whiteman7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σς όλους, σήμερα το ενα dimm αρχισε να μου κάνει τα δικα του. Δε συγχρονιζει με τα υπόλοιπα. Οι μνημες ειναι Kingston Fury Beast DDR5 @ 6000 Mhz Στο bios το συγκεκριμενο dimm πλεον αναγνωρίζεται ως unknown αλλά συνεχίζει φυσικά και λειτουργει κανονικα Το software που χρησιμοποιω είναι της MSI το Mystic Light (MSI Center) Διαβασα για μια λυση να αλλάξω τη συχνότητα στις μνημες όπς και εκανα. Αλλαξα profile @5600 Mz αλλα δε βγηκε ...λευκος καπνός Οπως καταλαβατε χρειάζομαι τα φώτα σας Ευχαριστω ezgif.com-resize.mp4 Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από whiteman7
ICE-T Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) νομίζω η msi έχει κάποιο led firmware αν κοιτάξεις στα downloads από το site της MSI με τον σχετικό κωδικό μοντέλο της μητρικής, Διάβασε πως θα το κάνεις γιατί νομίζω αφού κατεβάσεις το firmware θέλει να βγάλεις το καλώδιο του PCU για λίγη ώρα έτσι λέει νομίζω.. εκτός αν το συγκεκριμένο dimm έκαψε κάποια LED. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2023 από ICE-T
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα