Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Temu, Αποστολές - Προβλήματα

Billator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
5 ώρες πριν, adi32 είπε

Για να παρουμε τα κουπονια ως νεοι χρηστες ποια ειναι η διαδικασια ?

Πρεπει να κανουμε λογαριασμο απο αλλο κινητο με αλλο gmail λογαριασμο ?

Αυτο ακριβως. Οτιδηποτε αλλο στο μπλοκαρει η εφαρμογη.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
2 ώρες πριν, adi32 είπε

μπορει και με καποιο android emulator στο pc ? 

Παραδοξως οχι, οσες φορες το ειχα δοκιμασει, εφαγα ακυρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεταφέρω εδώ την ερώτηση μου από άλλο θέμα αγορών από το εξωτερικό.

Έκανα τρία διαφορετικά πακέτα αγορών από temu. Είναι η πρώτη φορά. Λένε πως αν καθυστερήσει η παράδοση σου επιστρέφουν πέντε ευρώ. Τι εμπειρία έχετε; Αργούν στις παραδόσεις; Από ποιότητα πως τα πάνε κλπ.

Εντύπωση  μου έκανε το γεγονός οτι κάτω από είκοσι ευρώ δεν προχωράει η παραγγελία τη δεύτερη φορά και έτσι έβαλα άλλο email για να την ολοκληρώσω με μικρότερο ποσό.

Επεξ/σία από metal2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν αργούν, ήρθαν με ACS, καλή ποιότητα (είδη κουζίνας πήρα), η περίπτωση με το παντάευρο ισχύει κανονικά.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1

27 λεπτά πριν, metal2 είπε

Έκανα τρία διαφορετικά πακέτα αγορών από temu. Είναι η πρώτη φορά. Λένε πως αν καθυστερήσει η παράδοση σου επιστρέφουν πέντε ευρώ. Τι εμπειρία έχετε; Αργούν στις παραδόσεις; Από ποιότητα πως τα πάνε κλπ.

Εντύπωση  μου έκανε το γεγονός οτι κάτω από είκοσι ευρώ δεν προχωράει η παραγγελία τη δεύτερη φορά και έτσι έβαλα άλλο email για να την ολοκληρώσω με μικρότερο ποσό.

10€ ηταν και το πηγαν 20€, όσο για τις παραδόσεις ειναι ταχύτατοι, σε μενα ηρθαν σε clever point και ηταν ενα  προπατζιδικο απέναντι απο το σπιτι μου😁

• Thanks 1

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

10€ ηταν και το πηγαν 20€, όσο για τις παραδόσεις ειναι ταχύτατοι, σε μενα ηρθαν σε clever point και ηταν ενα  προπατζιδικο απέναντι απο το σπιτι μου😁

Είναι σπαστικό να θέλεις προϊόν με δέκα ευρώ και να σου λένε βάλε πράμα στο καρότσι το λιγότερο είκοσι. Οπότε έβαλα άλλο email και καθάρισα.Για να δούμε τώρα τι θα έρθει. Αν όλα πάνε καλά, θα τα δώσω την επόμενη φορά τα είκοσι.

• Moderators
44 λεπτά πριν, metal2 είπε

Ποτε δεν εχει τυχει να αργησουν και εχω κανει καμποσες παραγγελιες. Δεν εχω εμπειρια με τα πεντε ευρω, αλλα γενικα εχω ακουσει πως το κανουν μονοι τους, δεν χρειαζεται  να κανεις καποιο ιδιαιτερο claim δηλαδη,

Επισης (αν κανεις ακριβες παραγγελιες κυριως), συμφερει να κοιτας μετα απο καποιες μερες στο στοιχειο Price Adjustment της παραγγελιας σου. Εκει πρακτικα, αν εχει πεσει η τιμη των προιοντων που παρηγγειλες, σου επιστρεφει την διαφορα και στην πιστωνει στην εφαρμογη (παλιοτερα στην επεστρεφε κανονικα στην μεθοδο πληρωμης).

9 λεπτά πριν, metal2 είπε

Για να δούμε τώρα τι θα έρθει.

Ο,τι ακριβως παρηγγειλες θα σου ερθει, απλα το tricky part (οπως σε ολα τα κινεζομαγαζα βασικα) ειναι να κοιτας τις φωτογραφιες των χρηστων και τις αξιολογησεις των προιοντων. Μπορει να μην εχεις δει τις διαστασεις σωστα πχ και να νομιζεις πως εχεις παραγγειλει πετσετα παραλιας και να σου ερθει βετεξ ξερωγω :lol:

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1

4 λεπτά πριν, stormrain είπε

Επισης (αν κανεις ακριβες παραγγελιες κυριως), συμφερει να κοιτας μετα απο καποιες μερες στο στοιχειο Price Adjustment της παραγγελιας σου. Εκει πρακτικα, αν εχει πεσει η τιμη των προιοντων που παρηγγειλες, σου επιστρεφει την διαφορα και στην πιστωνει στην εφαρμογη (παλιοτερα στην επεστρεφε κανονικα στην μεθοδο πληρωμης).

Πριν αγοράσω παρατήρησα ότι το ίδιο προϊόν πουλιόταν σε διάφορες τιμές, πχ από 4.99 έως και 7.99 οπότε διάλεξα το φθηνότερο. Όταν λέμε ακριβές παραγγελίες εννοείται πάνω από κάποιο συγκεκριμένο ποσό; η πάνω από 20 ευρώ φαντάζομαι για ένα αντικείμενο;

• Moderators
4 λεπτά πριν, metal2 είπε

Πριν αγοράσω παρατήρησα ότι το ίδιο προϊόν πουλιόταν σε διάφορες τιμές, πχ από 4.99 έως και 7.99 οπότε διάλεξα το φθηνότερο. Όταν λέμε ακριβές παραγγελίες εννοείται πάνω από κάποιο συγκεκριμένο ποσό; η πάνω από 20 ευρώ φαντάζομαι για ένα αντικείμενο;

Εννοουσα αναλογικα ακριβες. Δηλαδη η τιμη σε καποιο προιον θα πεσει καποια cents συνηθως αν ειναι της ταξης των τριων/τεσσαρων ευρω, οποτε αν εχεις παραγγειλει πολλα αντικειμενα, μπορει να σου γυρισει ενα συμπαθητικο ποσο.

Δεν μπορω να το εξηγησω πολυ καλυτερα, πηγαινε στην παραγγελια σου και δες το στοιχειο Price Adjustment (νομιζω ενεργοποιειται την επομενη ημερα) και θα καταλαβεις τι εννοω :)

• Like 1
  • Thanks 1

• Moderators
2 λεπτά πριν, metal2 είπε

@stormrain σε ευχαριστώ είναι πολύτιμη πληροφορία που μου έδωσες!

Απλως εχε υποψη σου οτι το Price Adjustment μπορεις να το κανεις μοναχα μια φορα ανα παραγγελια :)

• Like 1

32 minutes ago, stormrain said:

Δεν μπορω να το εξηγησω πολυ καλυτερα, πηγαινε στην παραγγελια σου και δες το στοιχειο Price Adjustment (νομιζω ενεργοποιειται την επομενη ημερα) και θα καταλαβεις τι εννοω :)

Μήπως γνωρίζεις (εάν κάπου δηλαδή, έχει πάρει το μάτι σου), για πόσο περίπου χρονικό διάστημα είναι δυνατή η επιλογή price adjustment ; Ευχαριστώ.

• Like 1

2 ώρες πριν, metal2 είπε

Είναι σπαστικό να θέλεις προϊόν με δέκα ευρώ και να σου λένε βάλε πράμα στο καρότσι το λιγότερο είκοσι. Οπότε έβαλα άλλο email και καθάρισα.Για να δούμε τώρα τι θα έρθει. Αν όλα πάνε καλά, θα τα δώσω την επόμενη φορά τα είκοσι.

Το temu ειναι κατι σαν σουπερ μαρκετ, μαζευεις εκει τι ελλειψεις εχεις και προχωράς, στα υπόλοιπα ουτε ποιότητα εχει ουτε την ποικιλία του αλι αλλά ούτε και φτηνότερο είναι 

• Like 2

• Moderators
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Μήπως γνωρίζεις (εάν κάπου δηλαδή, έχει πάρει το μάτι σου), για πόσο περίπου χρονικό διάστημα είναι δυνατή η επιλογή price adjustment ; Ευχαριστώ.

Νομιζω ενας μηνας, αλλα με επιφύλαξη 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...