Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Temu, Αποστολές - Προβλήματα

Billator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μήπως ξέρει κανείς αυτό το promotion που έχει και λέει 100% επιστροφή πως δουλεύει. Βάζεις κάτι στο καλάθι π.χ. που κάνει 10 ευρώ σου λέει πλήρωσε να πάρεις 10 ευρώ σε κουπόνια. Αυτά που θα πάρεις είναι ένα κουπόνι με εκτύπωση 10 ευρώ και το Βάζεις στην επόμενη παραγγελία χωρίς ελάχιστο όριο αγοράς; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, Dimitra__K είπε

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Οι τιμές που βλέπω στο Temu είναι με το ΦΠΑ; 

Το temu δεν πληρώνει ΦΠΑ ελληνικό από όσο ξέρω. Τα εκτελωνιζει στη χώρα που είναι λογικά εκεί κάτι θα αποδίδει σε ευρωπαϊκή και έρχονται Ελλάδα έτοιμα. 

3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το temu δεν πληρώνει ΦΠΑ ελληνικό από όσο ξέρω. Τα εκτελωνιζει στη χώρα που είναι λογικά εκεί κάτι θα αποδίδει σε ευρωπαϊκή και έρχονται Ελλάδα έτοιμα. 

Αν δεν πληρώνουμε ΦΠΑ πως γίνεται να μην πληρώνουμε τελωνείο; Εμένα με ενδιαφέρει να ψωνίσω χωρίς να φοβάμαι μην έχω  έξτρα έξοδα. Δεν έχω ψωνίσει ακόμη και θέλω να ξέρω τι γίνεται. 

Μόλις τώρα, Dimitra__K είπε

Αν δεν πληρώνουμε ΦΠΑ πως γίνεται να μην πληρώνουμε τελωνείο; Εμένα με ενδιαφέρει να ψωνίσω χωρίς να φοβάμαι μην έχω  έξτρα έξοδα. Δεν έχω ψωνίσει ακόμη και θέλω να ξέρω τι γίνεται. 

Το τελωνείο το πληρώνουν αυτοί πριν το στείλουν. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το temu με extra χρεώσεις. Έχω κάνει 20 παραγγελίες ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. 

• Like 1

15 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το τελωνείο το πληρώνουν αυτοί πριν το στείλουν. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το temu με extra χρεώσεις. Έχω κάνει 20 παραγγελίες ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. 

Ευχαριστώ. Έχεις κανέναν κωδικό να βάλω για έξτρα έκπτωση;

12 λεπτά πριν, Dimitra__K είπε

Ευχαριστώ. Έχεις κανέναν κωδικό να βάλω για έξτρα έκπτωση;

Μπες εδώ πάτα στον κωδικό και μόλις κάνεις ληψη την εφαρμογή σαν νέος χρήστης θα πάρεις το πακέτο 100 ευρω κουπόνια. Μόνο για νέους χρήστες αν ξανά έχεις κάνει αγορά από το ίδιο κινητό δεν θα στα δώσει. 

https://livedeal.gr/kouponia/100e-coupon-bundle-κωδικός-κουπονιού-temu-app/

4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπες εδώ πάτα στον κωδικό και μόλις κάνεις ληψη την εφαρμογή σαν νέος χρήστης θα πάρεις το πακέτο 100 ευρω κουπόνια. Μόνο για νέους χρήστες αν ξανά έχεις κάνει αγορά από το ίδιο κινητό δεν θα στα δώσει. 

https://livedeal.gr/kouponia/100e-coupon-bundle-κωδικός-κουπονιού-temu-app/

Αν μπορείς να μου πεις τι κουπόνια είναι αυτά; Γιατί και μένα μου δίνει 200 ευρώ κουπόνια αλλά πρέπει να διαλέξω πράγματα από μια λίστα να αγοράσω για να μου τα δώσει. 

1 λεπτό πριν, Dimitra__K είπε

Αν μπορείς να μου πεις τι κουπόνια είναι αυτά; Γιατί και μένα μου δίνει 200 ευρώ κουπόνια αλλά πρέπει να διαλέξω πράγματα από μια λίστα να αγοράσω για να μου τα δώσει. 

Όχι αυτά είναι πχ στα 50 ευρώ 25 δώρο. Μετά στα 100 ευρω 30 δώρο κοκ. Παλιότερα είχα πάρει στα 100 ευρω 50 δώρο αλλά δεν υπάρχουν πια αυτά. Αυτά που διαλέγεις από λίστα είναι μουφα κουπόνια καμία σχέση με τα πραγματικά που σε δίνουν πραγματική έκπτωση. 

• Like 1

5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όχι αυτά είναι πχ στα 50 ευρώ 25 δώρο. Μετά στα 100 ευρω 30 δώρο κοκ. Παλιότερα είχα πάρει στα 100 ευρω 50 δώρο αλλά δεν υπάρχουν πια αυτά. Αυτά που διαλέγεις από λίστα είναι μουφα κουπόνια καμία σχέση με τα πραγματικά που σε δίνουν πραγματική έκπτωση. 

Α μαλιστα. Αλλά πρέπει να ψωνίσω μέσα σε μια ώρα;

Στην σελίδα που μου έστειλες έχει και 100% δωρεάν προϊόντα και ένα άλλο κουπόνι με -30% έκπτωση σε όλα. Ξέρεις τι είναι μήπως; 

Όλα τα κουπόνια αυτά είναι για την πρώτη αγορά; 

4 λεπτά πριν, Dimitra__K είπε

Α μαλιστα. Αλλά πρέπει να ψωνίσω μέσα σε μια ώρα;

Στην σελίδα που μου έστειλες έχει και 100% δωρεάν προϊόντα και ένα άλλο κουπόνι με -30% έκπτωση σε όλα. Ξέρεις τι είναι μήπως; 

Όλα τα κουπόνια αυτά είναι για την πρώτη αγορά; 

Εγώ πάντα αυτό με τα 100 ευρω κουπόνια έβαζα και έπερνα αυτό με τα 20 ευρώ δώρο στα 40 η τα 30 στα 100. Τα αλλα δεν ξέρω τι είναι. 

2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγώ πάντα αυτό με τα 100 ευρω κουπόνια έβαζα και έπερνα αυτό με τα 20 ευρώ δώρο στα 40 η τα 30 στα 100. Τα αλλα δεν ξέρω τι είναι. 

Ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο. Πως βάζεις πάντα κουπόνι αφού είναι μόνο για την πρώτη αγορά; 

9 λεπτά πριν, Dimitra__K είπε

Ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο. Πως βάζεις πάντα κουπόνι αφού είναι μόνο για την πρώτη αγορά; 

Όχι δεν είναι μόνο για την πρώτη. Απλά το κάθε κουπόνι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο μια φορά και μέσα σε λίγες ώρες που θα σε πει η εφαρμογή. 

• Like 1

Στις 3/6/2024 στις 3:15 ΠΜ, Arkin είπε

Όχι δεν είναι μόνο για την πρώτη. Απλά το κάθε κουπόνι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο μια φορά και μέσα σε λίγες ώρες που θα σε πει η εφαρμογή. 

Συγνώμη και πάλι. Ψωνίζεις από το κινητό με την εφαρμογή ή από κομπιούτερ; Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κουπόνι στο λάπτοπ;

Έχω την εφαρμογή στο κινητό. Και άνοιξα την σελίδα του Temu στο λαπτοπ και χωρίς να συνδεθώ με έβγαλε συνδεδεμένη! Πως έγινε αυτό; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...