Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
There have been no tracking updates for 8 days. We are working with the courier to get more details.
Delivery guarantee
1)5€ Credit for delay
2)Refund if package lost
3)Refund if item damaged
4)30-Day undelivered refund

Τι ειναι τουτο παλι... αυριο ειναι η τελευταια μερα της διοριας
  • Like 1
  • Απαντ. 399
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι φοβερή η ποιότητα στο temu στα ρούχα σε κουβέρτες για τις τιμές του εξαιρετικό. Τώρα εντάξει τα τεχνολογικά προϊόντα είναι αυτά που ξέρουμε έχει από όλα είναι τόσο φθηνά που ξέρεις τι να περιμένεις. 8 9 παραγγελίες έχω κάνει έρχονται πάντα πολύ γρήγορα κάποια ήρθαν και με acs κάποια courier center. Λογικο να πουλάει σαν τρελό η ευκολία είναι απίστευτη ενώ κατι Ali express με το φόβο του τελωνείου ούτε τα ακουμπάμε. Μένει να βάλουν και τίποτα κινητά σε τιμές Κίνας μιας και ότι υπάρχει το τελωνείο καραδοκεί. 

Δημοσ.

Τις προσφορές για νέους χρήστες στο fb / insta κλπ υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να μας τις εμφανίσει? Έχουν εξαφανιστεί εδω και κανα μήνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις πάρουν το μερίδιο που θέλουν θα κοπούν σταδιακά και η "large"  πολιτική των refunds  και τα πεντάευρα. Προφανως μπαίνουν μέσα εν γνώση τους για κάποιο χρονικό διαστημα αλλά αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμο

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 minutes ago, prometheas said:

Μολις πάρουν το μερίδιο που θέλουν θα κοπούν σταδιακά και η "large"  πολιτική των refunds  και τα πεντάευρα. Προφανως μπαίνουν μέσα εν γνώση τους για κάποιο χρονικό διαστημα αλλά αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο δεν είναι μακροπρόθεσμα βιώσιμο

Κι εμενα αυτο, με αυτα που διαβαζω, μου κανει τρομερη εντυπωση...εδω για την πλακα δηλαδη ο αλλος κανει παραγγελιες οτι μλκια θες, και καλυτερα να μη τα λαμβανει που λεει ο λογος, να γεμιζει το account χρηματα ωστε να παρει κατι καλυτερο...δεν το εχω ξαναδει, πολυ large οπως ειπες, αλλα μακροπροθεσμα δε νομιζω να περπατα. Πανε να πιασουν market share, οπως ειπες, εν γνωσει τους πρεπει να μπαινουν μεσα.

Παντως με οσα διαβαζω, μου φαινεται γενικως πιο αξιοπιστο το shein. Το temu μου δινει την εντυπωση του μετεωριτη-καμικαζι, που ηρθε να κανιβαλισει την αγορα 'at all cost', χωρις ιδιαιτερα εχεγγυα ενος σοβαρου επιχειρηματικου μοντελου. Νομιζω οτι η shein, περαν του οτι μετρα καμια 10ετια ζωης (αρα, σταθηκε στα ποδια της), μπηκε και σε αμερικανικα χρηματιστηρια, αρα δεν ειναι επιχειρηματιες της πλακας...

Επεξ/σία από mindreader
Δημοσ.

Έχω κάνει μερικες παραγγελίες και πάντα η courier center(Γαλάτσι) μου τα αφήνει σε clever point, χωρίς να το ζητήσω και αναγκάζομαι να περιμένω αρκετή ώρα μέχρι να τους βρω στο τηλέφωνο, σε email  δεν απαντάνε ποτέ. Μόνο σε εμένα συμβαίνει; Επίσης,Με acs  δεν έχει έρθει ποτέ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορα νεου χρηστη τρεις παραγγελιες μαζι με συγγενικα  προσωπα δεν ηρθαν ποτε...μπανανοdpd και το tracking number σε ολες τις πλατφορμες ψαξιματος δεν ανανεωθηκε ποτε η πορεια απο την πρωτη μερα ...μονο στο temu! στην εφαρμογη υπηρχε ανανεωση ,και μετα τον εκτελωνισμο σταματησε και εκει...μετα απο μια εβδομαδα πανω κατω εγραψαν και στις τρεις αγορες! οτι επικοινωνουν με τον κουριερ για κατι νεοτερο και την αλλη μερα εγραψαν οτι πιθανο να χαθηκε και εγινε επιστροφη χρηματων σε ολες τις περιπτωσεις....κινεζοκαταστασεις...

Επεξ/σία από Zikos99
  • Like 1
Δημοσ.

Και σε εμένα έγινε αυτό με μια παραγγελία αλλά επέλεξα απλά να μου το ξαναστείλουν και τελικά λίγες μέρες αργότερα ήρθε η πρώτη. Απλά έχει θέμα η dpd και καθυστερούν παρά παρα πολύ 

Δημοσ.

εγώ πάντως έχω απογοητευτεί από την ποιότητα. Εντάξει κάποια πράγματα ήταν πολύ καλά για τα χρήματα τους αλλά μερικά... αν ήξερα πως ήταν και τζάμπα να μου τα δίνανε δε θα τα έπαιρνα. Κυριολεκτικά.

Απ ότι βλέπω οι καυγαλέες προσφορές για νέους χρήστες σχεδόν κοπήκανε. Αναμενόμενο ήταν, δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχιστεί για πολύ. Θέλανε απλά να μαζέψουν κόσμο μπαίνοντας μέσα.

Έχω ένα πακέτο που αν δεν έρθει μέχρι τις 27/12 παίρνω την αποζημείωση. Το πακέτο στις 23/12 εμφανίστηκε στην courier. Λόγω αργιών οριακά θα έρθει 27 ή 28. Μακάρι να αργήσει κιολας να τσιμπήσω το 5€ γιατί από ποιότητα άστα να πάνε και δε νομίζω να παραγγείλω πάλι εκτός αν βρω καμια πολύ καλή προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Για εμάς που δεν έχουμε άλλο κινητό/tablet (συσκευή) , υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος τρόπος για "νέο χρήστη"; 

Και εάν ναι, στο βήμα που ζητάει αριθμό κινητού, τι κάνουμε; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/12/2023 στις 10:03 ΠΜ, d_gkal είπε

Ισχύει ακόμη το 50% για νέους χρήστες;

Νομίζω πως όχι, αλλά ξεκίνησαν πάλι τα promo με πιο ακριβά αντικείμενα για τους νέους χρήστες μέσο ads. Έκανα αγορά χθες και για κάποιο λόγο με είδε κανονικά ως νέο χρήστη, βέβαια από την συσκευή είχα διαγραμένο το APP από τότε σχεδόν που άνοιξα αυτό το thread οπότε δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό ρόλο.

12 λεπτά πριν, Iryna1973 είπε

Μου εδωσαν εναν περιεργο κωδικο παρακολουθησησ dpd 0135.....3 Το ειχε κανεισ αυτο;

Ανάλογα το DPD country μπορείς να ψάξεις κατευθείαν στο site της Courier, ή μπορεί να το βάλεις εδώ https://parcelsapp.com/ και να το παρακολουθείς

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Iryna1973 είπε

Μου εδωσαν εναν περιεργο κωδικο παρακολουθησησ dpd 0135.....3 Το ειχε κανεισ αυτο;

Kατά 99% Courier Center θα στο φέρει. Κατά τη γνώμη μου, όταν σου στείλουν μήνυμα στο viber διάλεξε ένα σημείο παράδοσης κοντά σου για να πας να το παραλάβεις όποτε μπορείς. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...