Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αλλαγη δισκοπλακα/τακακια hyundai i30

georgekasa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

29 λεπτά πριν, filipprin είπε

Ότι νάνε.θαυματα δεν γινονται πια.Σιγουρα οι αντιπροσωπείες γνωριζουν περσσοτερα αλλα εσυ δεν πας να βαλεις γνησια που λειτουργουν απροβληματιστα γιατι κοστιζουν και ψαχνεις να βρεις τι συνδυασμός θα σου κατσει .Καλα κανεις και δικαιωμα σου αλλα εγω δεν ειπα αυτο.Εγω ειπα οτι τετοια μαγαζια ειναι σχεδον ανυπαρκτα εδώ και πολλά χρονια και αυτο γιατι πλεων δεν εχουν κατι διαφορετικο να προσφερουν και άρα δεν χωρανε στην αγορα.Μονο για φορτηγα και βαρια μηχανηματα πλεων.

Όλα αυτά που μαζεύεις σε μια πρόταση δεν βγάζουν νόημα από τεχνική άποψη.

Σε hyundai τα γνήσια μπορεί να είναι πιο φτηνά απο τα  after market.

Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον  https://www.morarisbrakes.gr/

• Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, filipprin είπε

Το λες συνέχεια.Αν υπάρχει ακομα τετοιο πραγμα  δεν έχει να προσφέρει τίποτα.Η εποχή που επισκευαζαν τρομπες και κυλινδρακια και τορνιριζαν ταμπουρα και δισκοπλακες περασε ανεπιστρεπτη.Σιγα την εξιδικευμενη τεχνολογια που κατεχουν

Όταν πας να περάσεις καλά φρένα (1000+ ευρώ) έλα να μας το πεις αυτό. Πέρασε εσύ τίποτα d2, alcon, brembo, ap 6πιστονα ή 8πιστονα και πήγαινε στο μπάρμπα στη γειτονιά να στα βάλει. Και τι κάνουν οι αντιπροσωπείες γνωρίζουν περισσότερα?? Μη το πεις παραέξω αυτό. Που χρεώνουν το dot για χρυσό?? H τακάκια του 20€ για ferodo racing??

Επεξ/σία από jimis_vts

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν δούλευα στη γλυφαδα σε γερμανικη αντιπροσωπεία οπου το κάθε αυτοκίνητο εκανε και κανει οκομα οσο ενα σπιτι ολο με τέτοια ασχολιομουν μιας και ηταν στανταρ εξοπλισμος .Εχω αλλάξει κεραμικές δισκοπλακες και τακάκια που κάνουν όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητο.Μιας και το πας προσωπικά

17 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

και πήγαινε στο μπάρμπα στη γειτονιά να στα βάλει

Το που θα πάει ο καθένας ειναι προσωπική επιλογη και φυσικά δεν νομίζω και εγώ ότι θα παει στον μπάρμπα.Αυτο που είπα εγώ ειναι οτι 'φρεναδικα' δεν υπάρχουν πια εδώ και πολλά χρονια

Επεξ/σία από filipprin

Το ωραίο είναι πως μπορεί να σου βάλει δισκόπλακες ότι να ναι και να στις χρεώσει χρυσές.

Όπως σε μια απλή αλλαγή λαδιών να σου βάλει λάδι μ'έκαψες και να μην πάρεις χαμπάρι.

8 hours ago, georgekasa said:

Καλησπερα σας,

θα ηθελα να ρωτησω αν η τιμη που μου εχει δωσει το συνεργειο ειναι λογικη ή οχι. 

Εχω hyundai i30 2016 Diesel, 136 hp και θελω να αλλαξω τακακια (TRW μαρκα) & δισκοπλακες (μπρος και πισω) . 
Η τιμη που μου ειπε ΜΕ αποδειξη ολα ειναι 500euro. 

Είμαι στον χώρο, σε μεγάλη εταιρία που προμηθεύει μηχανικούς με ανταλλακτικά. Η τιμή αυτή, για τακάκια μπρος πίσω και δισκόπλακες μπρος πίσω μάρκας TRW, μαζί με την εργασία και όλα αυτά με ΦΠΑ είναι λογική. Για λιανική πώληση.

• Like 2

26 λεπτά πριν, filipprin είπε

Όταν δούλευα στη γλυφαδα σε γερμανικη αντιπροσωπεία οπου το κάθε αυτοκίνητο εκανε και κανει οκομα οσο ενα σπιτι ολο με τέτοια ασχολιομουν μιας και ηταν στανταρ εξοπλισμος .Εχω αλλάξει κεραμικές δισκοπλακες και τακάκια που κάνουν όσο ένα μεταχειρισμένο αυτοκινητο.Μιας και το πας προσωπικά

Το που θα πάει ο καθένας ειναι προσωπική επιλογη και φυσικά δεν νομίζω και εγώ ότι θα παει στον μπάρμπα.Αυτο που είπα εγώ ειναι οτι 'φρεναδικα' δεν υπάρχουν πια εδώ και πολλά χρονια

Έβαζες απλά φρένα μαμά ας πούμε σε porsche μιας που λες για γερμανική αντιπροσωπεία ή ρύθμιζες και τα φρένα (σωληνάκια υψηλής, έλεγχο με μικρόμετρο, σωστή εξαέρωση κλπ)??? Φρενάδικα υπάρχουν ναι οκ δεν είναι πολλοί αλλά αυτοί που είναι ξέρουν δεν τους φτάνει καν η αντιπροσωπεία που λέω πάλι ότι θα μου χρεώσει τακάκια του 20ρικου για ferodo 2500

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, jimis_vts είπε

αντιπροσωπεία που λέω πάλι ότι θα μου χρεώσει τακάκια του 20ρικου για ferodo 2500

Δεν ξέρω τι θα σου χρεώσει αλλα σιγουρα θα έχεις άψογο αποτέλεσμα χωρίς να μπεις σε πειραματισμους και άσκοπα έξοδα .Και να σου τονίσω ότι εδώ μιλάμε για εργοστασιακες καταστασεις και όχι για βελτιωσεις

17 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Έβαζες απλά φρένα μαμά ας πούμε σε porsche μιας που λες για γερμανική αντιπροσωπεία ή ρύθμιζες και τα φρένα (σωληνάκια υψηλής, έλεγχο με μικρόμετρο, σωστή εξαέρωση κλπ)?

.Τα πάντα όλα

Επεξ/σία από filipprin

1 ώρα πριν, filipprin είπε

Δεν ξέρω τι θα σου χρεώσει αλλα σιγουρα θα έχεις άψογο αποτέλεσμα χωρίς να μπεις σε πειραματισμους και άσκοπα έξοδα .Και να σου τονίσω ότι εδώ μιλάμε για εργοστασιακες καταστασεις και όχι για βελτιωσεις

.Τα πάντα όλα

Επειδή τα παίρνεις προσωπικά και δεν είναι έτσι, από ποτέ είναι άψογο αποτέλεσμα σε αντιπροσωπείες?? Εγώ τη χειρότερη εμπειρία έχω. Ακόμα και σε γερμανικό. Και σε γαλλικό επίσης. Και γιατί το να βάλεις ένα σετ alcon των 3-4 χιλιάδων ευρώ θεωρείται πείραμα?? Παράδειγμα δίνω και κουβέντα κάνω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο πάνω κάτω

Τακάκια 100€

Δισκόπλακες 250€

Εργασία 100€

Αν βάλεις και αλλαγή υγρών φρένων και εξαέρωση προσθέτεις άλλα 50€

Οπότε τα 450-500€ δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Λογική τιμή. Αν κάποιος αναλάβει το ρίσκο πάντως να αγοράσει μόνος του τα ανταλλακτικά άντε να ρίξει άλλο ενα 100άρικο. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Thanks 1

Τακάκια trw 45€

Δισκοπλακες brembo 230-80€

Εργασία 100€ max μαζί με καινούργια υγρά.

Τα 500€ τα τραβάς από τα μαλλιά. Στα 400€ κι αυτό με τιμές λιανικής μιλάμε.

3 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Τακάκια trw 45€

Δισκοπλακες brembo 230-80€

Εργασία 100€ max μαζί με καινούργια υγρά.

Τα 500€ τα τραβάς από τα μαλλιά. Στα 400€ κι αυτό με τιμές λιανικής μιλάμε.

Μπρος / πισω οι τιμες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Μπρος / πισω οι τιμες?

Ναι και από γνωστό κατάστημα που έχω πάρει ανταλλακτικά. Ίσως και κάνα 30αρι ακόμα τα τακάκια τα πίσω που ξέχασα να δω. Αλλά όπως είπα λιανική. Τώρα άμα η αντιπροσωπεία χρεώνει 100€ την ώρα δεν ξέρω, γιατί φίλος μου άλλαξε σε καινούργιο fiesta μόνο λάδια, φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας και του πήραν 230€ (μέσα στην εγγύηση αναγκαστικά)

Επεξ/σία από jimis_vts

47 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Ναι και από γνωστό κατάστημα που έχω πάρει ανταλλακτικά. Ίσως και κάνα 30αρι ακόμα τα τακάκια τα πίσω που ξέχασα να δω. Αλλά όπως είπα λιανική. Τώρα άμα η αντιπροσωπεία χρεώνει 100€ την ώρα δεν ξέρω, γιατί φίλος μου άλλαξε σε καινούργιο fiesta μόνο λάδια, φίλτρο λαδιού και φίλτρο καμπίνας και του πήραν 230€ (μέσα στην εγγύηση αναγκαστικά)

Οπότε ξεπερνάς τα 430€. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimis_vts είπε

Και γιατί το να βάλεις ένα σετ alcon των 3-4 χιλιάδων ευρώ θεωρείται πείραμα?? Παράδειγμα δίνω και κουβέντα κάνω...

Κουβεντα αλλα εκτος θεματος.Μιλαμε για μαμά καταστάσεις.Ετσι και αλλιώς ούτε σε αντιπρωσωπεια θα πας ούτε σε συνεργείο της γειτονιας για να βάλεις 4000 φρένα,αλλαουτε καισε συνεργειο που φτιάχνει μόνο φρένα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΙΑ

Επεξ/σία από filipprin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...