Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jimmysss! είπε

Γενικα πληρωνετε με paypal ή ελληνικη καρτα στο τεμου;

Για μένα, οπουδήποτε, πας με PayPal όπου υποστηρίζεται.  

• Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 17/11/2023 στις 12:21 ΜΜ, neced2 είπε

Δε το έχω τσεκάρει εάν ισχύει... 👉 Link.
Για πείτε όσοι έχετε ασχοληθεί.

Μην ακούω Μ***ιες.... Έχουν πεσει οι πωλήσεις της κυρίας στο shein και το αλιεξπρες που έχει αφιλιατε και το πιο εύκολο είναι να κράξει. Πείτε της να κλάψει σε μια γωνιά 🫣

• Like 2
Δημοσ.

Με τα τηλέφωνα τι κάνετε για νέους λογαριασμούς; Περνάει το κάθε temp email και για κάποιο λόγο δε περνάει κανένα temp phone number.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Random User είπε

Με τα τηλέφωνα τι κάνετε για νέους λογαριασμούς; Περνάει το κάθε temp email και για κάποιο λόγο δε περνάει κανένα temp phone number.

μην βάζεις temp mail γιατι αν ερθει κατι χαλασμένο τρεχα γύρευε, εγω πχ εχω το [email protected] στην δευτερη θα βαλω το [email protected]

Τηλέφωνο δεν εχω καταχωρήσει ποτέ και κανεις κανονικά παραγγελία (στο shipping βαζω παντα το ιδιο )

• Like 1
Δημοσ.

Όποτε κάνω λογαριασμό και πάω στην αναζήτηση να βάλω τον referral κωδικό μου από τον πρώτο λογαριασμό, ζητάει σύνδεση με μέιλ και τηλέφωνο. Πως το κάνεις διαφορετικά και δεν στο ζητάει; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Random User είπε

Όποτε κάνω λογαριασμό και πάω στην αναζήτηση να βάλω τον referral κωδικό μου από τον πρώτο λογαριασμό, ζητάει σύνδεση με μέιλ και τηλέφωνο. Πως το κάνεις διαφορετικά και δεν στο ζητάει; 

κανω εγγραφη μονο με μειλ , τηλέφωνο δεν εχω βαλει ποτέ.Εχω κανει πανω απο 5 λογαριασμούς απο διαφορετικά κινητά.

Απο το ιδιο κινητο δνε εχω καταφέρει να κανω 2η παραγγελία ποτέ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εγω δεν εχω καταλαβει κατι σχετικα με τα κουπονια που κυκλοφορουν πχ λεει εδω περα.

https://kouponia365.gr/stores/temu/

δηλαδη θα πρεπει να κατεβασω στο κινητο μου την εφαρμογη ,να κανω εγγραφη,και μεσα μια ωρα αφου βαλω τον κωδικο πρεπει να κανω την παραγγελια;η μεσα σε μια ωρα ,πρεπει να βαλω απλως τον κωδικο,και οποια χρονικη στιγμη επιλεξω, να κανω την αγορα; κατα δευτερον αυτο το 100ευρω ισχυει για οποιαδηποτε προιοντα, η για συγκεκεριμενα;ευχαριστω εκ το προτερων αλλα ειμαι λιγο ασχετος σε θεμα κουπονιων.Υ.Γ έχετε υποψη την εχω ηδη κατεβασμενη την εφαρμογη σε κινητο και ταμπλετ,με ιδιο λογαριασμο google δεν εχω κανει ομως εγγραφή..διαθετω αλλους 2 λογαριασμους,πρεπει να το απεκαταστησω και να εγκαταστησω ξανα με αλλο λογαριασμο;

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
On 17/11/2023 at 12:21, neced2 said:

Δε το έχω τσεκάρει εάν ισχύει... 👉 Link.
Για πείτε όσοι έχετε ασχοληθεί.

https://www.protothema.gr/stories/article/1438405/temu-i-platforma-me-tis-apisteuta-hamiles-times-pou-adagonizetai-amazon-kai-shein-alla-agapa-ta-prosopika-dedomena/

Η Επιτροπή Ελέγχου Οικονομίας και Ασφάλειας ΗΠΑ - Κίνας προειδοποίησε επίσης τον Απρίλιο για πιθανούς κινδύνους ασφάλειας δεδομένων για τους χρήστες της εφαρμογής Temu.
Επίσης, η κινεζικής ιδιοκτησίας και λειτουργίας πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών χτυπήθηκε με μια ομαδική αγωγή προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Βόρειου Ιλινόις των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, επειδή φέρεται να μην γνωστοποίησε στους χρήστες ότι συνέλεξε τα δεδομένα τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους και ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν να ζητηθούν από την κινεζική κυβέρνηση.

Δημοσ.
Spoiler
20 hours ago, neced2 said:

https://www.protothema.gr/stories/article/1438405/temu-i-platforma-me-tis-apisteuta-hamiles-times-pou-adagonizetai-amazon-kai-shein-alla-agapa-ta-prosopika-dedomena/

Η Επιτροπή Ελέγχου Οικονομίας και Ασφάλειας ΗΠΑ - Κίνας προειδοποίησε επίσης τον Απρίλιο για πιθανούς κινδύνους ασφάλειας δεδομένων για τους χρήστες της εφαρμογής Temu.
Επίσης, η κινεζικής ιδιοκτησίας και λειτουργίας πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών χτυπήθηκε με μια ομαδική αγωγή προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Βόρειου Ιλινόις των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, επειδή φέρεται να μην γνωστοποίησε στους χρήστες ότι συνέλεξε τα δεδομένα τους χωρίς τη συγκατάθεσή τους και ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν να ζητηθούν από την κινεζική κυβέρνηση.

https://www.protothema.gr/world/article/1438791/temu-sto-protothema-sullegoume-prosopika-dedomena-opos-i-amazon-alla-den-ta-poulame/

Η απάντηση της Temu στο protothema.gr:

Στην Temu, δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία του απορρήτου και διατηρούμε τη διαφάνεια σχετικά με τις πρακτικές δεδομένων μας.

Η συλλογή δεδομένων μας έχει έναν σαφή και μοναδικό σκοπό: Να παρέχει και να ενισχύει συνεχώς προϊόντα και υπηρεσίες για τους χρήστες, ευθυγραμμισμένες με τις κοινές πρακτικές του κλάδου. Η Temu συλλέγει πληροφορίες με αποκλειστικό σκοπό την παροχή και τη βελτίωση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού εμπορίου της στους χρήστες.

Οι πρακτικές δεδομένων της Temu δεν διαφέρουν από άλλες εφαρμογές όπως το Amazon ή το Etsy.

Η Temu συλλέγει λιγότερες πληροφορίες χρήστη από άλλες εφαρμογές όπως το Amazon.

Η Temu δεν ζητά δικαιώματα συστήματος για πρόσβαση σε λειτουργίες όπως φωτογραφίες, επαφές ή τοποθεσία για σκοπούς παραγγελίας.

Η Temu δεν πουλά δεδομένα πελατών.

Η Temu δεν μοιράζεται τα στοιχεία πληρωμής με τους εμπόρους ή τους συνεργάτες της στον τομέα της εφοδιαστικής. Εάν οι πελάτες χρησιμοποιούν μεθόδους πληρωμής όπως το Apple Pay ή το PayPal, το Temu δεν λαμβάνει τα στοιχεία πληρωμής.

Η εφαρμογή Temu είναι διαθέσιμη για λήψη στο App Store της Apple και στο Play Store της Google. Τόσο το App Store όσο και το Google Play εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα για τη διασφάλιση της ακεραιότητας της εφαρμογής και της ασφάλειας του χρήστη.

Δημοσ.
Στις 15/10/2023 στις 6:50 ΜΜ, TolisHD είπε

Μετά καπάκι πας και βάζεις έναν κωδικό στην αναζήτηση των προϊόντων πάνω πάνω. και παίρνεις το πακέτο κουπονιών 100 ευρώ. Που περιλαμβάνει το καλό, το -50% μέχρι 25 ευρώ. 

Καλησπέρα. Το κωδικός είναι αυτός κ;ι που τον βρίσκεις? Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εχω βαλει μερικα πραγματα μικροηλεκτρονικα, ενα κολλητηρι ενα φορτιστη για 18650 και λεω να κανω λογαριασμο να παραγγειλω βγαινουν 45,68€ απο το site σε desktop που ειμαι, ποιο κουπονι με συμφερει καλυτερα;

image.png.b4af2cb95b41b7d8881c488365638533.png

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Titos301 είπε

εχω βαλει μερικα πραγματα μικροηλεκτρονικα, ενα κολλητηρι ενα φορτιστη για 18650 και λεω να κανω λογαριασμο να παραγγειλω βγαινουν 45,68€ απο το site σε desktop που ειμαι, ποιο κουπονι με συμφερει καλυτερα;

image.png.b4af2cb95b41b7d8881c488365638533.png

Στο πακετο των 100€ δωρου εγγραφης για νεους χρηστες ειναι ολα μαζι + το ενα που σου κανει την 40€ παραγγελια 20€ που πρεπει να βαλεις χειροκινητα

Οποτε απλα σπας τις παραγγελιες αναλογα την εκπτωση που θες 

Στα 45€ πχ που εχεις αν κολλησεις αλλα 5€ και παει στα 50€ θα δωσεις 25€ 
Ενω αν το αφησεις ετσι οπως εισαι θα δωσεις παλι 25,68€ με το κουπονι 40-20 γιατι η μεγιστη εκπτωση ειναι τα 20€

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

ιδια παραγγελια σπασμενη στα δυο . το ενα δεμα λεει ειναι στην περιοχη μου το αλλο δν εχει καμια πληροφορια στο κουριερ  εχει συμββει σε κανενα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...