Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

1799$ λένε θα είναι το MSRP. Άντε να δούμε..Προσωπικά αν έβλεπα 2499$ MSRP θα πήγαινα για PS5 Pro :D

2024-10-14_12-06-12.jpg

Εγώ λέω ότι θα πέσει έξω ο τύπος και θα είναι 2κ msrp. Κερνάω σουβλάκια η καφέ με εδέσματα εάν χάσω 😋

• Like 4
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Eιναι ακριβο το ρευμα και καιει πολυ ο φουρνος!

Aδερφε μου σε βλεπω με πολυ εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος. Μηπως εισαι και φουρναρης εκτος απο χαρτεμπορας;;

• Haha 4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Εγώ λέω ότι θα πέσει έξω ο τύπος και θα είναι 2κ msrp. Κερνάω σουβλάκια η καφέ με εδέσματα εάν χάσω 😋

Μέχρι εκεί αν φτάσει, το MSRP έτσι..Στα μαγαζιά θα είναι 2500+ αρχικά.

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, kostiger said:

Aδερφε μου σε βλεπω με πολυ εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος. Μηπως εισαι και φουρναρης εκτος απο χαρτεμπορας;;

😅😅😅

• Haha 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

και εγώ τα ίδια πιστεύω....μόνος του παίζει μπάλα....1200$ η 5080 και 2000$ η 5090 σε msrp

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xartemporas είπε

Χαρτέμπορας, Καρτέμπορας(από @Tambas91 ) και πλεον και Φούρναρης(από @kostiger  )
😅😅😅

Που ειναι αυτη η ψυχη;;

Τον εχει στειλει για μπαν(ιο) κανενας μοντ;

• Haha 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, BabisTs είπε

και εγώ τα ίδια πιστεύω....μόνος του παίζει μπάλα....1200$ η 5080 και 2000$ η 5090 σε msrp

Αρχικά θα παίζουν στις τιμές που βλέπαμε στα γνωστά πλαίσιο κτλ 2700€-3000€ ανάλογα την υλοποίηση.

Παρακάτω δεν υπάρχει περίπτωση .Οι πλεμπες υλοποιήσεις πιστεύω θα έχουν την αρχική 2700€ .Μακάρι να πέσω έξω αλλά δεν νομίζω.

Η 5080 θα παίζει άνετα 1500€-1700€ επίσης αρχές.

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Αρχικά θα παίζουν στις τιμές που βλέπαμε στα γνωστά πλαίσιο κτλ 2700€-3000€ ανάλογα την υλοποίηση.

Παρακάτω δεν υπάρχει περίπτωση .Οι πλεμπες υλοποιήσεις πιστεύω θα έχουν την αρχική 2700€ .Μακάρι να πέσω έξω αλλά δεν νομίζω.

Μετα λυπης θα συμφωνησω..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, azazil1190 είπε

Άνετα σε όλα. Petsinos rules

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Άνετα σε όλα. Petsinos rules

Αφού παίζει μπάλα μόνος του χωρίς αντίπαλο στον ορίζοντα. 

Σου λέει αυτές είναι οι τιμές εάν θες αγοράζεις.

Έτσι και αλλιώς φράγκα  βγάζει από παράγοντα AI και με το παραπάνω. Δεν τον καίει και τόσο το gaming στοιχείο 

Επεξ/σία από azazil1190
  • Like 2
Δημοσ.

Με μια 5090 έχει 2-3x κέρδος, με μια Quadro έχει 10x κέρδος οπότε το gaming το έχει χεσμένο. Γι' αυτό έχουν καθυστερήσει οι νέες κάρτες συν το γεγονός ότι η AMD είναι για τα γκαραβέλια.

Έτσι κι αλλιώς η NVIDIA είναι και επίσημα data-center company πλέον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...