Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Temu, Αποστολές - Προβλήματα

Billator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παραγγελία από 08/06, marked as shipped σήμερα. Boxnow πρώτη φορά τρόπος παραλαβής. Τουλάχιστον το locker είναι δίπλα σχεδόν στο σπίτι μου γιατί έχω διαβάσει από άλλους αρκετή ταλαιπωρία που τα στείλανε σε αρκετά πιο απομακρυσμένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Παραγγελία από 08/06, marked as shipped σήμερα. Boxnow πρώτη φορά τρόπος παραλαβής. Τουλάχιστον το locker είναι δίπλα σχεδόν στο σπίτι μου γιατί έχω διαβάσει από άλλους αρκετή ταλαιπωρία που τα στείλανε σε αρκετά πιο απομακρυσμένα.

Γτ έτσι ρε συ τόσο αργό το shipment τελευταία;

54 λεπτά πριν, geomalliv είπε

Γτ έτσι ρε συ τόσο αργό το shipment τελευταία;

Ξέρω γω; Ιδέα δεν έχω για τον τρόπο που τα διαχειρίζονται...Το δικό σου το στείλανε; 
Καλα κρασιά μέχρι να φύγει μέχρι να έρθει μας βλέπω για ταληράκι έξτρα

8 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Ξέρω γω; Ιδέα δεν έχω για τον τρόπο που τα διαχειρίζονται...Το δικό σου το στείλανε; 
Καλα κρασιά μέχρι να φύγει μέχρι να έρθει μας βλέπω για ταληράκι έξτρα

2 δέματα, το ένα partially shipped, το άλλο ακόμα preparing 

1 ώρα πριν, geomalliv είπε

2 δέματα, το ένα partially shipped, το άλλο ακόμα preparing 

Μια εβδομα έχω ένα preparing πολύ καθυστέρηση κρίμα 

Γεια σας ,τα προιόντα έρχονται από Κινα ή από αποθήκες του TEMU στην Ευρώπη.

Γιατί παράγγελα δύο πράγματα και το ένα μου  έγραψαν  θα έρθει αεροπορικώς και το άλλο μέσω στεριάς και μη νομιζετε ειναι τίποτα βαριά αντικείμενα, ένα μικρόφωνο δυναμικό και μια βάση στηριξης μικροφώνου. Γιατι το πρωτο  λέει  αεροπορικώς και το άλλο μέσω στεριάς και τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο;

Καλησπερα, ενω πρηγουμενες φορες εστελνα μεσω dhl τις επιστροφες, τωρα μπυ βγηκε voucher για box now.

Πως θα το βαλω στο locker, δηλαδη το pin που θα το βρω;

Στο pdf του voucher δεν γραφει καποιο pin

Στις 24/6/2024 στις 11:45 ΠΜ, Tommygre είπε

Καλησπερα, ενω πρηγουμενες φορες εστελνα μεσω dhl τις επιστροφες, τωρα μπυ βγηκε voucher για box now.

Πως θα το βαλω στο locker, δηλαδη το pin που θα το βρω;

Στο pdf του voucher δεν γραφει καποιο pin

Στην αποστολή καταχωρείς τον αριθμό της αποστολής που γράφει το voucher.

Από εκεί και πέρα....γενικά έχει τεράστιες καθυστερήσεις σε όλη την διαδικασία τον τελευταίο μήνα.  Σε μια συνάδελφο μου δεν δέχτηκαν καν την παραγγελία της εχθές δήθεν για προστασία του λογαριασμού της επειδή παρατηρήθηκαν ύποπτες κινήσεις.  Όπως καταλαβαίνετε, έχουν ξεπεράσει πλέον κατά πολύ τα όρια τους, ας στραφούμε και κάπου αλλού μέχρι να ξεκολλήσουν.

• Thanks 1

Έκανα κάποιες παραγγελιες από το temu και μετά μου ήρθαν κάποιες επιπλέον χρεώσεις (μικροποσά) στο e banking αλλά χωρίς να έχω κάνει παραγγελία. Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Μεταφορικά;

• Moderators
1 ώρα πριν, Xrist199 είπε

Έκανα κάποιες παραγγελιες από το temu και μετά μου ήρθαν κάποιες επιπλέον χρεώσεις (μικροποσά) στο e banking αλλά χωρίς να έχω κάνει παραγγελία. Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Μεταφορικά;

Τιποτα που να σχετιζεται με το Temu. Στο Temu ο,τι πληρωσες, πλήρωσες κατα το check out. Δες το με την τραπεζα σου αν δεν αναγνωρίζεις τις συναλλαγες.

• Like 1

Εγώ πρώτη φορά περιμένω με speedex - καλά κρασιά, από 21/6 το εχουν και ακομα δεν έχω λάβει. Πηρα τα 5 ευρω αλλά τι να τα κανεις αν αργει τόσο... χαλάει η μαγιά λιγο λιγο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπέρα ειδα λενε οτι αν αφήσεις 14 μερες και διαγράψεις την εφαρμογή απο το κινητό αν την ξανα κατεβάσεις περνεις παλι του κουπόνια 100€ το έκανε καποιος αυτο?

Επεξ/σία από PANOS93GR

• Moderators
7 λεπτά πριν, PANOS93GR είπε

Παιδια καλησπέρα ειδα λενε οτι αν αφήσεις 14 μερες και διαγράψεις την εφαρμογή απο το κινητό αν την ξανα κατεβάσεις περνεις παλι του κουπόνια 100€ το έκανε καποιος αυτο?

Ισχυει. Ενιοτε και παραπάνω ευρώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...