Προς το περιεχόμενο

VW Golf 6 TSI 2011 δεν εχει bluetooth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλημερα και καλο δεκαπενταυγουστο ( ή καλη παναγιά οπως προσταζει η μοδα )  στα αυπνα αλανια.

Ψαχνοντας λιγο στο διαδικτυο,ειδα τροπους για να ενεργοποιησεις το BT στο συγκεκριμενο οχημα.Ολα καλα,το εχω ενεργοποιησει,αλλα δεν εμφανιζεται σαν συσκευη.
Βρηκα επισης τροπο για να το κανεις reset,βγαζοντας ενα κουτι κατω απο το καθισμα του συνοδηγου.
Εκει καταλαβα οτι το αυτοκινητο εχει την επιλογη στο ραδιοCD,αλλα πιθανοτατα δεν εχει τη συσκευη.
Διαβαζοντας,ειδα οτι μπορω να αγορασω και να προσθεσω τη συσκευη,πισω απο το ραδιοCD,η οποια κοστιζει περιπου 30 δολλαρια.

Το εχει κανει καποιος;

Δε θελω να μου πειτε τι σας βγαζει στο google,αυτο το κανω και εγω,ασε που τα πιο πολλα αποτελεσματα ειναι για ασχετες συσκευες ΒΤ που μπορεις να συνδεσεις με FM.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο rcd εχεις;

Το bt στα vw ειναι αξεσουάρ το πληρώνεις δηλαδή, δεν έρχεται με ολα τα αυτοκινητα.

Λύσεις στην google υπάρχουν πάντα, αυτο μπορεί να σε βοηθήσει

https://www.golfmk6.com/forums/index.php?threads/no-bluetooth-module-but-bluetooth-on-radio.307935/

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.

Αν έχεις το rcd510 θέλει μια έξτρα μονάδα που αν θυμάμαι καλά γιατί πάνε χρόνια τοποθετείται κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού.. τουλάχιστον έτσι γινόταν σε ενα Scirocco του 2011 που είχα με rcd 510.

Δημοσ.

Εν ολίγοις θα σου στοιχίσει πολλα και υπάρχουν αναφορές οτι δεν "κουμπώνουν" και όλες οι συσκευές.

Ολοι αλλάζουν το rcd, βάζουν ενα adroid και εκει τελειώνει το παραμύθι 

Δημοσ.

Δεν ειναι ακριβως απαντηση στο ερωτημα σου, αλλα αν το BT το θελεις για συνδεση κινητου και σε παιρνει οικονομικα, το καλυτερο ειναι μια αλλαγη σε RCD330

πχ https://www.ebay.co.uk/itm/235050654931?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=4rh-r7dwqxi&sssrc=2047675&ssuid=UhbV2WISRsi&widget_ver=artemis&media=COPY

Δοκιμασμενο και απολυτα ευχαριστημενος σε Polo 2010

Δημοσ.
Στις 15/8/2023 στις 2:53 ΜΜ, Liapisftw είπε

Αν έχεις το rcd510 θέλει μια έξτρα μονάδα που αν θυμάμαι καλά γιατί πάνε χρόνια τοποθετείται κάτω απο το κάθισμα του συνοδηγού.. τουλάχιστον έτσι γινόταν σε ενα Scirocco του 2011 που είχα με rcd 510.

Πως μπορω να δω ποιο εχω;

Στις 15/8/2023 στις 3:49 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Εν ολίγοις θα σου στοιχίσει πολλα και υπάρχουν αναφορές οτι δεν "κουμπώνουν" και όλες οι συσκευές.

Ολοι αλλάζουν το rcd, βάζουν ενα adroid και εκει τελειώνει το παραμύθι 

Στις 16/8/2023 στις 4:28 ΜΜ, zaccki είπε

Δεν ειναι ακριβως απαντηση στο ερωτημα σου, αλλα αν το BT το θελεις για συνδεση κινητου και σε παιρνει οικονομικα, το καλυτερο ειναι μια αλλαγη σε RCD330

πχ https://www.ebay.co.uk/itm/235050654931?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=4rh-r7dwqxi&sssrc=2047675&ssuid=UhbV2WISRsi&widget_ver=artemis&media=COPY

Δοκιμασμενο και απολυτα ευχαριστημενος σε Polo 2010

Δε με ενδιαφερει να δωσω τοσα χρηματα,αν το android παιζει στο 200ρι.

Ειχα δει οτι η εξτρα συσκευη κοστιζε γυρω στα 30 δολλαρια,για αυτο ειπα να το ψαξω.

Απλα βολευει καλυτερα το bluetooth απο το καλωδιο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Αυτό είναι το rcd510. Λογικά αυτό έχεις.

1974527590-9734.jpg

εγω εχω αυτο και εκανα το λαθος να μην το παρω με bluetooth και δεν μπορω να μιλαω στο κινητο μεσω του συστηματος τι μου προτεινεις να κανω; 

Δημοσ.

Οθόνη android παιδιά να τελειώνετε. Σχεδόν plug and play είναι, αν εχετε βασικές γνώσεις τη περνάτε και μόνοι σας. Με καμία 120-130€ υπάρχουν τίμιες (οκταπυρηνες >3gb ram 32gb rom) 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Οχι,εμενα τα κουμπια ειναι κατω απο την οθονη.

RCD310-M-g.jpg

Αυτή είναι η rcd310. Αν θυμάμαι καλά δεν μπορεί να υποστηρίξει Bluetooth. Βάλε μια aftermarket android η μόνη λύση.

4 ώρες πριν, Titos301 είπε

εγω εχω αυτο και εκανα το λαθος να μην το παρω με bluetooth και δεν μπορω να μιλαω στο κινητο μεσω του συστηματος τι μου προτεινεις να κανω; 

Η να πάρεις την μονάδα bluetooth που μπαίνει κάτω απο το κάθισμα του οδηγού ή να βάλεις μια android. Προτείνω το δεύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Αυτή είναι η rcd310. Αν θυμάμαι καλά δεν μπορεί να υποστηρίξει Bluetooth. Βάλε μια aftermarket android η μόνη λύση.

Εχει την επιλογη ομως.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...