Mr_Terror Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Θα έχεις κάνει login στο λαπτοπ κάποια στιγμή και έχει κρατήσει την σύνδεση.Για πάτα αποσύνδεση και μετά μπες πάλι στη σελίδα να δεις σε δείχνει συνδεδεμένη η οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitra__K Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Θα έχεις κάνει login στο λαπτοπ κάποια στιγμή και έχει κρατήσει την σύνδεση.Για πάτα αποσύνδεση και μετά μπες πάλι στη σελίδα να δεις σε δείχνει συνδεδεμένη η οχι; Εσβησα όλα τα cookies για να καθαρίσει το λαπτοπ και έκανα τώρα αυτό που είπες και πάλι με σύνδεσε αυτόματα το Google! Γιατι το κάνει; 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Θα έχεις κάνει login στο λαπτοπ κάποια στιγμή και έχει κρατήσει την σύνδεση.Για πάτα αποσύνδεση και μετά μπες πάλι στη σελίδα να δεις σε δείχνει συνδεδεμένη η οχι; Βρήκα γιατι το έκανε. Είχα ανοιχτο το μειλ μου στο λαπτοπ και με σύνδεε αυτόματα επειδή με το ίδιο μειλ είμαι γραμμένη και στην εφαρμογή στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Dimitra__K είπε Έχω την εφαρμογή στο κινητό. Και άνοιξα την σελίδα του Temu στο λαπτοπ και χωρίς να συνδεθώ με έβγαλε συνδεδεμένη! Πως έγινε αυτό; Γιατί έδωσες το ίδιο email?Γιατί μπαίνεις απο το ίδιο δίκτυο;Γιατί σε παρακολουθεί ο Κινέζος και δεν το ξέρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitra__K Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί έδωσες το ίδιο email?Γιατί μπαίνεις απο το ίδιο δίκτυο;Γιατί σε παρακολουθεί ο Κινέζος και δεν το ξέρεις; Ε;;;; Ορίστε;;;; Έβαλα ένα μειλ που δεν χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα. Δηλαδή πως θα ψωνίσω απο αυτό; Από άλλο σπίτι 'η από ίντερνετ καφέ;;; Μήπως τα παραλές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, Dimitra__K είπε Ε;;;; Ορίστε;;;; Έβαλα ένα μειλ που δεν χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα. Δηλαδή πως θα ψωνίσω απο αυτό; Από άλλο σπίτι 'η από ίντερνετ καφέ;;; Μήπως τα παραλές; αναρωτήθηκες πως ήξερε ότι ήσουν η ίδια στο κινητό και στον υπολογιστή.Και σου έδωσα μερικές απαντήσεις. Και απάντησες και μόνη σου ότι ήταν το ίδιο email 35 λεπτά πριν, Dimitra__K είπε Βρήκα γιατι το έκανε. Είχα ανοιχτο το μειλ μου στο λαπτοπ και με σύνδεε αυτόματα επειδή με το ίδιο μειλ είμαι γραμμένη και στην εφαρμογή στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitra__K Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε αναρωτήθηκες πως ήξερε ότι ήσουν η ίδια στο κινητό και στον υπολογιστή.Και σου έδωσα μερικές απαντήσεις. Και απάντησες και μόνη σου ότι ήταν το ίδιο email Δεν μου απάντησες. Πως θα ψωνίσω δηλαδή; Από ιντερνετ καφέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Dimitra__K είπε Δεν μου απάντησες. Πως θα ψωνίσω δηλαδή; Από ιντερνετ καφέ; Αλήθεια τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitra__K Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αλήθεια τώρα; Θα μου απαντήσεις; δεν καταλαβαίνω τι λες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas__tz Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Αμα διαγράψεις την εφαρμογή και περάσουν 14 ημέρες και μετα την εγκαταστήσεις ξανα, κάνοντας αναζήτηση με τον referral κωδικό σου δίνει ξανά τα κουπόνια των 100 ευρώ όπως την πρώτη φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thleorasakias Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου Προχθες εριξα παραγγελια παντα η αποστολη γινονταν με acs.Τωρα μου σπασανε την παραγγελια στα δυο με speedex!!!!!!!.Το εγραψα για να ευχηθω καλη τυχη και στους υπολοιπους με την υπεροχη ταχυμεταφορικη που επελεξαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Παιδιά υπάρχει πλέον working τρόπος για αφαίρεση του ορίου αγοράς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paojim Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Έχετε δει κάποια καθυστεστηρη στην αποστολή τελευταία? Επεξ/σία 13 Ιουνίου από paojim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, paojim είπε Έχετε δει κάποια καθυστεστηρη στην αποστολή τελευταία? Εγω παρηγγειλα εδω και 3 εργάσιμες και ακομα δε το έχουν στειλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paojim Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 17 λεπτά πριν, geomalliv είπε Εγω παρηγγειλα εδω και 3 εργάσιμες και ακομα δε το έχουν στειλει Ακριβώς το ίδιο και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_liv1 Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 20 ώρες πριν, geomalliv είπε Παιδιά υπάρχει πλέον working τρόπος για αφαίρεση του ορίου αγοράς; Όχι δυστυχώς προσπαθώ κάθε μέρα με την υποστήριξη δεν το δέχονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα