teohokage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 58 λεπτά πριν, geofak είπε Κι εγώ πρώτη φορά σε land delivery έχω δέμα ,,στις 73 ημέρες με κολλημένο tracking. Προηγούμενες παραγγελίες έχουν έρθει σωστά στις 35-40 μέρες. εγώ εδώ πάρει τα λεφτά μου πίσω και αν έρθει θα τι κρατήσω. έχει να ανανεωθεί απο τις 3 Δεκεμβρίου εμένα.
monoxromos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχώς η TEMU έχει ανεβάσει αρκετά τις τιμές είναι πολύ πιο ακριβή από την Aliexpress αναφέρομαι βέβαια σε ηλεκτρονικές συσκευές.Αυτό δεν σημαίνει ότι διαφημίζω την Aliexpress κινεζοκατάσταση και οι δύο!
AndreasK_Piraeus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Στις 19/12/2024 στις 3:58 ΜΜ, geofak είπε Κι εγώ πρώτη φορά σε land delivery έχω δέμα ,,στις 73 ημέρες με κολλημένο tracking. Προηγούμενες παραγγελίες έχουν έρθει σωστά στις 35-40 μέρες. Μία απο τα ίδια ! 54 ημέρες για κάτι που θα έπρεπε να έχει έρθει μεχρι 17/12. Μου επέστρεψαν 5€ για την καθυστέρηση. Ξέρει κανείς μετά απο πόσες μέρες κάνουν full refun;
elefo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 γεια σας ,νεο μελος ,εκανα κ γω εγγραφη γτ εχω κανει παραγγελια απο 17\10 κ διαχωριστηκε σε 2 μερη.τα 6 ηρθαν κ τα αλλα 2 ακομα τπτ.θα ερχονταν μεσω στεριας..τι γινεται ρε παιδια?? πηρα κ το 5 ευρω κ επιστροφη χρηματωβ.ομως μπυ ειπαν να την κρατησω οταν ερθει. ειμαι δλδ στις 64 μερες σημερα.καθε μερα λεει international transit απο 10\11κ σημερα ξαφνικα αλλαξε η κατασταση λεει ταχα μου ολοκρηρωθηκε ο εκτελωνισμος κ χαρηκα,αλλα μετα ξαναεδειξε interntational transit
simply88 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Ιδια καθυστερηση εχω κι εγω, μου γραφει καθημερινα International transit, σε παραγγελια που εβαλα 25 Οκτωβριου. Δεν πιστευω οτι εχουν χαθει ολα αυτα οπως αναφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα