Stelaras1993 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα στο team! σήμερα εγινε μια αλλαγη κάρτας απο COSMOTE σε Vodafone μετα απο πολυ ταλαιπωρια πραγματικα που ειτε η καρτα δεν δουλευε και πολλα Αλλα πραγματικα απαράδεκτη η Vodafone , δεν δουλευε το iMessage και θέλανε πληρωμη 2€ για να το ενεργοποιήσουν . Τι ξεφτίλα ειναι αυτα τα πραγματα; Φυσικα δεν ειναι τα 2ευρω ειναι ταλαιπωρια μεχρι να καταλάβουμε Γιατι δεν λειτουργει το iMessage . Γενικα ουτε να στειλει μηνυματα μπορουσε η νεα καρτα και γενικα φουλ προβληματα μεχρι τη παραλαβη της. Το ερώτημα ειναι αν το εχετε ξανακούσει το να σε χρεώνουν για να σου ενεργοποιήσουν το iMessage? Σε λιγο θα πληρωνουμε και για το messenger ενεργοποίηση .
koukis hlias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Οταν μου είχαν κλέψει το τηλεφωνο και συνεπώς και την καρτα μου η επανέκδοση περα του κόστους δεν λειτούργησε σωστά για 2 μέρες . Μηνύματα και imessage δούλεψαν μετα από 36-48 ώρες . Τώρα για το επι πληρωμή imessage πρώτη φορα το ακουω , εγω είχα cosmote και δεν τα κάνουν αυτά .
geomrk Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 11 ώρες πριν, koukis hlias είπε Οταν μου είχαν κλέψει το τηλεφωνο και συνεπώς και την καρτα μου η επανέκδοση περα του κόστους δεν λειτούργησε σωστά για 2 μέρες . Μηνύματα και imessage δούλεψαν μετα από 36-48 ώρες . Τώρα για το επι πληρωμή imessage πρώτη φορα το ακουω , εγω είχα cosmote και δεν τα κάνουν αυτά . και μενα στο αρχικο setup του ip14pro(πρωτη φορα iphone) sms imessage κτλπ λειτουργησαν μετα απο πολλες ωρες ισως και 1-2 μερες δεν θυμαμαι, ειχα πρηξει τους φιλους μ με iphone τι χρωμα εχει το μηνυμα μου πρασινο ή μπλε
zourman1981 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) εγώ που το ενεργοποίησα πριν κάνα 3μηνο δεν είχα έξτρα χρεώσεις πάντως... σε voda με esim και επειδή ήμουν και πολλά χρόνια στην κοσμοτε γενικά η εμπειρία μου λέει ότι η 2η έχει περισσότερες κρυφές χρεώσεις πχ αν θες να αλλάξεις συσκευή να πρέπει να πληρώσεις 10ρικο για επανέκδοση esim Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από zourman1981
kormos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 13 ώρες πριν, zourman1981 είπε εγώ που το ενεργοποίησα πριν κάνα 3μηνο δεν είχα έξτρα χρεώσεις πάντως... σε voda με esim και επειδή ήμουν και πολλά χρόνια στην κοσμοτε γενικά η εμπειρία μου λέει ότι η 2η έχει περισσότερες κρυφές χρεώσεις πχ αν θες να αλλάξεις συσκευή να πρέπει να πληρώσεις 10ρικο για επανέκδοση esim Δε νομίζω ότι ισχύει η χρέωση που αναφέρεις... https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/esim/diegrapsa-to-esim-profil-tis-syskeuis-mou-kata-lathos-ti-mporo-na-kano
zourman1981 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 δεν διαφωνουμε στην κοσμοτε παει το παράπονο
kormos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Στις 16/8/2023 στις 12:09 ΠΜ, zourman1981 είπε δεν διαφωνουμε στην κοσμοτε παει το παράπονο Η Cosmote το παρέχει δωρεάν 🙄 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html
Stelaras1993 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2023 57 λεπτά πριν, kormos είπε Η Cosmote το παρέχει δωρεάν 🙄 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/esim.html Την esim η κοσμοτε την χρεώνει 9.90 και για να την ξαναβάλεις οπουδηποτε παλι νεα χρέωση των 9.90 ακομα και στο ιδιο κινητο αν καταλαθως πχ διαγράψεις την esim.
kormos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 9 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε Την esim η κοσμοτε την χρεώνει 9.90 και για να την ξαναβάλεις οπουδηποτε παλι νεα χρέωση των 9.90 ακομα και στο ιδιο κινητο αν καταλαθως πχ διαγράψεις την esim. Ισχύουν... Τα μισά 🙂 Όντως η έκδοση ή επανέκδοση κάρτας eSim είναι με χρέωση αλλά το κόστος είναι 5€ (όχι 9.90€)
zourman1981 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Εγώ 10ρικακι είχα δώσει στον Γερμανό πάντως... Κάπου είχα διαβάσει και για μια αναπροσαρμογή στα 15 αλλά δεν επιβεβαιώνεται ευτυχώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα