Προς το περιεχόμενο

Αγορές από Temu, Αποστολές - Προβλήματα

Billator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερωτηση για δωρεαν επιστροφη στο temu...ειναι με dhl..εχουν και clever point μαγαζια σουπερ οπαπ κλπ..απο dhl λενε πας το δινεις και φευγεις χωρις αποδειξη..υπαρχει τετοια περιπτωση..?ξερει καποιος? οποιος θελει το κραταει μετα...θα μου πεις ελλαδα ειναι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 395
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 hours ago, Zikos99 said:

Μια ερωτηση για δωρεαν επιστροφη στο temu...ειναι με dhl..εχουν και clever point μαγαζια σουπερ οπαπ κλπ..απο dhl λενε πας το δινεις και φευγεις χωρις αποδειξη..υπαρχει τετοια περιπτωση..?ξερει καποιος? οποιος θελει το κραταει μετα...θα μου πεις ελλαδα ειναι..

Από clever point εμένα μου είχαν εκτυπώσει αποδεικτικό παραλαβής.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σε όλους, πρώτη αγορά χθες από το temu , κατι μικρο που δεν εβρισκα αλλού. Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις:

• Πλήρωσα με τη payzy της cosmote την οποία χρησιμοποιώ για αγορές από το Ίντερνετ, δηλαδή δεν έχω λεφτά μέσα αλλά όταν θέλω να πάρω κάτι την φορτίζω. Είναι ασφαλής η πληρωμή με την κάρτα αυτή;
  • Και τέλος, μου ήρθε μειλ σήμερα πως ξεκίνησε η αποστολή και θα παραδοθεί σε ένα box now στ σπιτι μου κοντά. Με βολεύει μια χαρά απλά εγω δε δηλωσα ποτε παράδοση με box now, είναι φυσιολογικο;

Σας ευχαριστώ πολύ.

Καλησπέρα στη παρέα! 

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει δέμα από temu με box now; Και όχι με το κλασσικό τρόπο στο σπίτι. Μάλιστα το άφησαν σε θυρίδα που είναι στην άλλη άκρη της Πόλης...... 

43 λεπτά πριν, Lena97 είπε

Καλησπέρα στη παρέα! 

Ήθελα να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει δέμα από temu με box now; Και όχι με το κλασσικό τρόπο στο σπίτι. Μάλιστα το άφησαν σε θυρίδα που είναι στην άλλη άκρη της Πόλης...... 

Πρόσφατη παραγγελία και αποστολή με box now όντως. Ποτέ έκανες παραγγελία ;

35 λεπτά πριν, dimitrissa είπε

Πρόσφατη παραγγελία και αποστολή με box now όντως. Ποτέ έκανες παραγγελία ;

5 Φεβρουαρίου

Χμμμμ οπότε είναι νέο thing 🙃 

Ευχαριστώ πολύ! 

• Like 1

Παρατηρήσατε κι εσείς ότι ανέβηκε στα 20 Ευρώ η ελάχιστη παραγγελία;

Πιο δύσχρηστο αυτό αφού πολλές φορές τρέχεις να προλάβεις κάποια τιμή κι αυτή ανεβοκατεβαίνει ακόμη και μέσα σε 2 λεπτά με αποτέλεσμα να μην μπορείς να την κλειδώσεις κάπως και να συμπληρώσεις προϊόντα μέσα στις επόμενες ώρες που στο επιτρέπουν.

• Like 1

Ας το γράψω και εδώ. 😅

Temu πας στο support εκεί που λέει contact us και γράφεις remove minimum order και σου βγάζει μια επιλογή το πατάς και αμέσως μπορείς να παραγγείλεις όσο θες... το λιγότερο που έχω πάρει είναι με 5 ευρώ. 

• Like 1
  • Thanks 1

Παλικάρια μου βγάζει να αγοράσω 15 πράγματα για να μου δώσει κουπόνι 200 ευρώ!

Μα είναι δυνατόν!? Παίζει τέτοιο πράγμα!? Και να παίζει θα είναι ελεύθερο κουπόνι για όλες τις αγορές??

• Moderators
2 λεπτά πριν, ChaniaMania είπε

Παλικάρια μου βγάζει να αγοράσω 15 πράγματα για να μου δώσει κουπόνι 200 ευρώ!

Μα είναι δυνατόν!? Παίζει τέτοιο πράγμα!? Και να παίζει θα είναι ελεύθερο κουπόνι για όλες τις αγορές??

Σου δινει κατι τετοια κουπονια ανα διαστηματα (οπως οταν βγαλεις την εφαρμογη για 2 εβδομαδες ή κατι τετοιο), απλως στα σπαει ανα 50/50/20/10 κλπ και σου λεει να αγορασεις πραγματα αξιας 40 ευρω και σου αφαιρει το κουπονι των 20 κ.ο.κ.

Ειναι χρησιμα αν θελεις να κανεις αγορες απο το site.

• Like 1

Κανω αγορα ως νεος χρηστης εν τω μεταξυ  μου δινει και  τα 200 ευρω κουπονια μου ζηταει να κατεβασω την εφαρμογη για να παρω την μεγαλη εκπτωση του νεου χρηστη ,την κατεβαζω βαζω το προιον στο καλαθι,μου ζηταει να συνδεθω,βαζω ενα email πρωτη φορα και δεν συνδεεται  ,γυρναει σαν να προσπαθει να συνδεθει..οταν βγαινω και.ξαναβαζω το προιον μου λεει η προσφορα εχει ληξει..αυτο και με αλλα προιοντα..πως γινεται αυτο?

Για να παρουμε τα κουπονια ως νεοι χρηστες ποια ειναι η διαδικασια ?

Πρεπει να κανουμε λογαριασμο απο αλλο κινητο με αλλο gmail λογαριασμο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...