει 

• Like 3
Δημοσ.
3 minutes ago, kover said:

η διαδικασία για να αποκλείσεις τις διαφημίσεις διαρκεί περίπου 30 δεύτερα και δεν χρειάζεται να εγκατασταθεί κάποια εφαρμογή για να γίνει 

thanxs for the info.απλα αυτο με τις διαφημισεις σε κινητο δεν το καταλαβα ποτε. ενιωθα λες και επαιζα παιχνιδι απο play store που δεν πληρωσα. 😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Την καλύτερη δουλειά κάνεις σε σχέση με την αγορά ναυαρχίδας 2-3 ετών πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, stivaks72 said:

Την καλύτερη δουλειά κάνεις σε σχέση με την αγορά ναυαρχίδας 2-3 ετών πίσω. 

και το s10+ δεν θα το αλλαζα αν δεν εβγαζε θεμα με την οθονη.επαιζε μια χαρα και ουτε lag ουτε τπτ.

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, xakerofxanthi said:

Γιατι δεν μπορουσε και η Samsung να κανει την εξωτερικη οθονη ετσι μεγαλη 😭😭😭

λογικα καποια στιγμη μελλοντικα θα γινει.ποτε βγηκε το fold,flip1 και ποτε φτασαμε στο 5

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, anax111 είπε

Αν είχε κανέναν 800άρι θα περπατούσε αλλά με τόσο υψηλή τιμή λίγο δύσκολο το βλέπω να πουλήσει εκτός Κίνας. Κατά τα άλλα πολύ καλή συσκευή και με μεγάλη εσωτερική οθόνη.

τι δηλαδη οι κινεζοι εχουν τα πολλα λεφτα;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, ff7lucas είπε

Υπαρχουν παρα παρα πολλοι Κινεζοι που εχουν παρα παρα πολλα λεφτα και εχουν για πλακα την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουν μια πολυ ακριβη υσκευη. Το βιοτικο επιπεδο εχει ανεβει πολυ. Ειδικα σε μεγαλες πολεις. Αλλωστε η μεγαλυτερη αγορα της apple δεν ειναι αλλος απο την  Κινα. Οσο για τις τιμες των εγχωριων συσκευων ειναι χαμηλοτερες απ' οσο πωλουνται στην Ευρωπη.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, Rayndel είπε

Και τι ειναι? ειναι κανονικα τηλεφακος(square) με OIS,  επίσης η Xiaomi είναι η πρώτη που βαζει 2 τηλεφακούς σε foldable και με τετοια διαταξη ωστε να καλυπτει ολο το ευρος κατι που λειπει απο τα S22/23 ultra μιας και εχουν x3 και μετα x10 οποτε αν πας να βγαλεις εσυ στο x5-8 με το samsung θα ειναι χειροτερο απο αυτο εδω.

Η Xiaomi είναι η πρώτη που βαζει 2 τηλεφακούς σε foldable και με τετοια διαταξη ωστε να καλυπτει ολο το ευρος κατι που λειπει απο τα S22/23 ultra μιας και εχουν x3 και μετα x10 οποτε αν πας να βγαλεις εσυ στο x5-8 με το samsung θα ειναι χειροτερο απο αυτο εδω.

Και για τους κλασικους τυπους Η τιμη ειναι αλλου σαν ολα τα κινητα πλεον, "1500 για Xiaomi" δωσε εσυ 1500 για iphone που ουτε foldable επιλογη εχει , ουτε 2 τηλεφακους και εχεις και Notch ακομα.... αλλα ξεχασα εχει το σημα του μηλου.

Επισης Εχω S22 ultra και το οτι δεν με αφηνει το λογισμικο να βγαλω Βιντεο με Zoom πανω απο x20 με ξεπερναει.. και το χειροτερο ολων ειναι οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ σε αναλυση 4K60 fps , ενω το VIVO που ειχα παλια σε αφηνε κανονικα. Οποτε βλακιες οπως να δωσω τοσα λεφτα για Χiaomi,Oppo κτλπ ειναι ατοπες πλεον . εφοσον σε καλυπτει και εχει παρομοια Specs τα δινεις 

3x zoom για αρχή, βρίσκεις σε αρκετά τηλέφωνα. Η παλιά μου φωτογραφική μηχανή από το 2006 έχει ευρυγώνιο φακό με 5x zoom. Για να μιλήσουμε για σοβαρό τηλεφακό πρέπει να πάμε στο 10x της Samsung. Εκεί λες ότι ΕΣΤΙΑΖΕΙ μακριά.

Δημοσ.

Μαζί με το Honor Magic V2 είναι οι καλύτερες και οικονομικότερες προτάσεις σε foldable αυτή τη στιγμή..

Επίσης θα λάβει 3 OS updates και 4 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.. Καθόλου άσχημα..

Υ.Γ: η MIUI έχει φτιάξει αισθητά τα τελευταία χρόνια, ακόμα και τα πολύπαθα notifications της (international versions). Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ίσως θυμούνται οι παλιότεροι χρήστες της..

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ff7lucas είπε

Αυτό που εννοώ είναι ότι οι κινέζοι που έχουν τα λεφτά θα το προτιμήσουν έναντι μην κινεζικών προϊόντων. Προφανώς δεν το γνωρίζεις αλλά οι κινέζοι στην πλειοψηφία τους είναι απίστευτα εθνικιστές - σοβινιστές, οπότε στην Κίνα θα πουλήσει σίγουρα. Εκτός Κίνας η Xiaomi δεν έχει την ίδια βαρύτητα σαν εμπορικό σήμα για να πουλήσει μια τόσο ακριβή συσκευή. Και επίσης δεν φαίνεται να έχουν και την ίδια τεχνογνωσία στην προώθηση των προϊόντων τους στην δυτική αγορά.  Αν ήμουν CEO της Xiaomi και έβγαζα ένα τέτοιο προϊόν θα δημιουργούσα ένα άλλο brand name για ποιο ακριβά προϊόντα και θα πλήρωνα για το ανάλογο πλασάρισμα στην αγορά. Ότι έκανε η Toyota με την Lexus δηλαδή και πέτυχε. Σε αυτό το κομμάτι όμως οι κινέζοι είναι παρασάγγες πίσω από της δυτικές εταιρίες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...