kstgr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Την αλήθεια. Δε θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, kstgr said: Την αλήθεια. Δε θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αυτό; Δεν ειναι παντα αυτονοητο αν πρεπει να πληρωσω εξοδα επιστροφης και να περιμενω παλι ενα μηνα και σε καινουρια τιμη.. πχ Μου ηρθε ενας φακος ο οποιος δεν αναβει.. και κατι αλλο σπασμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonas21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Καλημερα! Εχω παραγγειλει απο temu απο τις 29 Νοεμβρη και 19 ληγει η προθεσμια να μου στειλουν το πακετο... ειχα παραγγειλει σχετικα μεγαλο ογκο και μου χωρισαν την παραγγελια σε 2 πακετα! Το ενα ηρθε την προηγουμενη εβδομαδα με center courier, το αλλο (dpd) ειναι 10 μερες κολλημένο στην φαση "ολοκληρώθηκε ο εκτελωνισμος"! Τι φαση? Παιζει να έρθουν καποια στιγμη ή τα ξεχναω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Tο temu μου δινει την εντυπωση οτι ειναι σαν να ψωνιζεις απο γυφτ@ σε παγκο στο παζαρι. Μπορει και να πετυχεις ευκαιρια, μπορει και να κλαις τα λεφτα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, mindreader είπε Tο temu μου δινει την εντυπωση οτι ειναι σαν να ψωνιζεις απο γυφτ@ σε παγκο στο παζαρι. Γιατί το shein που υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος, τα Ali, Banggood κλπ τι είναι? όλοι με τα ίδια εργοστάσια συνεργάζονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonas21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Ολοι αυτοι ειναι σχεδον το ιδιο, ιδια εργοαστασια απλα με διαφορετικες αποθηκες ο καθενας! Το temu εχει και Ευρωπαικες αποθηκες και γι αυτο ερχονται πιο γρηγορα.... απλα δεν εχω καταλαβει ενω με την courier center σε 3 παραγγελιες γενικα που εχω ή εχουν κανει φιλοι μου, τα ειχαν φερει σε 10 ημερες, η dpd εχει κολλήσει στο τελωνείο και ρωταω αν του εχει τύχει και κανενος αλλου αυτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 17 minutes ago, Nabuko said: Γιατί το shein που υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος, τα Ali, Banggood κλπ τι είναι? όλοι με τα ίδια εργοστάσια συνεργάζονται Πριν λιγες μερες, για ελαττωματικο προιον η shein με αποζημιωσε πληρως. Οτι παραγγελια εχω δωσει ως σημερα, ερχεται σχεδον ακριβως το 14μερο! Εγω εχω δει πολυ επαγγελματισμο εκ μερους τους. Για εμενα, σχεδον εχει αντικαταστησει το ebay που χρησιμοποιουσα τοσα χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μιας και μπηκαν και προφιλ με 1 σχολιο ολο και ολο αλλα και ασχετοι ας μιλησω και εγω που εχω αναλυτικοτερη εικονα Το Temu εκανε τρελο μπασιμο στην ελληνικη αγορα και με τα refferals/affiliates αλλα και με το γεγονος οτι ειναι σαν να ψωνιζεις απο το Aliexpress χωρις τον πονοκεφαλο του διαλεξε σωστη μεθοδο για να ενοποιηθουν τα δεματα,χωρις Paypal σε θεματα εγγυησης κλπ Βεβαια υπηρχαν παραπλευρες απωλειες οπως Shein ambasadors που δεν προλαβαν να κανουν την μεταβαση και ειδαν τα κερδη τους να χανονται,dropshippers κονκλαβιωτες που αυτο που πουλαγαν 20€ ελληνικης κατασκευης και σχεδιασης παπατζιλικια το βρισκει ο αλλος με 3€ στο Temu και Shein (πχ σετ καθαρισμου κινητου,πληκτρολογιου με βουρτσακια κλπ) ε βαλε και εκει τα κουπονια για νεους χρηστες που εβγαιναν προιοντα μιση τιμη απο το Aliexpress Choice και αντε γεια Με δεκαδες δεματα τον μηνα αλλα και feedback απο τον κοσμο θεματα με την μεταφορα των προιοντων δεν υπαρχουν εκτος απο περιπτωσεις που η Courier Center τα παραδιδει αργοτερα γιατι δεν εχουν τις υποδομες της ACS που δεν ειναι απαραιτητα κακο γιατι τσιμπας 5€α ή refund αν αργησει παραπανω και αν ερθει το κρατας Σαβουροπροιοντα επιπεδου Jumbo υπαρχουν και θα υπαρχουν σε καθε μαγαζι αν τα αγορασεις με την ψευδαισθηση οτι τους επιασες κοροιδο...μαντεψε Στην μεταφορα μιας και σπαμαρουν σακουλες εννοειται θα ερθουν και χτυπημενα χαλασμενα κλπ και εγω εδειξα αρκετα ετσι αλλα πηρα τα χρηματα μου αμεσα,δεν ειναι αναγκη να το στειλεις αν εχεις επαρκεις αποδειξεις (βιντεο) Αν οντως εχουν κολλησει στην DPD καλωσηρθες στις αγορες απο το εξωτερικο και τα μπουκωματα τις hot περιοδους,5€ και υπομονη 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonas21 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Καλα 10 χρονια τωρα ψωνίζω απο aliexpress και banggood οποτε δεν με λες πρωταρη σε αγορες απο εξωτερικο, απλα παντα ηξερα οτι, τουλαχιστον σε αυτες τις δυο που εχω κανει τις περισσοτερες παραγγελιες, θα αργησουν να ερθουν και ειδικα οταν μιλαμε για περιοδους εορτών καθως το 99% των αποθηκων τους ειναι εκτος Ευρωπης με ολη την διαδικασια που ακολουθει στους σακους των αεροδρομιων! Την temu την πρωτο δοκιμασε η κοπελα μου αρχες Νοεμβρη και ειδα οτι της ηρθε το πακετο σε 9 ημερες! Οντας εντυπωσιασμενος απο την ταχυτητα (γιατι ειχα συνηθίσει μινιμουμ 20 ημερες απο aliexpress) ειδα οτι εχουν αρκετες αποθηκες στην Ευρωπη γι αυτο και η ταχυτητα (υποθετω)! Το ιδιο συνεβει με παραγγελια που εκανε φιλος μου (10 ημερες) και με το πρωτο πακετο της παραγγελιας που εκανα στις 29 Νοεμβρη και το παρελαβα στις 7! Ολες ηρθαν με courier center να σημειώσω, οποτε στην δικια μου περιπτωση τουλαχιστον δεν ειχα καθολου καθυστερηση σε αντιθεση με την dpd (το last mile της το κανει η acs? η οποια στην δικια μου περιοχη τουλαχιστον ειναι απο τις μακραν χειρότερες εταιρειες courier) που ενω και τα 2 πακετα σταλθηκαν την ιδια ημερα, το 2ο για καποιο λόγο φρακαρε στην ολοκλήρωση του εκτελωνισμού! Και δεν εχω καταλαβει τον λογο... Εχει ακολουθησει διαφορετικη διαδικασια απο το 1ο πακετο? Δεν εχει ανοιξει τον σακο η dpd? Τι ακριβως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, jimmysss! είπε Μου ηρθαν καποια ελλατωματικα πραγματα. Λεω οτι δεν ηρθαν να παρω refund ? (Ηταν ομως στην ιδια σακουλα και με αλλα πολλα) Ή τους στελνω οτι δεν λειτουργουν ; Τι με συμφέρει περισσοτερο ; *Η αγορα εχει γινει με Paypal Αν πας να κάνεις refund για ελάττωμα σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις προιόντα. Διάλεξε όσα έχουν πρόβλημα, σου ζητάει φώτο/βίντεο για απόδειξη του ισχυρισμού σου και σου κάνει refund άμεσα χωρίς να επιστρέψεις το προιόν (αυτό έγινε σε μένα με κάποια που χάλασαν 2 βδομάδες μετά Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2023 από EchiDNA 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 επειδή έχω αγοράσει αρκετά προϊόντα και για φίλους μου φαίνεται καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τελικά δεν είναι και τόσο συμφέρουσες αγορές. Σε μερικά προίόντα η ποιότητα είναι χάλια, άλλα χαλάσανε αμέσως ή μετά από 1-2 χρήσεις. Σήμερα μου χάλασε ένας φακός τον οποίο είχα φορτίσει και πρώτη φορά. Νομίζω κάηκε γιατί τον άφησα 15 λεπτά ανοιχτό. Μια άλλη τσάντα πλάτης ήταν για τα σκουπίδια. Την πρώτη φορά σκίστηκε. Οκ τα πήρα "τζάμπα" αλλά αν σκεφτούμε ότι απλά πέταξα τα χρήματα, είναι σα να αγόρασα τα υπόλοιπα σε νορμαλ προς καλές τιμές. Εντάξει μπορεί να έτυχε σε εμένα, τι να πω; Και αυτά που δουλεύουν (για όσο ακόμα), φάινεται ότι την βγάζουν δε τη βγάζουν τη χρονια. Κάποιες ψιλοβλακειούλες θα έλεγα ότι αξιζουν αλλά γενικά δεν.... Να μπω στο κόπο να ζητήσω refund; Πχ για την τσάντα πλάτης που σκίστηκε πριν κανω βάλω πράγματα μέσα, τον φακό που πλέον δεν ανάβει, Κάτι άλλο έσπασε και το πέταξα, δεν ασχολούμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastrokwstas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Παραγγελία 27/11 έχει κολλήσει απο 04/12 στο flight departure Αυτόματα δώσανε credit 20ευρώ σήμερα λόγω καθυστέρησης και όπως το κόβω για refund θα πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasonas21 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 εκανες κατι και δωσαν το 20αρικο ή απο μονοι τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλά θα ήθελα να σας δω εσάς που γκρινιάζετε για την "αργοπορία" όταν από Κίνα έκαναν παλαιότερα 50-60-90 μέρες για να μας έρθουν τι θα κάνατε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Billator είπε Καλά θα ήθελα να σας δω εσάς που γκρινιάζετε για την "αργοπορία" όταν από Κίνα έκαναν παλαιότερα 50-60-90 μέρες για να μας έρθουν τι θα κάνατε Μα δεν αγοράζουμε από Κίνα. Απο Ευρώπη τα στέλνουν. Αν ήταν να περιμένουμε τόσο θα κάναμε παραγγελία από AliExpress. Εδώ το θέμα έχει να κάνει καθαρά με τη διαχείριση των κούριερ στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα