Ukforthemoment Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Lakistri είπε εσας ποσο βγαζει ; https://www.skroutz.gr/s/4571992/Banner-Μπαταρία-Αυτοκινήτου-P5003-με-Χωρητικότητα-50Ah-και-CCA-450A.html Ποσο σας εχει κρατησει μπαταρια Εχω μπενζινα Η εργοστασιακή γύρω στα 7,αντικατάστασης αν ξεπεράσει τα 5 είμαι ευχαριστημένος. 2
Black Demis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 24 minutes ago, NovaLacertae said: Αγόρασα 16.12.2003 μπαταρία με ετικέτα Carrefour (ΟΕΜ προφανώς), μου έμεινε 26.7.2013 και πήγα να την αλλάξω ψάχνωντας ίδια, αλλά δεν δεν υπήρχαν πλέον, ειχε κλείσει το εργοστάσιο... οπότε δεν έχεις και πολλες ελπιδες και σε αυτή την περίπτωση να βρεις ιδια... 🤣 Τότε πάλι το ίδιο για καμιά 4 χρονια
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 16 ώρες πριν, Lakistri είπε Μπαταρια μαλλον ταυτησε δεν μιζαρει στα γρηγορα αυτα Ναι σχεδον 9 χρονια δεν εδειξε σημαδια κοπωσης δεν την μετρησα τελευταια Να την ανακήρυξεις ήρωα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Αγνωστη μαρκα αλλα και οι χρηστες του σκρουτζ γραφουν για πολλα χρονια. Μωρε μπραβο...
Maurikycli Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Λ Μήπως θεωρείς άγνωστη και την exide? 1
Nabuko Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Μην κοροιδεύετε. Οι Banner που είναι made in Austria είναι κατασκευασμένες ώστε να βγάζουν πολλά χρόνια. Γι' αυτό και η τσιμπημένη τιμή. Σε πρώτη ευκαιρία θα τις δοκιμάσω 1
basilis_k6 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Λ Μήπως θεωρείς άγνωστη και την exide? Σε πρωτη ανάγνωση νομιζα ειναι φασον ελληνικου εμπορου. Μου ηταν άγνωστες. Τελικα ειναι γνωστη φιρμα. 1
Klausx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Ο μόνος λόγος να αλλάζεις μπαταρίες κάθε 2 χρόνια είναι αν δεν το κινείς ή έχεις βάλει πολύ μεγάλη και δεν φορτίζει ποτέ. Του 2014 είναι και η δικιά μου bosch αλλά το αυτοκίνητο έκανε χλμ ακόμα και μέσα στις καραντίνες. Όπως και στα άλλα δύο οχήματα έχουν κλείσει 5ετια σίγουρα. Φυσικά αντέχουν γιατί συντηρούνται όποτε είναι αναγκαίο με φορτιστή σε περίπτωση ακινησίας ή πολύ μικρών αποστάσεων.
Lakistri Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Ενημερωση εβαλα με πολυ κοπο κ μαραθωνιο να προλαβω παλι banner 50am κοστος 100€ ευρωπουλα για να δουμε ποσα χρονια θα βγαλει σε εναν αλλο ηλεκτρολογο hyundai 80€ κορεατικη σε ενσν αλλον με ανταλακτικα κορεατικη 55αμ με 65€ + ποσο για να την περασει Κορεατικη εχει βαλει κανεις να μου πει γνωμες ; Σοβαρα τωρα φοβηθηκα να βαλω μην αλλαζω συχνα
tarantules Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα lockdown , προνόησα και αγόρασα τον πρώτο μου φορτιστή μπαταριών αυτοκινήτου.Μπορώ να πω οτι ήταν η πιο επιτυχημένη αγορά ever. Όσο καλή μπαταρία και να πάρει κάποιος , παίζει μεγάλο ρόλο και ο τρόπος χρήσης της μπαταρίας.Μπορεί να έχεις πάρει την τοπ μπαταρία και να κάνεις συχνά μικρές αποστάσεις με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει να φορτίσει , να την ξελιγώνεις χωρίς να το γνωρίζεις και να μην σου κρατάει όσο θα έπρεπε.Με έναν όχι πολύ ακριβό φορτιστή μπορείς να παρατείνεις τη ζωή μιας μπαταρίας ακόμα και μέτριας ποιότητας πολύ περισσότερο απόσο πολλοί πιστεύουν. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2023 από tarantules 1
achilles_g_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 6 ώρες πριν, Lakistri είπε Ενημερωση εβαλα με πολυ κοπο κ μαραθωνιο να προλαβω παλι banner 50am κοστος 100€ ευρωπουλα για να δουμε ποσα χρονια θα βγαλει σε εναν αλλο ηλεκτρολογο hyundai 80€ κορεατικη σε ενσν αλλον με ανταλακτικα κορεατικη 55αμ με 65€ + ποσο για να την περασει Κορεατικη εχει βαλει κανεις να μου πει γνωμες ; Σοβαρα τωρα φοβηθηκα να βαλω μην αλλαζω συχνα Τα τελευταία χρόνια οι κορεάτικες έχουν ανέβει σε ποιότητα. Γιατί δεν δοκιμάζεις hankook?
Lakistri Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Τα τελευταία χρόνια οι κορεάτικες έχουν ανέβει σε ποιότητα. Γιατί δεν δοκιμάζεις hankook? Εβαλες φιλε κορεατικη να μ πεις ποσα χρονια βγαζει ;
Lakistri Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Ακουστε τι κανουν οι εταιριες βαζουν αυτοκολητο να μην βλεπουμε τις ταπες κ βαζουμε υγρα δεν μ αφηνει λογω μεγεθους να βαλω φωτο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 5 λεπτά πριν, Lakistri είπε Ακουστε τι κανουν οι εταιριες βαζουν αυτοκολητο να μην βλεπουμε τις ταπες κ βαζουμε υγρα δεν μ αφηνει λογω μεγεθους να βαλω φωτο Tι λες ρε παιδί μου!!!! Kοίτα που έχει φτάσει η τεχνολογία με τις zero maintenance μπαταρίες.
greekfragma Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 1 minute ago, Ukforthemoment said: Tι λες ρε παιδί μου!!!! Kοίτα που έχει φτάσει η τεχνολογία με τις zero maintenance μπαταρίες. άστα να πάνε με τους μπαγάσηδες! όλα για το καλό μας και τελικά δε γίνεται δουλειά! ξέρω που σου λέω εγώ είναι πονηροί! @Ukforthemoment του πέταξες του τριλακη και το ζίρο μεν-τε-νάνς και τον αποτελείωσες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα