laxanoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Πριν περίπου μία ώρα χτύπησε το κινητό μου με έναν άγνωστο αριθμό, δηλαδή μη αποθηκευμένο στις επαφές μου. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να το σηκώσω. Μετά από μια ώρα κάλεσα πίσω και άκουσα το μήνυμα "ο αριθμός που καλείται δεν χρησιμοποιείται". Μου έκανε τεράστια εντύπωση και με προβλημάτισε. Τι μπορεί να συμβαίνει? Να ανησυχήσω ή όχι? Έχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο? Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από laxanoulis
phanispal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Σταθερό; Κινητό; Δοκίμασες να googlάρεις τον αριθμό;
laxanoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Σταθερό; Κινητό; Δοκίμασες να googlάρεις τον αριθμό; Ο αριθμός ήταν κινητό Cosmote. Googlαρα και δεν μου έβγαλε τίποτα. Το μόνο που μου έβγαλες είναι τις κλασικές σελίδες που έχει αραδιασμενους αριθμούς κινητών χωρίς πληροφορίες. Απλά λίστες.
phanispal Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Πέρνα τον στο Viber μπας και σου βγάλει κάτι, ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν, μην ασχολείσαι άλλο. Αν ήταν σημαντικό θα σε καλέσει πάλι. 1
laxanoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Πέρνα τον στο Viber μπας και σου βγάλει κάτι, ποτέ δεν ξέρεις. Αν δεν, μην ασχολείσαι άλλο. Αν ήταν σημαντικό θα σε καλέσει πάλι. Και στο Viber τίποτα. Έχεις δίκιο. Δεν ασχολούμαι άλλο. Αν ήταν κάτι σημαντικό θα με ψάξουν πάλι. Απλά, μου κάνει εντύπωση που σε μια ώρα εξαφανίστηκε ο αριθμός. Edit: και WhatsApp τίποτα. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από laxanoulis
sdikr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Κάποιο spam/scam μέσω voip, προφανώς κάποια στιγμή είχανε πρόσβαση στον νούμερο, κάνανε πιστοποίηση σε κάποιον πάροχο voip και μετά το αφήσανε να λήξει, δεν είναι η πρώτη φορά ούτε θα είναι η τελευταία 1
laxanoulis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, sdikr είπε Κάποιο spam/scam μέσω voip, προφανώς κάποια στιγμή είχανε πρόσβαση στον νούμερο, κάνανε πιστοποίηση σε κάποιον πάροχο voip και μετά το αφήσανε να λήξει, δεν είναι η πρώτη φορά ούτε θα είναι η τελευταία Μάλιστα... Αυτό μου ακούγεται αρκετά λογικό. Με μια γρήγορη αναζήτηση ότι και άλλα μέλη έχουν αναφέρει ανά τα ελληνικά forums ότι τους έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση.
StamTheMan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 29 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Έχεις δίκιο. Δεν ασχολούμαι άλλο. 29 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Edit: και WhatsApp τίποτα. Δεν ειπαμε οτι δεν ασχολουμαστε αλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις