Billator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, EchiDNA είπε Μα δεν αγοράζουμε από Κίνα. Απο Ευρώπη τα στέλνουν. Αν ήταν να περιμένουμε τόσο θα κάναμε παραγγελία από AliExpress. Εδώ το θέμα έχει να κάνει καθαρά με τη διαχείριση των κούριερ στην Ελλάδα. Έρχονται από Κινα Ευρώπη και προωθούνται μέσω αυτής σε εσένα. Έχει διαφορά. Δεν είναι όλα στοκ Ευρώπη. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Billator είπε Έρχονται από Κινα Ευρώπη και προωθούνται μέσω αυτής σε εσένα. Έχει διαφορά. Δεν είναι όλα στοκ Ευρώπη. Μέχρι στιγμής αυτό που έχω δει προσωπικά είναι να είναι οι παραγγελίες σε 5 ημέρες στην Ελλάδα και μετά η courier center να κάνει από 10 έως 30 μέρες να παραδώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khristidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 και τώρα τι κάνουμε; Καλημέρα !!! 1 λεπτό πριν, khristidis είπε και τώρα τι κάνουμε; Καλημέρα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondaxaros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Το 1 πακέτο έφτασε σε 10 μέρες και τα άλλα 2 που περίμενα έχουν ήδη 20 μέρες και δεν έχουν έρθει.Παντως σήμερα μου πιστώθηκαν από 5 Ευρώ η κάθε παραγγελία επειδή δεν ήρθαν στην ώρα τους. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2023 από hondaxaros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhn Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, hondaxaros είπε Καλημέρα.Το 1 πακέτο έφτασε σε 10 μέρες και τα άλλα 2 που περίμενα έχουν ήδη 20 μέρες και δεν έχουν έρθει.Παντως σήμερα μου πιστώθηκαν από 5 Ευρώ η κάθε παραγγελία επειδή δεν ήρθαν στην ώρα τους. 39 λεπτά πριν, hondaxaros είπε Καλημέρα.Το 1 πακέτο έφτασε σε 10 μέρες και τα άλλα 2 που περίμενα έχουν ήδη 20 μέρες και δεν έχουν έρθει.Παντως σήμερα μου πιστώθηκαν από 5 Ευρώ η κάθε παραγγελία επειδή δεν ήρθαν στην ώρα τους. Και μένα τό ίδιο...Τι κάνουμε κάνεις? https://www.mononews.gr/business/temu-i-zimies-tou-1-dis-i-kontra-me-ti-shein-ke-i-epelasi-stis-ipa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις παρέλαβα δέμα το οποίο έγινε refund και 5€ λόγω καθυστέρησης. Το είχα ξεγραμμενο μιας και έπρεπε να έρθει τέλος Νοεμβρίου και εξαφανίστηκε μέχρι και το tracking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derorist Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Εχτές παρέλαβα πακέτο καθυστερημένο (+5 ευρώ λόγω καθυστέρησης) κατά μία μέρα από το υποκατάστημα ACS στη Μεσογείων. Ο όγκος δεμάτων μέσα κι έξω από την αποθήκη τους ήταν τεράστιος. Λυπάμαι που δεν τράβηξα φωτογραφία για του λόγου το αληθές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hondaxaros Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Περιμένουμε φίλος.Εμενα έχει περάσει τελωνείο και λογικά θα το παραλάβει η acs μετά.Δεν υπάρχει φόβος.Απλα εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν βιάζομαι.Πηρα και το 10ευρω για επόμενη αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2023 22 ώρες πριν, jasonas21 είπε εκανες κατι και δωσαν το 20αρικο ή απο μονοι τους? Από μόνοι τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonas21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 15/12/2023 στις 9:47 ΜΜ, Billator είπε Καλά θα ήθελα να σας δω εσάς που γκρινιάζετε για την "αργοπορία" όταν από Κίνα έκαναν παλαιότερα 50-60-90 μέρες για να μας έρθουν τι θα κάνατε Τα εζησα αυτά (ακομα και σημερα σε μερικές περιπτώσεις απο ali) αλλα ηξερα τι να περιμένω γιατί ολα έρχονταν απο Κίνα... Πάντως ξαφνικά σήμερα απο εκει που ειχε κολλήσει στον εκτελωνισμο οπως έλεγα χθες εδω και 17 ημέρες, οχι απλα ξεκόλλησε αλλα προλαβε παρελαβε η dpd, πηγε acs κεντρικα, πηγε acs περιοχής και ηρθε στο σπίτι... Όλα σε μια ημέρα! Nice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talaipas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Προς το παρόν εγώ είμαι σε καλό δρόμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khristidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 "Το πακέτο σας έχει καθυστερήσει λόγω καθυστέρησης πτήσης και ενδέχεται να μην φτάσει πριν από τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για αυτό το πακέτο. Όταν το πακέτο φθάσει αργότερα, μπορείτε να το κρατήσετε δωρεάν. Ως συγγνώμη, έχουμε ήδη εκδώσει πίστωση στο πιστωτικό σας υπόλοιπο" Τι κάνουμε λοιπόν; Ήδη έχουν βάλει 25 ευρώ στο πιστωτικό μου υπόλοιπο. Ζητάω επιστροφή χρημάτων ; Και μετά αν έρθει το δέμα το παραλαμβάνω δωρεάν; Έτυχε σε κανέναν από σας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, khristidis είπε "Το πακέτο σας έχει καθυστερήσει λόγω καθυστέρησης πτήσης και ενδέχεται να μην φτάσει πριν από τα Χριστούγεννα. Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για αυτό το πακέτο. Όταν το πακέτο φθάσει αργότερα, μπορείτε να το κρατήσετε δωρεάν. Ως συγγνώμη, έχουμε ήδη εκδώσει πίστωση στο πιστωτικό σας υπόλοιπο" Τι κάνουμε λοιπόν; Ήδη έχουν βάλει 25 ευρώ στο πιστωτικό μου υπόλοιπο. Ζητάω επιστροφή χρημάτων ; Και μετά αν έρθει το δέμα το παραλαμβάνω δωρεάν; Έτυχε σε κανέναν από σας; Ακριβως Κρατας και τα 25€ για την ταλαιπωρια σου Και παιρνεις το Full Refund Και κρατας το δεμα οταν ερθει Μην αγχωνεσαι ειναι δικη τους παροχη επισημα και δεν χρειαζεται να νιωθεις ασχημα για την "χασουρα" τους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khristidis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Ναι αλλά αν ζητήσω το full refund δεν υπάρχει περίπτωση να ματαιώσουν την αποστολή και να μη μου έρθει ποτέ το πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thechosennone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2023 Εκανα μια δοκιμή και εγω. Παρελαβα μέσω acs. Όλα κανονικά και σε κάποια αντικείμενα όπως ριχτάρια η ποιότητα μου έκανε φοβερή εντυπωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα