kostassgk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα θα μετακομίσω καλαματα για την σχολη μου κ οπως εψαξα υπαρχει τεννις κλαμπ. Οσοι εχουν ασχοληθει με το αθλημα θα ηθελα μια γνωμη. Ειμαι διατεθειμένος να κανω ατομικα μαθηματα και σε γκρουπ. Πιστεύετε με πολυ κοπο , επιμονή και υπομονη μπορω να κυνηγησω τον πρωταθλητισμό τουλαχιστον εντος της χωρας ; Μην το παμε στο αλλο ακρο δεν μιλαω για atp , challenger και παει λέγοντας. Να προσθεσω οτι εχω παιξει με φίλους λιγοστές φορες και ειχα καλες επαφες με την ρακετα. Ακομη εχω αθλητικο σωμα και ακολουθω αυστηρά υγιηνη διατροφη ενω παραλληλα παω και γυμναστηριο καθε απαντηση θα την εκτιμησω!! Θεωρω ειναι ενα ωραιο τοπικ για φορουμ και για μελλοντικα παιδια που ενδιαφερονται να επειχηρησουν κατι παρόμοιο 2
archer100 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που προσπαθησες και δε σου βγηκε, παρα για κατι που δεν προσπαθησες
kostassgk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 32 λεπτά πριν, archer100 είπε Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που προσπαθησες και δε σου βγηκε, παρα για κατι που δεν προσπαθησες Ακριβως αυτο το mindset εχω 1
djcat Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Πρωταθλητισμό απλά τον ξεχνάς - για την πλάκα σου καλά θα κάνεις και θα ασχοληθείς. 5
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 4 hours ago, kostassgk said: Καλησπέρα θα μετακομίσω καλαματα για την σχολη μου κ οπως εψαξα υπαρχει τεννις κλαμπ. Οσοι εχουν ασχοληθει με το αθλημα θα ηθελα μια γνωμη. Ειμαι διατεθειμένος να κανω ατομικα μαθηματα και σε γκρουπ. Πιστεύετε με πολυ κοπο , επιμονή και υπομονη μπορω να κυνηγησω τον πρωταθλητισμό τουλαχιστον εντος της χωρας ; Μην το παμε στο αλλο ακρο δεν μιλαω για atp , challenger και παει λέγοντας. Να προσθεσω οτι εχω παιξει με φίλους λιγοστές φορες και ειχα καλες επαφες με την ρακετα. Ακομη εχω αθλητικο σωμα και ακολουθω αυστηρά υγιηνη διατροφη ενω παραλληλα παω και γυμναστηριο καθε απαντηση θα την εκτιμησω!! Θεωρω ειναι ενα ωραιο τοπικ για φορουμ και για μελλοντικα παιδια που ενδιαφερονται να επειχηρησουν κατι παρόμοιο δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις παραλληλα με τα υπολοιπα και ασε τον καθενα που δεν σηκωνεται να παει για περπατημα να λεει μην το κανεις.2 θα σου πουν καντο και 10 μην το κανεις.δεν εξηγω παραπανω απο μιζερια στην ζωη μας να ακουμε αλλο τπτ 2
JDimi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Για πρωταθλητισμό πιθανώς δύσκολο. Αφού οι περισσότεροι σε αυτό το επίπεδο παίζουν αγωνιστικά από πολύ μικρή ηλικία. Όμως φυσικά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, είναι πολύ ωραίο άθλημα και εύκολα θα βρίσκεις παρέα να παίξεις. Επίσης γίνονται και τουρνουά ομίλων (δηλώνεις συμμετοχή με ένα μικρό ποσό) ώστε να μπορείς να παίζεις αγώνες. Γράψου σε μία σχολή και καλή αρχή! 2
basilis_k6 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Εκτος του χρονου και του κοστους, εισαι πλεον πολυ μεγαλος. Αλλα γιατι να κανεις πρωταθλητισμό? Μια χαρα θα περασεις παιζοντας αγωνες σε οποιοδηποτε επιπεδο φτασεις. 1
FilipposMD Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Νομίζω ότι ξεκινάς από λάθος βάση. Τι θα πρωταθλητισμός; Αν σου αρέσει το τένις, ξεκίνα μαθήματα και προπόνηση. Μόνο να κερδίσεις έχεις από την άποψη ότι θα ασκείσαι, θα φτιάξεις το σώμα σου, θα βελτιώσεις την υγεία σου και θα περνάς καλά. Αν δεις ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία γίνεσαι πολύ καλός και έχεις δυνατότητες, κοιτάς το επόμενο βήμα. Ο πραγματικός πρωταθλητισμός δεν είναι απαραίτητα κάτι ευχάριστο, είναι μια σκληρή δουλειά που απαιτεί πρόγραμμα, πειθαρχία και αντοχή στον πόνο. Όπως είπαν και οι άλλοι, αγώνες υπάρχουν σε διάφορα επίπεδα, οπότε αν σου αρέσει ο ανταγωνισμός, μπορείς να συμμετέχεις ακόμα κι αν δεν είσαι στο κορυφαίο επίπεδο. 3
StamTheMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 15/8/2023 στις 10:14 ΠΜ, kostassgk είπε Καλησπέρα θα μετακομίσω καλαματα για την σχολη μου κ οπως εψαξα υπαρχει τεννις κλαμπ. Οσοι εχουν ασχοληθει με το αθλημα θα ηθελα μια γνωμη. Ειμαι διατεθειμένος να κανω ατομικα μαθηματα και σε γκρουπ. Πιστεύετε με πολυ κοπο , επιμονή και υπομονη μπορω να κυνηγησω τον πρωταθλητισμό τουλαχιστον εντος της χωρας ; Μην το παμε στο αλλο ακρο δεν μιλαω για atp , challenger και παει λέγοντας. Να προσθεσω οτι εχω παιξει με φίλους λιγοστές φορες και ειχα καλες επαφες με την ρακετα. Ακομη εχω αθλητικο σωμα και ακολουθω αυστηρά υγιηνη διατροφη ενω παραλληλα παω και γυμναστηριο Περι πρωταθλητισμου: Spoiler Ειναι σχεδον αδυνατο να διαπρεψεις στο οτιδηποτε οταν πρεπει να καλυψεις μονος σου βασικες αναγκες. Μετα απο αυτο,παμε στο οτι πρεπει να ξεκινησεις απο μικρος. Μετα παμε στο οτι πρεπει να εχεις και το ταλεντο. Πανε οι εποχες που ξεχωριζαν οσοι ειχαν απλα ταλεντο ( πελε πχ ) . Τωρα πρεπει να εχεις απο πισω σπονσορα να χωνει και να σε εχουν σπρωξει απο μικρο στο οτιδηποτε. Μετα παμε στο οτι θες απειρη και σκληρη προπονηση,μαζι με αυστηρο προγραμμα. Στο θεμα μας,επειδη παιζω τεννις στην Καλαματα: Γραφεσαι στο tennis club,κανονιζεις να κανεις ομαδικα μαθηματα ωστε να κοινωνικοποιηθεις,να κανεις και γνωριμιες για να εχεις παιχτες να παιζεις και αν θυμαμαι καλα οσοι ειναι εγγεγραμενοι ( 40 ή 50 ευρω το μηνα ) παιζουν δωρεαν στον ομιλο ( σε λογικα πλαισια οχι να κατσικωθεις ολη μερα με ψυγειακι ) . Καλυτερο απο το να πας να μπλεξεις με personal και να χασεις και τη χρηση του γηπεδου και την κοινωνικοποιηση. Εχει και 2 γηπεδακια για το κοινο,σε κοντινη αποσταση απο τον ομιλο,αλλα πρεπει να προσεξεις τις ωρες,γιατι στο ενα κανει προπονησεις και ο ομιλος τα απογευματα. Εχω παρεξηγηθει και κανα δυο φορες με κ@λοπαιδα που παιζουν στο γηπεδο 2-3 φορες τη μερα,η που οταν φτανεις σου λενε "τωρα μολις μπηκαμε" και ειναι ιδρωμενα μεχρι και τα μπαλακια τους ( του τεννις εννοω ) . Ο κανονας λεει οτι εχεις δικαιωμα να παιξεις μια φορα ,οσο εχει κοσμο, πρεπει να μπεις ακριβως και να βγεις παρα πεντε. Τωρα αν πας και δεν ειναι κανεις,παιζεις μεχρι να σβησουν τα φωτα . Σβηνουν 22.53 απο οσο θυμαμαι,εκτος αν πεσεις πανω στην αλλαγη ωρας που δεν τα εχουν ρυθμισει ( το επαθα πηγα 21.30 με αλλαγμενη ωρα και τα φωτα εκλεισαν 21.53 αλλα τους την εκανα στην επομενη αλλαγη και εκατσα παραπανω ). Ιδανικα,βρες παρεακι και καμια φθηνη ρακετα και πηγαινετε να παιξετε 2vs2,οταν εισαι αρχαριος ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να τρεχεις μονος σε ολο το γηπεδο. Θα το χαρειτε πολυ και θα καταλαβετε και ποιοι το γουσταρουν. Βασικος κανονας,σεβεσαι το γηπεδο,τους συμπαιχτες και τους γειτονες ( μην πας με τα φιλαρακια να ουρλιαζετε μεσα στο μεσημερι ) . Αν τωρα δε σε καλυψει τιποτα απο ολα αυτα,στειλε ενα μηνυμα,μπας και κανονισουμε,ψαχνω και εγω συμπαιχτες,φερε και κανα 2 κορασιδες απο τη σχολη να παιξουμε ολοι μαζι ( εχω και τετραδα ρακετες ). Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2023 από StamTheMan 1
kostassgk Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Περι πρωταθλητισμου: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ειναι σχεδον αδυνατο να διαπρεψεις στο οτιδηποτε οταν πρεπει να καλυψεις μονος σου βασικες αναγκες. Μετα απο αυτο,παμε στο οτι πρεπει να ξεκινησεις απο μικρος. Μετα παμε στο οτι πρεπει να εχεις και το ταλεντο. Πανε οι εποχες που ξεχωριζαν οσοι ειχαν απλα ταλεντο ( πελε πχ ) . Τωρα πρεπει να εχεις απο πισω σπονσορα να χωνει και να σε εχουν σπρωξει απο μικρο στο οτιδηποτε. Μετα παμε στο οτι θες απειρη και σκληρη προπονηση,μαζι με αυστηρο προγραμμα. Στο θεμα μας,επειδη παιζω τεννις στην Καλαματα: Γραφεσαι στο tennis club,κανονιζεις να κανεις ομαδικα μαθηματα ωστε να κοινωνικοποιηθεις,να κανεις και γνωριμιες για να εχεις παιχτες να παιζεις και αν θυμαμαι καλα οσοι ειναι εγγεγραμενοι ( 40 ή 50 ευρω το μηνα ) παιζουν δωρεαν στον ομιλο ( σε λογικα πλαισια οχι να κατσικωθεις ολη μερα με ψυγειακι ) . Καλυτερο απο το να πας να μπλεξεις με personal και να χασεις και τη χρηση του γηπεδου και την κοινωνικοποιηση. Εχει και 2 γηπεδακια για το κοινο,σε κοντινη αποσταση απο τον ομιλο,αλλα πρεπει να προσεξεις τις ωρες,γιατι στο ενα κανει προπονησεις και ο ομιλος τα απογευματα. Εχω παρεξηγηθει και κανα δυο φορες με κ@λοπαιδα που παιζουν στο γηπεδο 2-3 φορες τη μερα,η που οταν φτανεις σου λενε "τωρα μολις μπηκαμε" και ειναι ιδρωμενα μεχρι και τα μπαλακια τους ( του τεννις εννοω ) . Ο κανονας λεει οτι εχεις δικαιωμα να παιξεις μια φορα ,οσο εχει κοσμο, πρεπει να μπεις ακριβως και να βγεις παρα πεντε. Τωρα αν πας και δεν ειναι κανεις,παιζεις μεχρι να σβησουν τα φωτα . Σβηνουν 22.53 απο οσο θυμαμαι,εκτος αν πεσεις πανω στην αλλαγη ωρας που δεν τα εχουν ρυθμισει ( το επαθα πηγα 21.30 με αλλαγμενη ωρα και τα φωτα εκλεισαν 21.53 αλλα τους την εκανα στην επομενη αλλαγη και εκατσα παραπανω ). Ιδανικα,βρες παρεακι και καμια φθηνη ρακετα και πηγαινετε να παιξετε 2vs2,οταν εισαι αρχαριος ειναι μεγαλη ταλαιπωρια να τρεχεις μονος σε ολο το γηπεδο. Θα το χαρειτε πολυ και θα καταλαβετε και ποιοι το γουσταρουν. Βασικος κανονας,σεβεσαι το γηπεδο,τους συμπαιχτες και τους γειτονες ( μην πας με τα φιλαρακια να ουρλιαζετε μεσα στο μεσημερι ) . Αν τωρα δε σε καλυψει τιποτα απο ολα αυτα,στειλε ενα μηνυμα,μπας και κανονισουμε,ψαχνω και εγω συμπαιχτες,φερε και κανα 2 κορασιδες απο τη σχολη να παιξουμε ολοι μαζι ( εχω και τετραδα ρακετες ). Με το καλο οταν κανω εγγραφή στην σχολη και ερθω τελικα καλαματα , ειμαι ανοιχτος σε καθε προσκληση 🫡 1
listerstorm Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δυστυχώς σου λείπει το πιο σημαντικό, πολύ πολύ κασέρι. Αν το είχες και ήταν και λίγο μέσα στα πράγματα οι γονείς σου θα είχες ξεκινήσει πολύ μικρός. Ακόμη και χρήματα να μαζέψεις για να συμμετάσχεις σε έναν αγώνα οι αντίπαλοί σου θα έχουν συμμετάσχει σε καμιά 50ρια μόνο φέτος και θα σε φάνε λάχανο. Σκληρό, αλλά τα όνειρα χρειάζονται και μια δόση ρεαλισμού.
StamTheMan Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, listerstorm είπε Δυστυχώς σου λείπει το πιο σημαντικό, πολύ πολύ κασέρι. Αν το είχες και ήταν και λίγο μέσα στα πράγματα οι γονείς σου θα είχες ξεκινήσει πολύ μικρός. Ακόμη και χρήματα να μαζέψεις για να συμμετάσχεις σε έναν αγώνα οι αντίπαλοί σου θα έχουν συμμετάσχει σε καμιά 50ρια μόνο φέτος και θα σε φάνε λάχανο. Σκληρό, αλλά τα όνειρα χρειάζονται και μια δόση ρεαλισμού. Μπορει παρ'ολα αυτα να παιξει σε τουρνουα. Εγω παιζω 9μπαλο,δεν ειμαι πρωταθλητης,αλλα εχω παιξει σε πολλα τοπικα τουρνουα και σε μερικα σε αλλες πολεις. ΕΙναι φοβερη εμπειρια η αγωνιστικη ημερα. 1
bonepeeler Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Ξεκινα να παιζεις και βλεπεις και για τουρνουα κλπ. Εγω ξεκινησα τον Μαϊο φετος να παιζω. Εκανα ιδιαιτερα 5 ωρες τη βδομαδα. Να σου πω την αμαρτια μου, δε χορταινω να παιζω κι ας ποναω. Υπαρχει μια πιθανοτητα να βρεθω σε ενα τουρνουα μετα απο παροτρυνση του προπονητη μου. Τουρνουα στο costa navarino τον Οκτωβρη. Βεβαια το σκεφτομαι γιατι εχω και αρκετα προχωρημενη ηλικια αλλα και υπερβολικα πολλα κιλα για κατι τετοιο. Να βρεθει 40αρης με 160 κιλα πανω του σε τουρνουα τενις ειναι καπως αλλα ο προπονητης ειπε να μπω και σε γκρουπ αρχαριων αλλα και στο μεσαιων χωρις να μασησω. Στα διπλα θα παιξουμε μαζι. Αλλοι 2 μαθητες του θα πανε. Ξεκινα και μη μασας. Οπου φτασεις και εαν φτασεις. Το θεμα ειναι να περνας καλα. Παρε καλο παπουτσακι και βρες μια καλη προσφορα σε ρακετουλα και εισαι ετοιμος. Προσεξε την πλεξη της ρακετας να ειναι καλη. Ειδα τρελη διαφορα με αλλαγη πλεγματος. Προσωπικα εχω παπουτσακι Asics Gel Resolution 9 και ρακετα babolat pure drive tour με πλεξη στα 24 κιλα.
kostassgk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, bonepeeler είπε Ξεκινα να παιζεις και βλεπεις και για τουρνουα κλπ. Εγω ξεκινησα τον Μαϊο φετος να παιζω. Εκανα ιδιαιτερα 5 ωρες τη βδομαδα. Να σου πω την αμαρτια μου, δε χορταινω να παιζω κι ας ποναω. Υπαρχει μια πιθανοτητα να βρεθω σε ενα τουρνουα μετα απο παροτρυνση του προπονητη μου. Τουρνουα στο costa navarino τον Οκτωβρη. Βεβαια το σκεφτομαι γιατι εχω και αρκετα προχωρημενη ηλικια αλλα και υπερβολικα πολλα κιλα για κατι τετοιο. Να βρεθει 40αρης με 160 κιλα πανω του σε τουρνουα τενις ειναι καπως αλλα ο προπονητης ειπε να μπω και σε γκρουπ αρχαριων αλλα και στο μεσαιων χωρις να μασησω. Στα διπλα θα παιξουμε μαζι. Αλλοι 2 μαθητες του θα πανε. Ξεκινα και μη μασας. Οπου φτασεις και εαν φτασεις. Το θεμα ειναι να περνας καλα. Παρε καλο παπουτσακι και βρες μια καλη προσφορα σε ρακετουλα και εισαι ετοιμος. Προσεξε την πλεξη της ρακετας να ειναι καλη. Ειδα τρελη διαφορα με αλλαγη πλεγματος. Προσωπικα εχω παπουτσακι Asics Gel Resolution 9 και ρακετα babolat pure drive tour με πλεξη στα 24 κιλα. Εννοείται δεν χανω κάτι.. Θα προσεξω να αγορασω τον καταλληλο εξοπλισμό και θα ξεκινησω.. Σε παροτρύνω να πας , εμπειρία ζωης ειναι δεν χανεις κατι!!
ge-lyk Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 ...εαν είσαι μέχρι 7 χρόνων και έχεις και κανένα εκατομμύριο στην άκρη, τότε μπορείς🙂.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα