Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για αλλαγη δισκοπλακα/τακακια hyundai i30

georgekasa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας,

θα ηθελα να ρωτησω αν η τιμη που μου εχει δωσει το συνεργειο ειναι λογικη ή οχι. 

Εχω hyundai i30 2016 Diesel, 136 hp και θελω να αλλαξω τακακια (TRW μαρκα) & δισκοπλακες (μπρος και πισω) . 
Η τιμη που μου ειπε ΜΕ αποδειξη ολα ειναι 500euro. 

Επεξ/σία από georgekasa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Καλές διακοολακες πίσω μπρος Zimmerman 260 ευρω

Χοντρικά κάνα 100 τακάκια πίσω μπρος

Δλδ 360

Αντε δουλειά 80 ευρώ

400 420 βγαίνει

Trw δεν βρήκα εύκολα έτσι δεν ξέρω τι τημες έχει άλλα αν είναι λίγο ποιο ακριβά τότε οκ αν όχι βαράνε στον Θεό την εργασία

• Thanks 1

2 hours ago, georgekasa said:

αυτα που εγραψες ειναι αποδειξη? 

Τημες αγοράς λιανικής

Άλλη μάρκα αλλά το ίδιο καλή έως και καλύτερη (ίδιες και ποιο ψηλές τημες με την trw)

Πάντος ευγενικά ρωτάς πόσο κάνει εργασία αν φέρω δικά μου πράγματα και θα σου λυθεί η απορία

3 ώρες πριν, georgekasa είπε

αυτα που εγραψες ειναι αποδειξη? 

Αυτό σε νοιάζει εσένα ή τι ανταλλακτικά θα σου βάλει? θα ρωτήσεις τι μάρκα δισκόπλακες θα σου βάλει γιατί εκεί είναι το μεγαλύτερο ποσό. Μη σου βάλει τίποτα των 150 ευρώ και στις χρεώσει 350.

Σε κάθε περίπτωση κάνε πρώτα και μια ερώτηση στη hyundai που θα σου τοποθετήσουν ότι προτείνει η εταιρία για να κάνεις σύγκριση

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, georgekasa είπε

Καλησπερα σας,

θα ηθελα να ρωτησω αν η τιμη που μου εχει δωσει το συνεργειο ειναι λογικη ή οχι. 

Εχω hyundai i30 2016 Diesel, 136 hp και θελω να αλλαξω τακακια (TRW μαρκα) & δισκοπλακες (μπρος και πισω) . 
Η τιμη που μου ειπε ΜΕ αποδειξη ολα ειναι 500euro. 

Σε γενικό συνεργείο θα πας ; 

Πήγαινε σε συνεργείο φρένων να κάνει και σωστή συντήρηση των φρένων .

Δισκοπλακες τι μάρκα σου είπε . 

Τα TRW σε πολλούς είναι και εργοστασιακά , αλλά θεωρούνται σκληρά τακάκια .

3 ώρες πριν, Black Demis είπε

Αντε δουλειά 80 ευρώ

όπα φιλε 80 ευρω ηταν πριν γυρίσει ο κοσμοσ τουμπα.100 -120 συν φπα τουλαχιστον

15 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Πήγαινε σε συνεργείο φρένων να κάνει και σωστή συντήρηση των φρένων

Το λες συνέχεια.Αν υπάρχει ακομα τετοιο πραγμα  δεν έχει να προσφέρει τίποτα.Η εποχή που επισκευαζαν τρομπες και κυλινδρακια και τορνιριζαν ταμπουρα και δισκοπλακες περασε ανεπιστρεπτη.Σιγα την εξιδικευμενη τεχνολογια που κατεχουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, filipprin said:

Το λες συνέχεια.Αν υπάρχει ακομα τετοιο πραγμα δεν έχει να προσφέρει τίποτα.Η εποχή που επισκευαζαν τρομπες και κυλινδρακια και τορνιριζαν ταμπουρα και δισκοπλακες περασε ανεπιστρεπτη.Σιγα την εξιδικευμενη τεχνολογια που κατεχουν

H αληθεια ειναι οτι αυτα τα μαγαζια κανουν θαυματα, οσα ξερει ο τυπος που φτιαχνει μονο φρενα 20 χρονια, δεν τα ξερουν ουτε οι """professionals - guru"" στις αντιπροσωπειες.Σε πανακριβα αυτοκινητα κατι τετοιοι σε σωζουν απο χιλιαδες ευρω χρεωμα. Π.χ αν εχεις ενα range rover και θες αλλαγη δισκοπλακας και ολου του συστηματος φρενων πιθανον αν ακουσεις τιμη να παθεις σοκ ,ε αν αυτοι οι τυποι οι φρεναδες εχουν τη λυση ακομα στο σημερα,καλοδεχουμενο.

Επεξ/σία από ChristosVl
  • Like 2

Εναλλακτικα μπες με το μοντέλο σου στο autoduder που εχει τιμες γυρω στο 250ρι συν φπα αν θελεις απόδειξη..

Μονο μείον δεν εχει πολλες επιλογες σε επωνυμες μαρκες, αλλα και στο συνεργειο με το 500ρι σάμπως ξέρεις και τι θα σου βαλουν?

• Thanks 1

3 hours ago, filipprin said:

Το λες συνέχεια.Αν υπάρχει ακομα τετοιο πραγμα  δεν έχει να προσφέρει τίποτα.Η εποχή που επισκευαζαν τρομπες και κυλινδρακια και τορνιριζαν ταμπουρα και δισκοπλακες περασε ανεπιστρεπτη.Σιγα την εξιδικευμενη τεχνολογια που κατεχουν

Ε τότε καλή τημη του είπαν χοντρικά χοντρικά μιλώντας

3 ώρες πριν, filipprin είπε

Το λέω γιατί πολλά έχουμε δει από γενικά συνεργεία με στραβωμενες τις δισκοπλακες μετά , αφού τα πετάνε έτσι επάνω χωρίς μέτρημα μουαγιε και λοιπές εργασίες .  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ChristosVl είπε

H αληθεια ειναι οτι αυτα τα μαγαζια κανουν θαυματα, οσα ξερει ο τυπος που φτιαχνει μονο φρενα 20 χρονια, δεν τα ξερουν ουτε οι """professionals - guru"" στις αντιπροσωπειες

Ότι νάνε.θαυματα δεν γινονται πια.Σιγουρα οι αντιπροσωπείες γνωριζουν περσσοτερα αλλα εσυ δεν πας να βαλεις γνησια που λειτουργουν απροβληματιστα γιατι κοστιζουν και ψαχνεις να βρεις τι συνδυασμός θα σου κατσει .Καλα κανεις και δικαιωμα σου αλλα εγω δεν ειπα αυτο.Εγω ειπα οτι τετοια μαγαζια ειναι σχεδον ανυπαρκτα εδώ και πολλά χρονια και αυτο γιατι πλεων δεν εχουν κατι διαφορετικο να προσφερουν και άρα δεν χωρανε στην αγορα.Μονο για φορτηγα και βαρια μηχανηματα πλεων.

10 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Το λέω γιατί πολλά έχουμε δει από γενικά συνεργεία με στραβωμενες τις δισκοπλακες μετά , αφού τα πετάνε έτσι επάνω χωρίς μέτρημα μουαγιε και λοιπές εργασίες

Όλα αυτά που μαζεύεις σε μια πρόταση δεν βγάζουν νόημα από τεχνική άποψη.

Επεξ/σία από filipprin

Just now, filipprin said:

Ότι νάνε.θαυματα δεν γινονται πια.Σιγουρα οι αντιπροσωπείες γνωριζουν περσσοτερα αλλα εσυ δεν πας να βαλεις γνησια που λειτουργουν απροβληματιστα γιατι κοστιζουν και ψαχνεις να βρεις τι συνδυασμός θα σου κατσει .Καλα κανεις και δικαιωμα σου αλλα εγω δεν ειπα αυτο.Εγω ειπα οτι τετοια μαγαζια ειναι σχεδον ανυπαρκτα και αυτο γιατι πλεων δεν εχουν κατι διαφορετικο να προσφερουν.Μονο για φορτηγα και βαρια μηχανηματα πλεων

😂Φιλε μου δεν μιλησα για μενα προσωπικα,τι εχω δει ειπα. Οντως ειναι δυσευρετα εως ανυπαρκτα δεν ειπα αυτο. Γι αυτους τους λιγους που εχουν μεινει και κανουν καλα αυτη τη δουλεια πανω σε αυτο το κομματι ειπα, αν εισαι του χωρου θα το γνωριζεις.

8 minutes ago, filipprin said:

Μονο για φορτηγα και βαρια μηχανηματα πλεων

Είμαι του χώρου απο οταν αυτα τα μαγαζί έκαναν χρυσές δουλείες.Οταν τα ανταλλακτικά ήταν ακριβά και δυσεύρετα.Πλεων Αθηνα εχω πανω απο 15 χρονια να ακούσω για τέτοιο μαγαζί.Το τελευταίο που θυμάμαι ηταν ενα στην ηλιουπολεως αρχες.Τελως πάντων αυτο επισημενω απλος και το κλεινω εδω

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...