Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άστα για 15αγουστο χαμός θα γίνετε...

Θα βολεύτο με τσιπουρακι 2πλης αποσταξης

Επεξ/σία από drexxx
Δημοσ.
30 minutes ago, daPro7 said:

Πήγα σήμερα Σκλαβενίτη και έχει σε μερικές μπύρες -20%.. τρέξτε..

Γιατί να μην πάνε ΑΒ που τις έχει όλες? 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, NickTG said:

Όπως γράφω πήγα στον σκλαβενίτη..δεν ξέρω τι παίζει στα άλλα σούπερ μάρκετ..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NickTG είπε

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά στο ΑΒ σε πολλές μπίρες έχει έκπτωση αν είσαι μέλος του AΒ plus. Ίσως για κάποιους να είναι αποτρεπτικός παράγοντας.

Και αυτές του Σκλαβενίτη

Δημοσ.
27 minutes ago, drexxx said:

Άστα για 15αγουστο χαμός θα γίνετε...

Θα βολεύτο με τσιπουρακι 2πλης αποσταξης

Ο Βασιλόπουλος έχει και στα τσίπουρα -20% σήμερα 🤑

• Thanks 2
Δημοσ.

Στις μπύρες κάνουν εναλλάξ εκπτώσεις όλα τα SM. Θέλει κυνήγι για να βρεις τις ευκαιρίες 

Το Σκλαβενίτη την τρέχουσα προσφορά δεν θα την έλεγα ευκαιρία. Πήγα σήμερα από εκεί και δεν πήρα καμία μπύρα 

Δημοσ.
2 hours ago, costas_ said:

Στις μπύρες κάνουν εναλλάξ εκπτώσεις όλα τα SM. Θέλει κυνήγι για να βρεις τις ευκαιρίες 

Το Σκλαβενίτη την τρέχουσα προσφορά δεν θα την έλεγα ευκαιρία. Πήγα σήμερα από εκεί και δεν πήρα καμία μπύρα 

Kaizer 6αδα 4.35 νομίζω..

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, costas_ είπε

Εκει που εφτασαν οι τιμες στα προιοντα κυνηγι θελει για ολα εδω και καιρο, οχι μονο για τις μπυρες.

Συμφωνω, δεν ειχε κατι να πεις οτι  αξιζει να τρεξεις να παρεις  αν δεν τις χρειαζεσαι αμεσα. Μια εξαδα amstel πηρα μονο, περαστικος ημουν απο ενα καταστημα. 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, daPro7 είπε

Kaizer 6αδα 4.35 νομίζω..

ή αλλιώς €2.20 / lit, δηλαδή καλή τιμή για Kaiser. Βέβαια εγω που αγοράζω συστηματικά μπύρες, την Kaiser θα την βρώ σε τέτοια καλή τιμή 2-3 φορές τον χρόνο.  

Συνήθως, ευκαιρία είναι να βρείς μια εμπορική μπύρα κάτω από €2 / lit που είναι πραγματικά σπάνια τιμή για τα σημερινά δεδομένα. Ευτυχώς που υπάρχει και το Internet και ψάχνουμε τις προσφορές 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...