Dannie Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Το εχω ενα χρονο κ 2 εβδομαδες.Το ειχα παρει απο Γερμανο.Δυστυχως μου εσπασε μεσα το βυσμα φορτισης.Η apple λει η εγγυηση ηταν μονο για ενα χρονο.Ο γερμανος δεν δινει σημασια γενικα οπου πηγα μου ειπαν κανεις δεν θα το αναλαβει.Η Χειροτερη συμπεριφορα ηταν στο καταστημα στο κολωνακι οπου μου ειπαν παρε καινουργιο θα σου κανουμε εκπτωση κ 50 ευρω.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω;;;
Dinos1973 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 24 minutes ago, Dannie said: Το εχω ενα χρονο κ 2 εβδομαδες.Το ειχα παρει απο Γερμανο.Δυστυχως μου εσπασε μεσα το βυσμα φορτισης.Η apple λει η εγγυηση ηταν μονο για ενα χρονο.Ο γερμανος δεν δινει σημασια γενικα οπου πηγα μου ειπαν κανεις δεν θα το αναλαβει.Η Χειροτερη συμπεριφορα ηταν στο καταστημα στο κολωνακι οπου μου ειπαν παρε καινουργιο θα σου κανουμε εκπτωση κ 50 ευρω.Ξερει κανεις τι μπορω να κανω;;; Τι σου φταίνε τα καταστήματα όταν προκάλεσες βλάβη με δικιά σου υπαιτιότητα; Ποια εγγύηση αναφέρεις; Δικό σου λάθος ήταν!!! Πήγαινε το σε ένα irepair η παρόμοιο να σου δώσουν ένα κόστος επισκευής ! 1 1
Dannie Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 11 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Τι σου φταίνε τα καταστήματα όταν προκάλεσες βλάβη με δικιά σου υπαιτιότητα; Ποια εγγύηση αναφέρεις; Δικό σου λάθος ήταν!!! Πήγαινε το σε ένα irepair η παρόμοιο να σου δώσουν ένα κόστος επισκευής ! Μην εισαι επιθετικος δεν ειπα οτι πρεπει να το καλυψει η εγγυηση απλα οι υπαλληλοι του κολωνακιου θα μπορουσαν να φερθουν πιο ευγενικα κ οχι να ειρωνευτουν κ να σου πουν παρε καινουργιο.Επισης μιλησα με το Help desk της APPLE δεν πηγα ετσι στο κολωνακι αυτοι μου εδωσαν καποια καταστηματα να παω.Εγω δεν πηγα νταβατζιλιδικα φτιαξτε το τσαμπα λαθος καταλαβες.Επισης εχω αγορασει κ αλλα πραγματα απο εκει απλα οι καλοι υπαλληλοι λειπουν διακοπες κ εχει μεινει η σαββουρα.Σε ευχαριστω για την πληροφορια που αυτο ηθελα εξαρχης που ειναι καλυτερα να το παω για επισκευη.Ευχαριστω καλο δεκαπενταγουστο να εχεις. 1
Dinos1973 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 5 minutes ago, Dannie said: Μην εισαι επιθετικος δεν ειπα οτι πρεπει να το καλυψει η εγγυηση απλα οι υπαλληλοι του κολωνακιου θα μπορουσαν να φερθουν πιο ευγενικα κ οχι να ειρωνευτουν κ να σου πουν παρε καινουργιο.Επισης μιλησα με το Help desk της APPLE δεν πηγα ετσι στο κολωνακι αυτοι μου εδωσαν καποια καταστηματα να παω.Εγω δεν πηγα νταβατζιλιδικα φτιαξτε το τσαμπα λαθος καταλαβες.Επισης εχω αγορασει κ αλλα πραγματα απο εκει απλα οι καλοι υπαλληλοι λειπουν διακοπες κ εχει μεινει η σαββουρα.Σε ευχαριστω για την πληροφορια που αυτο ηθελα εξαρχης που ειναι καλυτερα να το παω για επισκευη.Ευχαριστω καλο δεκαπενταγουστο να εχεις. 1ον ξεκινάς αναφέροντας ξεκάθαρα το θέμα τις εγγύηση! Για ποιο λόγο; Εαυ ξέρεις! 2ον η εγγύηση είναι 2ετης για αγορές στην ΕΕ μάθετε επιτέλους τα δικαιώματα σας! Σίγουρα κανένα κατάστημα δεν θα σας συμπεριφέρθηκε όπως αναφέρετε εκτός και εαν εισασταν επιθετικοί μαζί τους !!!! Τέλος απευθυνθείτε στα καταστήματα που προανέφερα για να κάνετε την δουλειά σας. Και ναι οι επίσημοι εισαγωγείς για πολλά από τα apple θα σας προτείνουν καινούργιο διότι το κόστος επισκευής είναι απαγορευτικό !!
Dannie Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε 1ον ξεκινάς αναφέροντας ξεκάθαρα το θέμα τις εγγύηση! Για ποιο λόγο; Εαυ ξέρεις! 2ον η εγγύηση είναι 2ετης για αγορές στην ΕΕ μάθετε επιτέλους τα δικαιώματα σας! Σίγουρα κανένα κατάστημα δεν θα σας συμπεριφέρθηκε όπως αναφέρετε εκτός και εαν εισασταν επιθετικοί μαζί τους !!!! Τέλος απευθυνθείτε στα καταστήματα που προανέφερα για να κάνετε την δουλειά σας. Και ναι οι επίσημοι εισαγωγείς για πολλά από τα apple θα σας προτείνουν καινούργιο διότι το κόστος επισκευής είναι απαγορευτικό !! Εσυ εισαι επιθετικος ενω δινεις μια συμβουλη εισαι κ επιθετικος.Δεν εγραψα εγω οτι οι υπαλληλοι ηταν επιθετικοι;;;;Ειρωνικοι ειπα.Μου ειπε το help desk της apple οτι υπαρχει περιπτωση διορθωσης της βλαβης μεσα στην εγγυηση αλλα μιλα μαζι τους γιαυτο το ανεφερα.
Dinos1973 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 31 minutes ago, Dannie said: Εσυ εισαι επιθετικος ενω δινεις μια συμβουλη εισαι κ επιθετικος.Δεν εγραψα εγω οτι οι υπαλληλοι ηταν επιθετικοι;;;;Ειρωνικοι ειπα.Μου ειπε το help desk της apple οτι υπαρχει περιπτωση διορθωσης της βλαβης μεσα στην εγγυηση αλλα μιλα μαζι τους γιαυτο το ανεφερα. Δεν υπάρχει περίπτωση να είπες στο help desk ότι προκάλεσες ζημιά και θα στο φτιάξουν μέσα στην εγγύηση μην δουλευόμαστε! Εάν υπήρχε Apple Store στην Ελλάδα θα ήταν πιθανή η επισκευή με κάποιο λογικό κόστος αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα