mindreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Βοηθεια για μικρη συγκριση temu - shein Εχω ανακαλυψει τα 2 τελευταια χρονια το shein, οχι μονο για ρουχα αλλα κυριως για ολα τα αλλα που εχει-και τι δεν εχει, και μετανιωνω που δεν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα. Για μενα λειτουργει πλεον σαν αντικαταστατης του ebay, αν και ακομη μπορει να βρεθει κατι εξεζητημενο στο ebay που δεν το εχουν αλλοι, αλλα κατα βαση το shein εχει τα εξης πλεονεκτηματα, συμφωνα με οσα εχω δει εγω: - Χωρις τελωνειο και αλλες δυσαρεστες εκπληξεις - Οι αγορες ερχονται το πολυ μεσα σε 14 ημερες - Απιστευτες τιμες και ποικιλια - Σχολια αγοραστων κατω απο καθε προιον - Πληρωμη με paypal και πληρωμη σε euro - Καλο customer support οποτε το χρειαστηκα - Ερχονται στην acs οποτε δεν μπλεκω με ελτα - Καλη ποιοτητα - Επιπλεον εκπτωσεις με εκπτωτικα κουπονια σχεδον σε καθε αγορα --- Γιατι τα εγραψα τα παραπανω, στο topic του temu; Γιατι με εχουν 'φαει' κυριολεκτικα ανθρωποι κοντινοι μου να ξεκινησουμε αγορες στο temu, ουσιαστικα να τους διευκολυνω. Αλλα εγω δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο λογο να το κανω. Δηλαδη, περαν του οτι-λογικο ειναι- το temu εχει καποια αντικειμενα που δεν εχει το shein, πχ αφισες ή αντε κατι εξεζητημενα γκατζετακια, περα απο αυτο-που για καποιος ισως ειναι σοβαρος λογος, πειτε μου, εχει το shein ολα τα παραπανω πλεονεκτηματα που εχει το shein; Ή αν το παρουμε αλλιως, τι απο τα παραπανω δεν εχει; Τωρα για να εχει και γενικως κανενα επιπροσθετο πλεονεκτημα σε σχεση με shein δυσκολο το κοβω, αλλα...αν συμβαινει, πειτε το. Πειτε μου σας παρακαλω οσοι εχετε εμπειρια και απο shein και απο temu, ωστε να εκτιμησω κι εγω αν αξιζει να εμπλακω με το temu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geomalliv Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Στις 2/12/2023 στις 1:06 ΜΜ, panesera είπε Σε περίπτωση επιστροφής λέει ότι έχει την DHL εχει κάνει κάποιος τη διαδικασία ; Λίγο που έψαξα μου δείχνει σαν DHL service lock τα box now την εκανα εγω. στην εφαρμογη επιλεγεις τα προιονβτα προς επιστροφη, τυπωνεις το barcode το κολλας πανω στο δεμα σε σημειο που να μη φαινονται τα υπολοιπα (εγω τα εσβηνα με μαρκαδορο τα προηγουμενα barcode) και απλα το πας σε κοντινο dhl point. εγω τα πηγα παγκρατι σκεψου σε ενα 24ωρο market που εχουν εξουσιοδοτηση και συνεργασια με dhl. αυτα σε 10 μερες ειχα λεφτα πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panesera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
journeyman77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 δεν ξέρω αν είναι άσχετο με το ποστ (ας μετακινηθεί ή διαγραφεί αν δεν): προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω μια παραγγελία μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιόντας αυτά τα κουπόνια που κυκλοφορούν για 50% έκπτωση στην παραγγελία (νέος χρήστης, νέο email, νέα συσκευή κάθε φορά) και πάιρνω πάντα το μήνυμα "you aren't eligible to use this coupon". Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία? Γενικά για παραγγελία με έκπτωση ισχύει ακόμα ή πλέον πληρώνουμε στις αναγραφόμενες τιμές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, journeyman77 said: δεν ξέρω αν είναι άσχετο με το ποστ (ας μετακινηθεί ή διαγραφεί αν δεν): προσπαθώ εδώ και μέρες να κάνω μια παραγγελία μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιόντας αυτά τα κουπόνια που κυκλοφορούν για 50% έκπτωση στην παραγγελία (νέος χρήστης, νέο email, νέα συσκευή κάθε φορά) και πάιρνω πάντα το μήνυμα "you aren't eligible to use this coupon". Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία? Γενικά για παραγγελία με έκπτωση ισχύει ακόμα ή πλέον πληρώνουμε στις αναγραφόμενες τιμές? είχα γράψει στην προηγούμενη σελίδα και ρωτούσα για τα κουπόνια των 100€ που έδινε το temu σε κάθε νέο χρήστη Spoiler 25€ για άνω των 50€ 3 * 15€ για άνω των 75€ 30€ για άνω των 100€ πλεον αυτά βλέπω σταματήσανε. Έκανε φίλος μου εγγραφή και δε τα πήρε. αντιθέτως πρόσθεσε ένα κουπόνι που δίνει 50% έκπτωση αλλά μέχρι 20€. Μόνο αυτό. Κοπήκανε τα ωραία. Επίσης επειδή πήγα να κάνω κι εγώ επιπλέον λογαριασμό, βλέπω έχουν καλό σύστημα να εντοπίζουν όταν κάποιος δεν είναι νέος χρήστης. Πιστεύω κλειδώνουν κάπως το κινητό με κάποιο id. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petroskoum Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω ένα προϊόν με τιμή ως πρώτος χρήστης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 On 03/12/2023 at 15:54, mindreader said: Βοηθεια για μικρη συγκριση temu - shein Εχω ανακαλυψει τα 2 τελευταια χρονια το shein, οχι μονο για ρουχα αλλα κυριως για ολα τα αλλα που εχει-και τι δεν εχει, και μετανιωνω που δεν το ειχα ανακαλυψει νωριτερα. Για μενα λειτουργει πλεον σαν αντικαταστατης του ebay, αν και ακομη μπορει να βρεθει κατι εξεζητημενο στο ebay που δεν το εχουν αλλοι, αλλα κατα βαση το shein εχει τα εξης πλεονεκτηματα, συμφωνα με οσα εχω δει εγω: - Χωρις τελωνειο και αλλες δυσαρεστες εκπληξεις - Οι αγορες ερχονται το πολυ μεσα σε 14 ημερες - Απιστευτες τιμες και ποικιλια - Σχολια αγοραστων κατω απο καθε προιον - Πληρωμη με paypal και πληρωμη σε euro - Καλο customer support οποτε το χρειαστηκα - Ερχονται στην acs οποτε δεν μπλεκω με ελτα - Καλη ποιοτητα - Επιπλεον εκπτωσεις με εκπτωτικα κουπονια σχεδον σε καθε αγορα --- Γιατι τα εγραψα τα παραπανω, στο topic του temu; Γιατι με εχουν 'φαει' κυριολεκτικα ανθρωποι κοντινοι μου να ξεκινησουμε αγορες στο temu, ουσιαστικα να τους διευκολυνω. Αλλα εγω δεν βλεπω κανενα ιδιαιτερο λογο να το κανω. Δηλαδη, περαν του οτι-λογικο ειναι- το temu εχει καποια αντικειμενα που δεν εχει το shein, πχ αφισες ή αντε κατι εξεζητημενα γκατζετακια, περα απο αυτο-που για καποιος ισως ειναι σοβαρος λογος, πειτε μου, εχει το shein ολα τα παραπανω πλεονεκτηματα που εχει το shein; Ή αν το παρουμε αλλιως, τι απο τα παραπανω δεν εχει; Τωρα για να εχει και γενικως κανενα επιπροσθετο πλεονεκτημα σε σχεση με shein δυσκολο το κοβω, αλλα...αν συμβαινει, πειτε το. Πειτε μου σας παρακαλω οσοι εχετε εμπειρια και απο shein και απο temu, ωστε να εκτιμησω κι εγω αν αξιζει να εμπλακω με το temu. Κανενας δεν εχει εμπειρια και απο SHEIN και απο ΤΕΜU, για μια εστω προχειρη συγκριση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Αυτή η Courier Center είναι ΓΤΠ. Έλεος! Δεν παραγγέλνω ξανά από Temu αν δεν βάλει επιλογή με ποια courier θέλω να παραλάβω. Ουστ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Αυτή η Courier Center είναι ΓΤΠ. Έλεος! Δεν παραγγέλνω ξανά από Temu αν δεν βάλει επιλογή με ποια courier θέλω να παραλάβω. Ουστ! Αν σου βαζει αυτη θα επιλεγεις παραλαβη απο σημειο ΠΥΞΙΔΑ και θα πηγαινεις να τα παρεις απο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nm1526 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το courier center τα κάνει "αναδρομολογηση" μόνο του σε clever points (βενζινάδικα συνήθως) για να πάρεις μόνος σου το δέμα, σε απόσταση από 1,5 έως 4 χλμ από το σπίτι σου. Η βενζίνη να πας και να έλθεις δώρο μάλλον (...!!!) Αλλιως τηλεφωνείς στο courier center στο κεντρικό νούμερο όχι στο τοπικό γιατί είναι μονίμως απασχολημένο και δηλώνεις ότι δεν το επιθυμείς και ακυρώνουν την "αναδρομολογηση" και στα φέρνουν σπίτι με 1-2 ημέρες καθυστέρηση επιπλέον. Έτσι γλυτώνουμε το κόστος του διανομέα κυρίες και κύριοι.... Και αν διαμαρτυρηθείς γιατί πήγε σε clever points σου λένε για πιο γρήγορα (!). Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από nm1526 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά έχω κάνει καμιά 10αριά παραγγελίες από Temu. Όλες στην περιοχή μου τις στέλνει με Courier Center. Απ' αυτές οι 4 ήρθαν μέσα στα χρονικά όρια που θέτει το ίδιο το Temu. Οι υπόλοιπες ήρθαν καθυστερημένα (5€). Η δε τελευταία, υποτίθεται ότι την έφεραν την Παρασκευή το βράδυ και δεν με βρήκαν, κάτι που δεν ισχύει. Το τηλέφωνό τους στο τοπικό κατάστημα δεν απαντάει ποτέ! Επίσης, δεν με βολεύει κανένα σημείο απ΄ αυτά που προτείνει, γιατί είτε είναι μακριά και δεν έχω χρόνο είτε δεν βολεύουν τα ωράρια λειτουργίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 20 ώρες πριν, nm1526 είπε Το courier center τα κάνει "αναδρομολογηση" μόνο του σε clever points (βενζινάδικα συνήθως) για να πάρεις μόνος σου το δέμα, σε απόσταση από 1,5 έως 4 χλμ από το σπίτι σου. Η βενζίνη να πας και να έλθεις δώρο μάλλον (...!!!) Αλλιως τηλεφωνείς στο courier center στο κεντρικό νούμερο όχι στο τοπικό γιατί είναι μονίμως απασχολημένο και δηλώνεις ότι δεν το επιθυμείς και ακυρώνουν την "αναδρομολογηση" και στα φέρνουν σπίτι με 1-2 ημέρες καθυστέρηση επιπλέον. Έτσι γλυτώνουμε το κόστος του διανομέα κυρίες και κύριοι.... Και αν διαμαρτυρηθείς γιατί πήγε σε clever points σου λένε για πιο γρήγορα (!). Σου στελνει μηνυμα το τεμου αν θες αναδρομολογηση Εγω δεχομαι γιατι ειναι πολυ κοντα μου και ερχεται εκει πολυ πιο γρηγορα Με το courier center μου ειχε αργησει πανω απο 15 μερες και ουτε απανταγανε ουτε στο καταστημα που πηγαινα εβγαζα ακρη και μου λεγανε δικαιολογιες του τυπου εβρεξε στο βολο πριν 10 μερες δεν εχουμε προσωπικο κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, adi32 είπε Σου στελνει μηνυμα το τεμου αν θες αναδρομολογηση Εγω δεχομαι γιατι ειναι πολυ κοντα μου και ερχεται εκει πολυ πιο γρηγορα Με το courier center μου ειχε αργησει πανω απο 15 μερες και ουτε απανταγανε ουτε στο καταστημα που πηγαινα εβγαζα ακρη και μου λεγανε δικαιολογιες του τυπου εβρεξε στο βολο πριν 10 μερες δεν εχουμε προσωπικο κλπ Εμένα δεν ήρθε ποτέ μήνυμα από το Temu για αναδρομολόγηση. Ήρθε 2 φορές τέτοιο μήνυμα από courier center στο viber, αλλά δεν βόλευε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geofak Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Όταν είναι για παράδοση πάντα έρχεται μήνυμα για αναδρομολόγηση σε clever point. Προσωπικά το προτιμώ γιατί είναι μέσα στην πόλη. Όσες παραγγελίες έχω κάνει δεν έχουν αργήσει ποτέ με CC ενώ με DPD (ACS δηλαδή σε μένα) είναι συν 10 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξερω αν μιλαμε για επαρχια ή χωριά, παντως εγω Πατρα, οσες παραγγελίες εχω κανει (καμια 15αρια) σε 10 μερες το πολυ ηταν σπιτι μου... ειτε με cc ειτε με asc.. καημο το ειχα να αργησει να παρω το 5ευρω, αλλα δεν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα