Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Temu, Αποστολές - Προβλήματα

Billator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, erikiorai είπε

Screenshot_20240511_202303_Temu.jpg

Χαχαχαχαχα τι μπαγλαμαδες που ειναι. Με την προφαση του αποτυπωματος ανεβασαν το ελαχιστο οριο παραγγελιας. Δεν πανε καλα τραγικοι το λιγοτερο. 

Γενικα το temu αξιζε οσο ειχε τα κουπονια 50% στο καλαθι απο εκει και περα χιλιες φορες aliexpress. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ ελάχιστη χρέωση δεν έχω. Έκανα δυο παραγγελίες η μια 3,5€ και η 2η 11€. Μέσα σε 4 εργάσιμες ήταν σε θυρίδα box. Έπαθα πλάκα πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Η παραγγελία έγινε Μεγάλη Παρασκευή βράδυ. 

Καλησπέρα, έλαβα αυτό το λινk

https://temu.to/m/ujn2198xhkn

σε μνμ στο κινητό και λέει για 100 ευρώ κουπόνια από το temu. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ, αξίζει? Και πως γίνεται με παραλαβή boxnow?

Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλη την παρέα έχω κάνει συνολικά 5 παραγγελίες στο temu σε διάστημα 2 εβδομάδων η πρώτη μου παραγγελία έγινε 28 Απριλίου και κάποιες άλλες μετέπειτα μετά από αυτή την ημερομηνία το θέμα είναι ότι οι άλλες 3 μετέπειτα που είχα κάνει ήρθαν ενώ η πρώτη μου ακόμα έχει κολλήσει στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος 8 μαϊου θα έρθει λέτε εν τω μεταξύ παραγγελίες από 3 και 6 μαϊου που έκανα ήρθαν πριν 3 ημέρες τι λέτε έχει γίνει με το πρώτο είναι φυσιολογικό?

Επεξ/σία από george_liv1

Στις 15/5/2024 στις 3:38 ΜΜ, george_liv1 είπε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα έχω κάνει συνολικά 5 παραγγελίες στο temu σε διάστημα 2 εβδομάδων η πρώτη μου παραγγελία έγινε 28 Απριλίου και κάποιες άλλες μετέπειτα μετά από αυτή την ημερομηνία το θέμα είναι ότι οι άλλες 3 μετέπειτα που είχα κάνει ήρθαν ενώ η πρώτη μου ακόμα έχει κολλήσει στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος 8 μαϊου θα έρθει λέτε εν τω μεταξύ παραγγελίες από 3 και 6 μαϊου που έκανα ήρθαν πριν 3 ημέρες τι λέτε έχει γίνει με το πρώτο είναι φυσιολογικό?

Φυσιολογικό είναι, αφού η κάθε μεταφορά είναι ξεχωριστή και πάντα μπορεί να παραπέσει λίγο πιο πίσω, ή κατά τύχη να προωθηθεί άμεσα.

Δυστυχώς ούτε εγώ τα κατάφερα να ρίξω και πάλι την ελάχιστη παραγγελία σε χαμηλότερο όριο.  Εν τω μεταξύ τους εξήγησα ότι είναι ανοησία αυτό που αναφέρουν ότι σκέφτονται το αποτύπωμα στο περιβάλλον και δεν το πιστεύω επίσης.

Εν τω μεταξύ, εγώ είχα πάντα υψηλότερες παραγγελίες, αλλά με βόλευε η μικρότερη ελάχιστη παραγγελία απ' όπου μπορούσα να ξεκινήσω και να προσθέσω στη συνέχεια περισσότερα προϊόντα στο καλάθι για να φύγουν με την ίδια αποστολή την ίδια μέρα.  Τώρα μου είναι πιο δύσχρηστο δυστυχώς...

38 λεπτά πριν, CakeNet είπε

Φυσιολογικό είναι, αφού η κάθε μεταφορά είναι ξεχωριστή και πάντα μπορεί να παραπέσει λίγο πιο πίσω, ή κατά τύχη να προωθηθεί άμεσα.

Δυστυχώς ούτε εγώ τα κατάφερα να ρίξω και πάλι την ελάχιστη παραγγελία σε χαμηλότερο όριο.  Εν τω μεταξύ τους εξήγησα ότι είναι ανοησία αυτό που αναφέρουν ότι σκέφτονται το αποτύπωμα στο περιβάλλον και δεν το πιστεύω επίσης.

Εν τω μεταξύ, εγώ είχα πάντα υψηλότερες παραγγελίες, αλλά με βόλευε η μικρότερη ελάχιστη παραγγελία απ' όπου μπορούσα να ξεκινήσω και να προσθέσω στη συνέχεια περισσότερα προϊόντα στο καλάθι για να φύγουν με την ίδια αποστολή την ίδια μέρα.  Τώρα μου είναι πιο δύσχρηστο δυστυχώς...

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μετά από επικοινωνία με την temu τελικά μάλλον κάπου το είχαν πετάξει και ξέχασαν την ύπαρξη του και μόλις άνοιξα υποστήριξη στο temu και αυτό επικοινώνησε με την box now βρήκαν το δέμα μου και το έφεραν σήμερα ευτυχώς .Και εγώ προσπάθησα πολλές φορές να κάνω κατάργηση τελευταία του ορίου αλλά δεν με αφήνει και μου δίνει όλο κουπόνια αλλά με υψηλά όρια αγορών για εξαργύρωση πχ με 10€ τα στα 50€ και έφτασε και με 10€ στα 75€ αγορών οπότε δώρων αδωρων τα κουπόνια διότι ποτέ δεν ξεπερνάω τα 30€ ευρώ αγορών στα temu,joom κ.ο.κ

• Like 1

Εμένα που είμαι νεος χρήστης μου βγάζει οτι αν κάνω αγορα 2 προγραμμάτων θα μου δώσει κουπόνια συνολικής αξίας 250 ευρώ. Μήπως ξέρει κάνεις πόσο διάρκεια έχουν αυτά το κουπόνια και αν όντως τα δίνει και δουλεύουν;

4 ώρες πριν, Kostas__tz είπε

Εμένα που είμαι νεος χρήστης μου βγάζει οτι αν κάνω αγορα 2 προγραμμάτων θα μου δώσει κουπόνια συνολικής αξίας 250 ευρώ. Μήπως ξέρει κάνεις πόσο διάρκεια έχουν αυτά το κουπόνια και αν όντως τα δίνει και δουλεύουν;

Δουλεύουν κανονικά, αν δεν κάνω λάθος είναι 3 μέρες. Με επιφύλαξη 

• Thanks 2

Πάντως κάνοντας ένα ψαχτηρι για πιο μεγάλα ηλεκτρονικά υλικά, π.χ μνήμες, δίσκους κτλ είδα τιμές σε μάρκες άγνωστες ίδιες με επώνυμα προϊόντα. Μάλλον μόνο για μικρό μπιχλιμπιδια αξίζει, αλλά με τα 20€ min παραγγελία μπαίνεις στο τρυπακι να αγοράζεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...