Vigilante1319 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 ρε μαγκες τι κανει αυτη η acs πηρα βεβαια το 5ευρω απο τεμου εχει κατι μερες ακομα ειναι στα κεντρικα του acs και ακομα να το παει στο καταστημα στην περιοχη μου καλα δν το συζητω αν θα ερθει σπιτι μου, οπως και το προηγουμενο πηγα και το πηρα εγω αλλα μ κανει τρομερη εεντυπωση που δν προχωραει. Σκεφτηκα να το αφησω να παω για ριφαουντ και αμα ερθει ηρθε μετα η να το κυνηγησω και παω στα κεντρικα τους τωρα? τι να πω
EchiDNA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δείτε εδώ τα χάλια τους: Η παραγγελία έγινε 7 Νοεμβρίου και φυσικά δεν ήρθε ποτέ (το αποτυχία παράδοσης είναι ψέμα), ούτε και πρόκειται. Έγινε refund + 5€ Αλλά περίμεναν τα μικρά κάτι χριστουγεννιάτικα τα οποία δεν θα τα δούμε ποτέ.
erikiorai Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Προσοχή υπάρχει μια temu απατη στο facebook για δήθεν σύντομη έρευνα και παίρνεις δώρο gadget από το temu και η φωτογραφίες στα σχόλια κάτω είναι κλεμμένα
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, erikiorai είπε Προσοχή υπάρχει μια temu απατη στο facebook για δήθεν σύντομη έρευνα και παίρνεις δώρο gadget από το temu και η φωτογραφίες στα σχόλια κάτω είναι κλεμμένα είναι απο το 1
erikiorai Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε είναι απο το Ναι σωστά
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρεις από που να φυλαχτείς. Ζουμε από τύχη σε μία μεγάλη απάτη.
charlymp Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Στις 8/12/2023 στις 6:21 ΜΜ, erikiorai είπε Προσοχή υπάρχει μια temu απατη στο facebook για δήθεν σύντομη έρευνα και παίρνεις δώρο gadget από το temu και η φωτογραφίες στα σχόλια κάτω είναι κλεμμένα ΑΝ είναι δυνατόν να πιστεύετε στη κάθε σαχλαμάρα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κατά αρχάς δεν είναι η μόνη, υπαρχουν δεκάδες παρόμοια. Τώρα είναι από Temu , αλλά είναι και από Amazon, αεροδρόμια, κλπ. ή πωλήσεις σε εξωφρενικά χαμηλες τιμές προιοόντων. ΑΝ δείτε στα σχόλια, γράφει πχ Γιωργος από Αθήνα, που κατοικεί μόνιμα στη Φιλιππούπολη. Είναι φως φανάρι ότι είναι απατεωνια, δεν θέλει και πολύ σκέψη. Και όμως κάθε φορά βλέπω από κατω στα σχόλια πραγματικό ενδιαφέρον , άνθρωποι ρωτάνε , πως να παραγγείλουν και δώστου τα κοροΐδα να χάνουν χρηματα. Είμαστε στο 2023 και όχι στο 2003 ή ακόμη και στο 2013. Τέτοιος ψηφιακός αναλφαβητισμός είναι πραγματικά απίστευτος. Για ένα λαό που από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι με το κινητό στο χέρι και στο διαδίκτυο
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, charlymp είπε ΑΝ είναι δυνατόν να πιστεύετε στη κάθε σαχλαμάρα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Κατά αρχάς δεν είναι η μόνη, υπαρχουν δεκάδες παρόμοια. Τώρα είναι από Temu , αλλά είναι και από Amazon, αεροδρόμια, κλπ. ή πωλήσεις σε εξωφρενικά χαμηλες τιμές προιοόντων. ΑΝ δείτε στα σχόλια, γράφει πχ Γιωργος από Αθήνα, που κατοικεί μόνιμα στη Φιλιππούπολη. Είναι φως φανάρι ότι είναι απατεωνια, δεν θέλει και πολύ σκέψη. Και όμως κάθε φορά βλέπω από κατω στα σχόλια πραγματικό ενδιαφέρον , άνθρωποι ρωτάνε , πως να παραγγείλουν και δώστου τα κοροΐδα να χάνουν χρηματα. Είμαστε στο 2023 και όχι στο 2003 ή ακόμη και στο 2013. Τέτοιος ψηφιακός αναλφαβητισμός είναι πραγματικά απίστευτος. Για ένα λαό που από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι με το κινητό στο χέρι και στο διαδίκτυο και τα σχόλια τα πιο πολλά ειναι ψεύτικα για να τραβήξουν ενδιαφέρον.
Gap33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτες τις επιπλεον εκπτωσεις ακομα και 90%+ σε νεους χρηστες τις βρισκεις πουθενα ολες μαζι ανα κατηγορια? Βγαζει πχ στο google με αν γραψεις αεροσυμπιεστης ελαστικων βγαζει με φωτο καποια και πατωντας αν βρεις καποιο στην τυχη...απο κινητο adroind... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από Gap33
Krustaliana Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 ΣεΚαλησπέρα σας έχω παραγγείλει από τα temu στις 22/11 ήταν να έχω παραλαβή στις 11/12 και όχι μόνο δεν ήρθε αλλά δεν υπάρχει ούτε στο σύστημα απευθύνθηκα σε κάποιον εκπρόσωπο και μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς να το ζητήσω ενώ εγώ εξαρχής ήθελα να μάθω που βρίσκεται το δέμα μου αλλά καμία απάντηση μάλλον απλά χάθηκε 1
Mikmak Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μου φαινεται οτι πρεπει να κανουν ασχημο παιχνιδι με τον νεο χρηστη και την επιπλεον εκπτωση που εχει εως 90% την πρωτη φορα τα κινεζακια πλεον..μαλλον δεν στελνουν τιποτα περναει ο χρονος δινουν τα λεφτα πισω και γλυτωνουν και την εκπτωση..μια αντλια αερα ελαστικων απο 40 ευρω 9 αλλα το tracking number της dpd που εδωσαν δεν βγαζει κατι..σταματησε στο απεσταλη 1 δεκεμβρη..και δεν υπαρχει διαθεσιμη ανανεωση λεει λογω καθυστερησεων...σε γνωστο μου που μου το συστησε εχει κανει πιο πριν μια δυο αγορες , σε παραγγελια δικη του την ιδια μερα,στις 4 δεκεμβρη ανανεωθηκε και λεει οτι εκτελωνιζεται... 1
mindreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, Mikmak said: Μου φαινεται οτι πρεπει να κανουν ασχημο παιχνιδι με τον νεο χρηστη και την επιπλεον εκπτωση που εχει εως 90% την πρωτη φορα τα κινεζακια πλεον..μαλλον δεν στελνουν τιποτα περναει ο χρονος δινουν τα λεφτα πισω και γλυτωνουν και την εκπτωση..μια αντλια αερα ελαστικων απο 40 ευρω 9 αλλα το tracking number της dpd που εδωσαν δεν βγαζει κατι..σταματησε στο απεσταλη 1 δεκεμβρη..και δεν υπαρχει διαθεσιμη ανανεωση λεει λογω καθυστερησεων...σε γνωστο μου που μου το συστησε εχει κανει πιο πριν μια δυο αγορες , σε παραγγελια δικη του την ιδια μερα,στις 4 δεκεμβρη ανανεωθηκε και λεει οτι εκτελωνιζεται... Λες οτι υπαρχει σχεδον επισημη τακτικη για μουφα δεματα και αποστολες;
Cave33 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εκανα τρεις παραγγελιες temu με διαφορα μιας ημερας καθε μια ,υπαρχει tracking number της εσχατης dpd σαν να μην υπαρχει ,κολλημενη οτι απεσταλη απο το καταστημα, μαλιστς η μια στς διεθνη tracking number ο 10ψηφιος βγαζει dhl και πορεια απο ιταλια για αμερικη...εδω εχουν συνεργατη φαντασμα δεν σηκωνουν τηλεφωνο..4 μερες ακομα για τη ληξη του χρονου παραδοσης τους , να παρω το χρημα πισω,δεν προκειται να ερθει τιποτα..μονο banggood απο κινα εχω φερει μεχρι και ηλεκτρολληση Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Cave33
mindreader Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Με αυτα που διαβαζω, το shein ειναι ετη φωτος μπροστα απο την παραγκα του temu....
jimmysss! Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Μου ηρθαν καποια ελλατωματικα πραγματα. Λεω οτι δεν ηρθαν να παρω refund ? (Ηταν ομως στην ιδια σακουλα και με αλλα πολλα) Ή τους στελνω οτι δεν λειτουργουν ; Τι με συμφέρει περισσοτερο ; *Η αγορα εχει γινει με Paypal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα