Προς το περιεχόμενο

SIM Router 4G

insgamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας,

ψαχνω ενα router 4G το οποιο να με καλυπτει σε σημα internet γιατι στην περιοχη που μενω η σταθερη γραμμη εχει ταχυτητα 2Μbps down  0,15Μbps up και σκεφτομαι να παω σε sim router με προγραμμα της vodafone cu με τα απεριοριστα data. Η vodafone εχει 4G+ ενω η cosmote E και οταν εχει καλο καιρο πιανει 4g 2 γραμμες.

Λεω να παρω αυτο το router:

https://www.skroutz.gr/s/39244231/TP-LINK-Archer-MR600-V3-Asyrmato-4G-Router-Wi-Fi-5-me-4-THyres-Ethernet.html

και αν δεν πιανει καλα με τις κεραιες που εχει το συγκεκριμενω router να παρω 2 απο αυτες:

https://usa.banggood.com/RP-SMA-2_4GHz-25dBi-Directional-Outdoor-WiFi-Antenna-Wireless-Yagi-Antenna-with-Cable-for-Extending-WiFi-Coverage-p-1679563.html?cur_warehouse=CN

αυτο που δεν γνωριζω ειναι οτι τα router sim περνουν προγραμμα whatup ή vodafone CU;

αν χριαστει να παρω extra κεραια θα πρεπει να παρω 2 η 1; (το ρουτερ θα βγει εξω σε ρακ και βλεπει την κεραια ΤΗΛ περιπυ 10χιλ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 hours ago, poulinos said:

οποια sim εχει data και παιζει σε κινητο θα παιξει και σε router.  τα tp link ειναι vfm και το mr600 ειναι dual band οποτε οκ

αρα μπορω να παρω 2 κεραιες, παιζει με 1 η θα εχει θεμα;

θπαρχει αλλη κεραια καλητερη που μπορω να βαλω;

20 hours ago, insgamer said:

αρα μπορω να παρω 2 κεραιες, παιζει με 1 η θα εχει θεμα;

θπαρχει αλλη κεραια καλητερη που μπορω να βαλω;

Καποιοι παιζουν με κατευθυντικες κεραιες και καπου ειχα βαλει και εδω στο insomnia σε ενα παρομοιο θεμα ενα Link .αλλα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει αν θα παιξει καλυτερα.

59 minutes ago, poulinos said:

Καποιοι παιζουν με κατευθυντικες κεραιες και καπου ειχα βαλει και εδω στο insomnia σε ενα παρομοιο θεμα ενα Link .αλλα κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει αν θα παιξει καλυτερα.

κτλβ, ευχαριστω!

1 hour ago, poulinos said:

πχ 

ok καταλβα το καλο ειναι οτι βλεπω την κεραια και δν εχω και εμποδια κοντα απλα ειναι μαρκια με αποτελεσμα να εχω Ε τωρα αν βαλω δυνατη κεραια δεν νομιζω να εχω θεμα, το κετραρισμα θεωρω θα ειναι ευκολο.

40 minutes ago, insgamer said:

ok καταλβα το καλο ειναι οτι βλεπω την κεραια και δν εχω και εμποδια κοντα απλα ειναι μαρκια με αποτελεσμα να εχω Ε τωρα αν βαλω δυνατη κεραια δεν νομιζω να εχω θεμα, το κετραρισμα θεωρω θα ειναι ευκολο.

απλα δεν το εχω δοκιμασει για να πω προσωπικη αποψη αλλα ναι η κατευθυντικη λογικα θα βοηθησει οπως γινεται και με  το wifi οταν και απο την αλλη πλευρα δεν εχεις   omni.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

επισης σε καποια router η μια κεραια ειναι Main και η αλλη aux>δεν ξερω τι γινεται αν αλλαξεις την μια απο τις δυο και επισης δεν ξερω αν ειναι στις wifi κεραιες ή και στις lte.

σε wifi ειχα δει επιλογη που ελεγε αν ηθελες να παιξεις με την aux ή με την Main ή και τις δυο αλλα ηταν εποχη 802.11g και οχι τωρα που μιλαμε για dual band Κτλ

On 31/08/2023 at 18:42, poulinos said:

επισης σε καποια router η μια κεραια ειναι Main και η αλλη aux>δεν ξερω τι γινεται αν αλλαξεις την μια απο τις δυο και επισης δεν ξερω αν ειναι στις wifi κεραιες ή και στις lte.

σε wifi ειχα δει επιλογη που ελεγε αν ηθελες να παιξεις με την aux ή με την Main ή και τις δυο αλλα ηταν εποχη 802.11g και οχι τωρα που μιλαμε για dual band Κτλ

αγωρασα μια και θα δω πως θα παει και αν καταφερω να το φτιαξω εχει καλος..

2 hours ago, insgamer said:

αγωρασα μια και θα δω πως θα παει και αν καταφερω να το φτιαξω εχει καλος..

γραψε εντυπωσεις.ελπιζω οι κεραιες που πηρες να ειναι για κινητη τηλεφωνια. για Lte δηλαδη που θες.

2 hours ago, poulinos said:

γραψε εντυπωσεις.ελπιζω οι κεραιες που πηρες να ειναι για κινητη τηλεφωνια. για Lte δηλαδη που θες.

αυτη εδω ειναι https://usa.banggood.com/RP-SMA-2_4GHz-25dBi-Directional-Outdoor-WiFi-Antenna-Wireless-Yagi-Antenna-with-Cable-for-Extending-WiFi-Coverage-p-1679563.html?cur_warehouse=CN

15 minutes ago, insgamer said:

αυτη γραφει για wifi και οι συχνοτητες σε lte ειναι διαφορες

https://en.m.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...