koulouri Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Έχω μια απορία από το 2006 αλλά τώρα με το temu ήρθε στο προσκήνιο. Ίδιο προϊόν σε πολύ διαφορετική τιμη. Πως γίνεται;; Σκέφτομαι να αγοράσω και τα δύο απλά για να επαληθευσω ότι είναι πανομοιοτυπη ποιότητα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, koulouri είπε Έχω μια απορία από το 2006 αλλά τώρα με το temu ήρθε στο προσκήνιο. Ίδιο προϊόν σε πολύ διαφορετική τιμη. Πως γίνεται;; Σκέφτομαι να αγοράσω και τα δύο απλά για να επαληθευσω ότι είναι πανομοιοτυπη ποιότητα! Tι εννοεις? Διαφοτετικοι πωλητές ειναι, ο καθένας πουλαει οσο θελει. Αυτό καποιες φορές ισχυει και για προϊόντα amazon vs temu vs shein κλπ, ιδια ακριβώς προϊόντα, διαφορετικες τιμες. Καλα, για να μην μιλήσω για κατι γουαναμπη ινφλουενσας που πουλανε το προϊόν απο temu 20 φορές πανω ξερωγω Υπαρχουν διαφοροι youtubers που κανουν συγκρίσεις αν θελεις να δεις, στα ιδια ακριβώς αντικείμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Παλαιότερα που από το ebay περίμενες 1 μηνα και οριακά ήταν σαν έκπληξη αυτό που έπαιρνες γιστι δε θυμόσουν τι είχες παραγγείλει, είχε νόημα να πάρεις το ίδιο από Amazon στην διπλασια τιμή... Τώρα έρχονται στο ίδιο πακέτο σε 1 εβδομάδα Από την ίδια αποθήκη οπότε δε βρίσκω τον λόγο που ίδιο προϊόν έχει τέτοια διαφορά στην τιμή...βέβαια και στο Amazon το ίδιο συμβαίνει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 45 λεπτά πριν, koulouri είπε Παλαιότερα που από το ebay περίμενες 1 μηνα και οριακά ήταν σαν έκπληξη αυτό που έπαιρνες γιστι δε θυμόσουν τι είχες παραγγείλει, είχε νόημα να πάρεις το ίδιο από Amazon στην διπλασια τιμή... Τώρα έρχονται στο ίδιο πακέτο σε 1 εβδομάδα Από την ίδια αποθήκη οπότε δε βρίσκω τον λόγο που ίδιο προϊόν έχει τέτοια διαφορά στην τιμή...βέβαια και στο Amazon το ίδιο συμβαίνει..... Ειναι αλλος πωλητης. Η αποθηκη ειναι η ιδια. Ο Stormrain χρεωνει το προϊόν 2 ευρω, ο Koulouri το χρεωνει 5. Ας φευγουν απο την ιδια αποθηκη. Η αποθηκη δεν εχει να κανει με τους πωλητες, dropshipping ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papresa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Έκανα την πρώτη μου παραγγελία από Temu (γενικά από εξωτερικό Amazon, Shein κλπ). Λέει σε 6-14 εργάσιμες, ισχύει αυτό και συνήθως σε πόσες μέρες παραλαμβάνετε; Με ποια courier; Επίσης δεν νομίζω κατά την παραλαβή να μου ζητήσουν επιπλέον χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannischr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου ισχυει συνηθως σε 10 μερες θα σου σταλει η μεταφορικη μολις φυγει απο την αποθηκη το ειδος τελος οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα