Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 29/12/2023 at 20:11, wasd said:

Για εμάς που δεν έχουμε άλλο κινητό/tablet (συσκευή) , υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος για "νέο χρήστη"; 

Και εάν ναι, στο βήμα που ζητάει αριθμό κινητού, τι κάνουμε; 

απ ότι λένε, με κάποιον τρόπο κλειδώνουν το κινητό. Κάποιο serial, id. Δε ξέρω πως το κάνουν. Δε ξέρω αν κάνεις reset το κινητό τι θα γίνει. αν και έχω ένα, βαριέμαι να δοκιμάσω. λογικά δεν αλλάζει κάτι αν παίρνουν στοιχεία από το hardware

• Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 14/12/2023 στις 11:10 ΠΜ, jasonas21 είπε

Καλημερα! Εχω παραγγειλει απο temu απο τις 29 Νοεμβρη και 19 ληγει η προθεσμια να μου στειλουν το πακετο... ειχα παραγγειλει σχετικα μεγαλο ογκο και μου χωρισαν την παραγγελια σε 2 πακετα! Το ενα ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα με center courier, το αλλο (dpd) ειναι 10 μερες κολλημένο στην φαση "ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος"!

Τι φαση? Παιζει να έρθουν καποια στιγμη ή τα ξεχναω?

Έχει μείνει και εμένα μια εβδομάδα στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος. Τελικά τι έγινε με το πακέτο σου; Ήρθε εν τέλη; ή σου έβγαλαν να πληρώσεις και δασμούς. Πόσες μέρες έκατσε τελωνείο;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Georgebestof είπε

Έχει μείνει και εμένα μια εβδομάδα στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος. Τελικά τι έγινε με το πακέτο σου; Ήρθε εν τέλη; ή σου έβγαλαν να πληρώσεις και δασμούς. Πόσες μέρες έκατσε τελωνείο;

Ναι μου ήρθε τελικα ξεκολλησε στις 15 και μου ηρθε 16 του μηνα! Δεν πλήρωσα κατι! 11 ημέρες ηταν κολλημένο 

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, jasonas21 είπε

Ναι μου ήρθε τελικα ξεκολλησε στις 15 και μου ηρθε 16 του μηνα! Δεν πλήρωσα κατι! 11 ημέρες ηταν κολλημένο 

Σε ευχαριστώ πολύ. Εδώ στην αναμονή να δούμε πότε θα έρθει 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2024 στις 8:31 ΜΜ, Georgebestof είπε

Η δικιά μου παραγγελία 7 ημέρες μετά τον εκτελωνισμό εμφανίστηκε στην Ελλάδα (ACs) και έκανε άλλες 4 η 5 ημέρες να έρθει στην πόλη μου και να παραδοθεί. Παραδόθηκε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας στις 8 παρά το βράδυ  αλλά για κάποιο λόγο το Temu την θεώρησε καθυστερημένη και μου έβαλε τα 5 ευρώ.

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!!

Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, μιας και είναι η πρώτη φορα που σκοπέυω να παραγγείλω απο temu> Λοιπόν εγω είχα κατεβάσει την εφαρμογή του temu στο κινητό μου αρκετο καιρό αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει, δεν είχα κάνει κάποια αγορά και προφανός δεν είχα φτιάξει κάποιο λογαριασμό, οπότε εαν αυτή τη στιγμή κάνω κάποιο λογαριασμό στη συγκεκριμένγη συσκευή παίρνς κάποιο εκπτωτικό κουπόνι?? Παίζει ρόλο το πότε κατέβασε κάποιοσ την εφαρμογή ή το πότε έκανε εγγραφή ή και τα δύο σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια για πρώτη χρήση της εφαρμογής. Επίσης σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια γενικά τι παίζει πως μπορείς να πάρεις??

Δημοσ.

Και σε μένα.

Λογικά θα παρέδιδαν από αύριο αλλά αύριο είναι Σάββατο και δε γίνονται παραδόσεις οπότε σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις από το κατάστημα αντί να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, simaras είπε

Ήρθε μήνυμα από την acs ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε ένα υποκατάστημα τους Δεν τα φέρνουν στο σπίτι ; 

Στην πόλη μου  έρχεται αυτό μήνυμα  μόλις σκαναριστεί  ότι ήρθε... και μετά συνήθως μου  έρχεται άλλο μήνυμα  οτι θα παραδοθεί  σε κάποιο ωράριο που γράφει.  Την τελευταία  φορά  δεν μου ήρθε άλλο μήνυμα αλλά μετά απο ένα 3ωρο μου το φέρανε σπίτι.

Πάντως πάντα μου το παραδίδουν την ίδια μέρα που έρχεται το αρχικό μήνυμα

Δημοσ.

Κι εμένα τελικά πριν από λίγο ήρθε ειδοποίηση ότι θα μου το φέρει κούριερ στο σπίτι μέσα στη διάρκεια της μέρας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kstgr είπε

Κι εμένα τελικά πριν από λίγο ήρθε ειδοποίηση ότι θα μου το φέρει κούριερ στο σπίτι μέσα στη διάρκεια της μέρας 

Με την Acs  απο την στιγμή  που θα παρώ το αρχικό μήνυμα οτι έφθασε  στο τοπικό κατάστημα.... ξέρω οτι μέσα στην μέρα θα το παραδώσουνε.

Για την ιστορία αυτή την φορά  όλες οι κινήσεις  έγιναν πολύ γρήγορα... για τα δεδομένα temu

4/1  παραγγελία,  15/1 παραλαβή

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, mindreader είπε

Κατι φημες, για υποκλοπες στοιχειων απο τραπεζικες καρτες, σε σχεση με temu, αληθευουν;

Όσο αληθεύουν και για το Shein που συνεργάζεσαι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...