Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μένω στο κέντρο της Αθήνας 30 χρόνια και συγκεκριμένα στον 5ο όροφο. Έχει τύχει 2-3 μέρες τον τελευταίο καιρό να μυρίζει η ατμόσφαιρα το βράδυ πολύ έντονα λες και είμαι στα διυλιστήρια. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό τόσα χρόνια που μένω κέντρο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Επεξ/σία από Aggeluska
Δημοσ.
  Στις 14/8/2023 στις 9:44 ΜΜ, Aggeluska είπε

Μένω στο κέντρο της Αθήνας 30 χρόνια και συγκεκριμένα στον 5ο όροφο. Έχει τύχει 2-3 μέρες τον τελευταίο καιρό να μυρίζει η ατμόσφαιρα το βράδυ πολύ έντονα λες και είμαι στα διυλιστήρια. Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό τόσα χρόνια που μένω κέντρο. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;

Εξάρχεια και το επιβεβαιώνω. 

Και πριν μια εβδομάδα κυριολεκτικά βρωμαγε έξω και έκλεισα τα τζάμια, σαν μυρωδιά υγραερίου με βοθρου.

Τώρα το βράδυ μύρισε πάλι αλλά πολύ λίγο. 

Δεν ξέρω τι γίνεται. 

Δημοσ.
  Στις 14/8/2023 στις 11:14 ΜΜ, Maurikycli είπε

Όλα τα μέσα ενημέρωσης του μαρινακη κατηγορούν την μονάδα επεξεργασίας πετρελαιοειδών του "τίγρη " 

Που βρίσκεται αυτή η μονάδα, προς Ασπρόπυργο - Ελευσίνα?

Γιατί να μυρίζει αυτές τις μέρες ενώ τον υπόλοιπό χρόνο όχι?

Δημοσ.
  Στις 15/8/2023 στις 12:47 ΠΜ, cthulhucarbide είπε

Που βρίσκεται αυτή η μονάδα, προς Ασπρόπυργο - Ελευσίνα?

Γιατί να μυρίζει αυτές τις μέρες ενώ τον υπόλοιπό χρόνο όχι?

Δραπετσώνα  https://www.fortunegreece.com/article/h-ipersigchroni-monada-tou-omilou-aegean-pou-allazi-ton-pirea/

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μπορείς να την αποφύγεις με κανέναν τρόπο εκτός αν σταματήσουν την λειτουργία των διυλιστηρίων και όσο πας προς δυτική Αττική μέχρι τα Μέγαρα τουλάχιστον γίνεται πολύ πιο έντονη. 

Δημοσ.
  Στις 15/8/2023 στις 4:21 ΠΜ, Mhdenistis είπε

Δεν μπορείς να την αποφύγεις με κανέναν τρόπο εκτός αν σταματήσουν την λειτουργία των διυλιστηρίων και όσο πας προς δυτική Αττική μέχρι τα Μέγαρα τουλάχιστον γίνεται πολύ πιο έντονη. 

Το θέμα είναι ότι δεν υπήρχε ποτέ αυτή η μυρωδιά στον αέρα στο κέντρο. 

Στις 15/8/2023 στις 6:32 ΠΜ, basilis_k6 είπε

Μυρωδια απο δραπετσωνα ή Ελευσίνα να φτανει κεντρο δεν νομίζω. Παντως δυτικα δεν μυριζει τιποτα. 

Συνήθως μυρίζει γύρω στις 10 το βράδυ. Αλλά τύπου μια φορά τις 10 μέρες. 

Δημοσ.
  Στις 15/8/2023 στις 8:29 ΠΜ, Aggeluska είπε

Κάτι άλλο θα συμβαίνει τότε, δεν θα είναι από τα διυλιστήρια. 

Δημοσ.

Μήπως βγάλαν κανα φίλτρο όπως κάνουν εδώ σαλόνικα; Κάθε χειμώνα υποφέρουμε από την μυρωδιά οι συνοικίες που είναι κοντά στα διυλιστήρια.

Δημοσ.
  Στις 15/8/2023 στις 8:29 ΠΜ, Aggeluska είπε

Συνήθως μυρίζει γύρω στις 10 το βράδυ. Αλλά τύπου μια φορά τις 10 μέρες. 

Εγώ το έχω μυρίσει και πολύ μετά τις 10 το βράδυ, με άλλη συχνότητα. Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα. 

Δημοσ.

Αυτό είναι σύνηθες τουλάχιστον για τα δυτικά προάστια Περιστέρι - Πετρούπολη που είμαι εγώ όταν έχει δυτικό άνεμο. Κάτοικοι μου έχουν πει ότι η οσμή έρχεται από τη θάλασσα και τα λύματα που πέφτουν από τα δυιλιστήρια. Και όντως αν πας πέριξ του Σκαραμαγκά όλη η θάλασσα βγάζει αυτή τη δυσοσμία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μηπως εσπσε κάποιος αγωγός αποχέτευσης στη περιοχή σας / γίνεται απόφραξη

Επεξ/σία από alan2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...