Bitbit Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 On 29/12/2023 at 20:11, wasd said: Για εμάς που δεν έχουμε άλλο κινητό/tablet (συσκευή) , υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος για "νέο χρήστη"; Και εάν ναι, στο βήμα που ζητάει αριθμό κινητού, τι κάνουμε; απ ότι λένε, με κάποιον τρόπο κλειδώνουν το κινητό. Κάποιο serial, id. Δε ξέρω πως το κάνουν. Δε ξέρω αν κάνεις reset το κινητό τι θα γίνει. αν και έχω ένα, βαριέμαι να δοκιμάσω. λογικά δεν αλλάζει κάτι αν παίρνουν στοιχεία από το hardware
Georgebestof Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2024 Στις 14/12/2023 στις 11:10 ΠΜ, jasonas21 είπε Καλημερα! Εχω παραγγειλει απο temu απο τις 29 Νοεμβρη και 19 ληγει η προθεσμια να μου στειλουν το πακετο... ειχα παραγγειλει σχετικα μεγαλο ογκο και μου χωρισαν την παραγγελια σε 2 πακετα! Το ενα ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα με center courier, το αλλο (dpd) ειναι 10 μερες κολλημένο στην φαση "ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος"! Τι φαση? Παιζει να έρθουν καποια στιγμη ή τα ξεχναω? Έχει μείνει και εμένα μια εβδομάδα στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος. Τελικά τι έγινε με το πακέτο σου; Ήρθε εν τέλη; ή σου έβγαλαν να πληρώσεις και δασμούς. Πόσες μέρες έκατσε τελωνείο;
jasonas21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2024 15 ώρες πριν, Georgebestof είπε Έχει μείνει και εμένα μια εβδομάδα στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος. Τελικά τι έγινε με το πακέτο σου; Ήρθε εν τέλη; ή σου έβγαλαν να πληρώσεις και δασμούς. Πόσες μέρες έκατσε τελωνείο; Ναι μου ήρθε τελικα ξεκολλησε στις 15 και μου ηρθε 16 του μηνα! Δεν πλήρωσα κατι! 11 ημέρες ηταν κολλημένο 3
Georgebestof Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 12 ώρες πριν, jasonas21 είπε Ναι μου ήρθε τελικα ξεκολλησε στις 15 και μου ηρθε 16 του μηνα! Δεν πλήρωσα κατι! 11 ημέρες ηταν κολλημένο Σε ευχαριστώ πολύ. Εδώ στην αναμονή να δούμε πότε θα έρθει 2
teot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2024 στις 8:31 ΜΜ, Georgebestof είπε Έχει μείνει και εμένα μια εβδομάδα στο ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος. Τελικά τι έγινε με το πακέτο σου; Ήρθε εν τέλη; ή σου έβγαλαν να πληρώσεις και δασμούς. Πόσες μέρες έκατσε τελωνείο; Η δικιά μου παραγγελία 7 ημέρες μετά τον εκτελωνισμό εμφανίστηκε στην Ελλάδα (ACs) και έκανε άλλες 4 η 5 ημέρες να έρθει στην πόλη μου και να παραδοθεί. Παραδόθηκε την τελευταία ημέρα της προθεσμίας στις 8 παρά το βράδυ αλλά για κάποιο λόγο το Temu την θεώρησε καθυστερημένη και μου έβαλε τα 5 ευρώ. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από teot 1
csontheline Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει στο 100%, αλλά το πλησιάζει
nijk Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής, μιας και είναι η πρώτη φορα που σκοπέυω να παραγγείλω απο temu> Λοιπόν εγω είχα κατεβάσει την εφαρμογή του temu στο κινητό μου αρκετο καιρό αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει, δεν είχα κάνει κάποια αγορά και προφανός δεν είχα φτιάξει κάποιο λογαριασμό, οπότε εαν αυτή τη στιγμή κάνω κάποιο λογαριασμό στη συγκεκριμένγη συσκευή παίρνς κάποιο εκπτωτικό κουπόνι?? Παίζει ρόλο το πότε κατέβασε κάποιοσ την εφαρμογή ή το πότε έκανε εγγραφή ή και τα δύο σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια για πρώτη χρήση της εφαρμογής. Επίσης σχετικά με τα εκπτωτικά κουπόνια γενικά τι παίζει πως μπορείς να πάρεις??
simaras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Ήρθε μήνυμα από την acs ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε ένα υποκατάστημα τους Δεν τα φέρνουν στο σπίτι ;
kstgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Και σε μένα. Λογικά θα παρέδιδαν από αύριο αλλά αύριο είναι Σάββατο και δε γίνονται παραδόσεις οπότε σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις από το κατάστημα αντί να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα
teot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, simaras είπε Ήρθε μήνυμα από την acs ότι η παραγγελία μου βρίσκεται σε ένα υποκατάστημα τους Δεν τα φέρνουν στο σπίτι ; Στην πόλη μου έρχεται αυτό μήνυμα μόλις σκαναριστεί ότι ήρθε... και μετά συνήθως μου έρχεται άλλο μήνυμα οτι θα παραδοθεί σε κάποιο ωράριο που γράφει. Την τελευταία φορά δεν μου ήρθε άλλο μήνυμα αλλά μετά απο ένα 3ωρο μου το φέρανε σπίτι. Πάντως πάντα μου το παραδίδουν την ίδια μέρα που έρχεται το αρχικό μήνυμα
kstgr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Κι εμένα τελικά πριν από λίγο ήρθε ειδοποίηση ότι θα μου το φέρει κούριερ στο σπίτι μέσα στη διάρκεια της μέρας
teot Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kstgr είπε Κι εμένα τελικά πριν από λίγο ήρθε ειδοποίηση ότι θα μου το φέρει κούριερ στο σπίτι μέσα στη διάρκεια της μέρας Με την Acs απο την στιγμή που θα παρώ το αρχικό μήνυμα οτι έφθασε στο τοπικό κατάστημα.... ξέρω οτι μέσα στην μέρα θα το παραδώσουνε. Για την ιστορία αυτή την φορά όλες οι κινήσεις έγιναν πολύ γρήγορα... για τα δεδομένα temu 4/1 παραγγελία, 15/1 παραλαβή Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2024 από teot
mindreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Κατι φημες, για υποκλοπες στοιχειων απο τραπεζικες καρτες, σε σχεση με temu, αληθευουν;
Nabuko Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 40 λεπτά πριν, mindreader είπε Κατι φημες, για υποκλοπες στοιχειων απο τραπεζικες καρτες, σε σχεση με temu, αληθευουν; Όσο αληθεύουν και για το Shein που συνεργάζεσαι 1
Vassilis_Pyrgos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2024 να πω και εγώ τη γνώμη μου 3 ρούχα παρήγγειλα από Temu και ήρθαν νωρίτερα από ότι περίμενα και σε εξαιρετική ποιότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα