Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Το πρόβλημα τους δεν είναι τα 8Gb, αλλά το ότι πρώτα έβγαλε και έστειλε στους reviewers την 5060 Ti 16Gb και τώρα βγάζει την ίδια κάρτα με 8Gb, την οποία ΔΕΝ τη στέλνει πουθενά, με αποτέλεσμα ο ΑΔΑΗς μέσος χρήστης, όταν πάει να αγοράσει μια 5060 Ti, να έχει στο μυαλό του το review με τα 16 και να αγοράσει τη φτηνή με τα 8 και να την πατήσει. Αυτό είναι μια ύπουλη κίνηση. Οι κάρτες με τα 8 εχουν το κοινό τους και κρίνονται με βάση την τιμή και την απόδοση τους.

Το λέει και στο βίντεο.

Ναι ρε φιλε, αυτος <<ο αδαης μεσος χρηστης>> που για αυτον τα κανουν ολα στο hardware unboxed! 😂
Οχι γιατι ολη μερα κι ολη νυχτα FUDαρουν nvidia. Προς θεου!

Πόσες φορες την εχει πατησει αραγε αυτος <ο αδαης μεσος χρηστης>?

3060   8gb --------------- 3060   12gb
4060ti 8gb --------------- 4060ti 16gb

και τωρα
5060 ti 8gb --------------- 5060ti 16gb

παει, τριτωσε😂

Θα ελεγε κανεις πως αυτοι που δεν ξερουν να διαβαζουν και να ξεχωριζουν το "8" απο το "12" ή το "16" ειναι <τα θυματα του αετονυχη τζενσεν> 😂

Ενω αυτοι που παπαγαλιζουν hardware unboxed ειναι οι εξυπνοι και οι προστατευμενοι!

• Confused 5
  • Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

Ναι ρε φιλε, αυτος <<ο αδαης μεσος χρηστης>> που για αυτον τα κανουν ολα στο hardware unboxed! 😂
Οχι γιατι ολη μερα κι ολη νυχτα FUDαρουν nvidia. Προς θεου!

Πόσες φορες την εχει πατησει αραγε αυτος <ο αδαης μεσος χρηστης>?

3060   8gb --------------- 3060   12gb
4060ti 8gb --------------- 4060ti 16gb

και τωρα
5060 ti 8gb --------------- 5060ti 16gb

παει, τριτωσε😂

Θα ελεγε κανεις πως αυτοι που δεν ξερουν να διαβαζουν και να ξεχωριζουν το "8" απο το "12" ή το "16" ειναι <τα θυματα του αετονυχη τζενσεν> 😂

Ενω αυτοι που παπαγαλιζουν hardware unboxed ειναι οι εξυπνοι και οι προστατευμενοι!

Το λέει και αυτό στο βίντεο, μιλάει για τον μέσο αδαή χρήστη, όχι αυτούς που παρακολουθούν κανάλια σαν το HU.

Ξανατονιζω, το θέμα είναι ο τρόπος που λάνσαρε την κάρτα των 8 Gb, δεν το είχε κάνει παλαιότερα στις κάρτες που αναφέρεις, συν του ότι τότε δεν υπήρχε τόσο μεγάλο θέμα με τις κάρτες των 8Gb.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thanosAIAS είπε

Το λέει και αυτό στο βίντεο, μιλάει για τον μέσο αδαή χρήστη, όχι αυτούς που παρακολουθούν κανάλια σαν το HU.

αυτοι που εχουν καναλια σαν το hardware unboxed για το reference τους ειναι που τρωνε τη χειροτερη παπατζα

για να μην τα ξαναγραφω, δες εδω:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που κολλάει η day one msrp τιμή της 9070xt στο εδώ θέμα που γράφουμε για την 5060ti?

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά κάνουν και κράζουν οι reviewers (όχι μόνο οι HU) την Ngreedia και φυσικά τις Amd και Intel όπου χρειάζεται (και δυστυχώς χρειάζεται). Και είναι προς τιμήν τους αυτό, θα μπορούσαν απλά να τους γλύφουν για να τα έχουν καλά μαζί τους και να παίρνουν τα sample τους όμορφα και ωραία. Δεν το κάνουν και μπράβο τους. Καραγκιοζιλίκια δεν κάνει μόνο η Nvidia αλλά και οι άλλες και τρώνε το ανάλογο κράξιμο, αλλά σαν την Nvidia δεν... Άμα είσαι πρώτος και με διαφορά δυστυχώς αποκτάς και την ανάλογη απληστία, καλώς ή κακώς.

Κατά τα άλλα η 5060ti 16gb μια χαρά μπορεί να σταθεί υπό προϋποθέσεις σε 4κ τώρα ειδικά που υπάρχει το Dlss4. Στην απόλυτη ανάγκη, σε 4Κ ακόμα και το ultra performance είναι τίμιο τηρουμένων των αναλογιών. Μην σου πω ότι είναι καλύτερη επιλογή ακόμα και από την 5070 12gb λόγo Vram. Ναι είναι πιο αδύναμη στον πυρήνα αλλά με dlss μπορεί να τα πηγαίνει καλύτερα μόνο και μόνο για αυτό, τα 12 είναι πολύ λίγα και πολλές φορές δεν φτάνουν, ενώ τα 16 για την ώρα παλεύονται.

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 1
Δημοσ.

Πιάσαμε πάλι ιστορίες τρόμου, από την κρύπτη της εφ.

Κάρτα με 300$ msrp αγοράστηκε 400ποσα, σε εποχή που το € ήταν  στο 1.10-1.15$...ε, πλαίσιο day-1 και βγάζουμε καθολικά συμπερασματα.

• Like 1
Δημοσ.

Το παράλογο δεν είναι που κράζουν οι reviewers κακά προιοντα οπως η 5060ti 8gb.

Το παράλογο(ή ύποπτο) ειναι να μην κράζει/κριτικάρει ορισμένη μερίδα κόσμου, αλλά να το γυρνάει αλλού(φταινε οι reviewers, η Amd/intel, τα μέλη του insomnia/reddit κλπ).

Τέλος να υπενθυμίσω ότι κάρτες όπως η 5060ti 8gb τις βλέπουμε και σε πολλά pre built pc πχ Cyberpower

image.png.eaeaddc3b87d1f73b7b5d0578ead1c3b.png

Από εκεί και πέρα νομίζω το καλύψαμε το θέμα περι 5060ti, μιας και δεν βλέπω να υπάρχει και μεγάλο αγοραστικο ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη κάρτα ούτως ή άλλως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisde είπε

Καλά κάνουν και κράζουν οι reviewers (όχι μόνο οι HU) την Ngreedia και φυσικά τις Amd και Intel όπου χρειάζεται (και δυστυχώς χρειάζεται). Και είναι προς τιμήν τους αυτό, θα μπορούσαν απλά να τους γλύφουν για να τα έχουν καλά μαζί τους και να παίρνουν τα sample τους όμορφα και ωραία. Δεν το κάνουν και μπράβο τους. Καραγκιοζιλίκια δεν κάνει μόνο η Nvidia αλλά και οι άλλες και τρώνε το ανάλογο κράξιμο, αλλά σαν την Nvidia δεν... Άμα είσαι πρώτος και με διαφορά δυστυχώς αποκτάς και την ανάλογη απληστία, καλώς ή κακώς.

Στους YouTubers αρέσει να κράζουν NVIDIA γιατί παίρνουν περισσότερα views και το καταλαβαίνεις και από τα σχόλια που κάνει ο κόσμος κάτω από τα βίντεο 

βέβαια εγώ έθεσα ένα άλλο ερώτημα σε ένα άλλο μέλος του φόρουμ που αρέσκεται να το παίζει καουμποις , έγραψε «κακές κάρτες και ειδικά της NVIDIA» και έκανα απλά quote αυτό με απάντηση «ήθελα να έβλεπα τη γνώμη σας άμα βγαίναν οι κάρτες ακριβώς αντίστροφα τι θα λέγατε» … η απάντηση ήταν report και σβήσιμο το μήνυμα γιατί ο φίλος μάλλον δεν είχε τι να πει και αρκέστηκε στα ρεπορτ… 

οπότε ρωτάω εσένα σε πιο λογικό άτομο και περιμένω μια απάντηση, αν η NVIDIA έβγαζε της κάρτες τις κόκκινης και το αντίστροφο θα γράφατε τα ίδια ;

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Στους YouTubers αρέσει να κράζουν NVIDIA γιατί παίρνουν περισσότερα views και το καταλαβαίνεις και από τα σχόλια που κάνει ο κόσμος κάτω από τα βίντεο 

βέβαια εγώ έθεσα ένα άλλο ερώτημα σε ένα άλλο μέλος του φόρουμ που αρέσκεται να το παίζει καουμποις , έγραψε «κακές κάρτες και ειδικά της NVIDIA» και έκανα απλά quote αυτό με απάντηση «ήθελα να έβλεπα τη γνώμη σας άμα βγαίναν οι κάρτες ακριβώς αντίστροφα τι θα λέγατε» … η απάντηση ήταν report και σβήσιμο το μήνυμα γιατί ο φίλος μάλλον δεν είχε τι να πει και αρκέστηκε στα ρεπορτ… 

οπότε ρωτάω εσένα σε πιο λογικό άτομο και περιμένω μια απάντηση, αν η NVIDIA έβγαζε της κάρτες τις κόκκινης και το αντίστροφο θα γράφατε τα ίδια ;

Τον οπαδισμό προσωπικά δεν τον καταλαβαίνω. Η απάντηση για μένα είναι ναι. Όταν βγήκε η προηγούμενη σειρά της Amd (7 series) εγώ την έκραζα διότι ήταν απλό refresh, (όπως τώρα καλή ώρα της πράσινης) έμεινε χιλιόμετρα πίσω από τον ανταγωνισμό ενώ με την προηγούμενη σειρά είχε πλησιάσει. (Ακόμα θεωρώ btw ότι amd 6series > nvidia 3series για αυτό και είχα πάρει 6900xt). Nvidia έχω τώρα και Nvidia θα ήθελα να παραμείνω διότι με έχουν βολέψει τα καλούδια της αλλά οπαδός δεν είμαι, λυπάμαι. Όπως ειλικρινά πιστεύω (πέρα από την πλάκα και το χαβαλέ που κάνουμε) ότι δεν είσαι ούτε εσύ.

Όσον αφορά το πρώτο που λες, δεν νομίζω ότι κράζουν μόνο για τα views. Πιστεύεις ειλικρινά ότι αν η Nvidia έβγαζε καλύτερες κάρτες με σωστή vram και τιμολόγηση, θα κράζανε και πάλι για τα views; Δεν το πιστεύω. Μπορεί να φουσκώνουν κάποια γεγονότα και να υπερβάλουν για τα views που λες, αλλά το κράξιμο δεν είναι αδικαιολόγητο.

• Like 5
Δημοσ.
7 hours ago, BlurayMoviesGreece said:

Aυτο εγραψα και εγω οτι αν θες 1080p παιρνεις 5060.

Άρα συμφωνείς ότι η 5060Ti 8GB είναι DOA αφού αν θέλεις κάρτα για 1080p πας σε 5060 και για παραπάνω πας κατευθείαν στην 5060Ti 16GB. Απλά η 5060 8GB δεν έπρεπε να υπάρχει καν, άντε μόνο για OEM/ODM σε έτοιμα συστήματα , αλλά όχι για DIY retail.

8 minutes ago, chrisde said:

Η απάντηση για μένα είναι ναι. Όταν βγήκε η προηγούμενη σειρά της Amd (7 series) εγώ την έκραζα διότι ήταν απλό refresh,

Πως ήταν refresh η 7 σειρά ρε ??  30-40% πάνω σε RT από την 6900ΧΤ ήταν η 7900ΧΤ μόλις βγήκε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Άρα συμφωνείς ότι η 5060Ti 8GB είναι DOA αφού αν θέλεις κάρτα για 1080p πας σε 5060 και για παραπάνω πας κατευθείαν στην 5060Ti 16GB. Απλά η 5060 8GB δεν έπρεπε να υπάρχει καν, άντε μόνο για OEM/ODM σε έτοιμα συστήματα , αλλά όχι για DIY retail.

Πως ήταν refresh η 7 σειρά ρε ??  30-40% πάνω σε RT από την 6900ΧΤ ήταν η 7900ΧΤ μόλις βγήκε.

Ναι αλλα η 6800XT απο την 7800ΧΤ είχαν διαφορά 1-2% κ αυτό όχι πάντα, σε πολλά reviews όπως τότε του GamerNexus έβγαζαν την 6800ΧΤ καλύτερη απο την 7800ΧΤ κ έκραζαν.. μετά η amd με τα driver update κάπως κατάφερε να τις κάνει ισοδύναμες. Μόνο στην 7900XT έγινε το άλμα στις επιδόσεις.

Επεξ/σία από charllestone
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, chrisde είπε

Τον οπαδισμό προσωπικά δεν τον καταλαβαίνω. Η απάντηση για μένα είναι ναι. Όταν βγήκε η προηγούμενη σειρά της Amd (7 series) εγώ την έκραζα διότι ήταν απλό refresh, (όπως τώρα καλή ώρα της πράσινης) έμεινε χιλιόμετρα πίσω από τον ανταγωνισμό ενώ με την προηγούμενη σειρά είχε πλησιάσει. (Ακόμα θεωρώ btw ότι amd 6series > nvidia 3series για αυτό και είχα πάρει 6900xt). Nvidia έχω τώρα και Nvidia θα ήθελα να παραμείνω διότι με έχουν βολέψει τα καλούδια της αλλά οπαδός δεν είμαι, λυπάμαι. Όπως ειλικρινά πιστεύω (πέρα από την πλάκα και το χαβαλέ που κάνουμε) ότι δεν είσαι ούτε εσύ.

Όσον αφορά το πρώτο που λες, δεν νομίζω ότι κράζουν μόνο για τα views. Πιστεύεις ειλικρινά ότι αν η Nvidia έβγαζε καλύτερες κάρτες με σωστή vram και τιμολόγηση, θα κράζανε και πάλι για τα views; Δεν το πιστεύω. Μπορεί να φουσκώνουν κάποια γεγονότα και να υπερβάλουν για τα views που λες, αλλά το κράξιμο δεν είναι αδικαιολόγητο.

Ούτε εμενα μου αρέσει ο οπαδισμός σε διαφορα επίπεδα γιατί διαμορφώνει και την "αντικειμενική" κρίση του καθενός πέραν τις υποκειμενικής...

Αντικειμενικά λοιπόν μιλώντας πάλι μια AMD αγκομαχάει να φτάσει το προηγούμενο mid range της NVIDIA, είναι χειρότερη σε ΌΛΑ από την αντίστοιχη πράσινη κάρτα με μονο ατού την τιμή η οποια όμως πάντα ακολουθάει σχετικά κοντά...και τα σχόλια που βλέπω είναι γενικά πολύ light για αυτές τις κάρτες αλλα με την πετρα στο χέρι για τις πράσινες

Δε ξέρω ειλικρινά, αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης μερικών... προτιμάς να κράξεις τον πέτσινο που είναι πρώτος βγάζει δισεκατομμύρια χωρίς να ιδρώνει και σου δίνει έστω αυτό το πενιχρό uplift αλλα δε σε νοιάζει να κράξεις AMD που σου δίνει κάρτα που έδινε ο πέτσινος προηγουμενη γενιά στα ίδια λεφτά... 

την "πρόοδο" (σε τιμές και εξέλιξη) καλώς η κακός οποιος γνωρίζει πως δουλεύει η αγορά δε θα στη φέρει ένας που έχει μονοπώλιο θα στη φέρει ο ανταγωνιστής, όπως έγινε με τα cpu και τώρα πουλάει η AMD 8πυρηνα 600 ευρώ και καλά κάνει γιατί η intel τον έπαιξε... εκεί ρε φιλε sorry κιόλας εγώ θα κράξω την intel όπως ακριβώς κάνει η AMD με τις σάπιες κάρτες που τις πουλάει χρυσό

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Ούτε εμενα μου αρέσει ο οπαδισμός σε διαφορα επίπεδα γιατί διαμορφώνει και την "αντικειμενική" κρίση του καθενός πέραν τις υποκειμενικής...

Αντικειμενικά λοιπόν μιλώντας πάλι μια AMD αγκομαχάει να φτάσει το προηγούμενο mid range της NVIDIA, είναι χειρότερη σε ΌΛΑ από την αντίστοιχη πράσινη κάρτα με μονο ατού την τιμή η οποια όμως πάντα ακολουθάει σχετικά κοντά...και τα σχόλια που βλέπω είναι γενικά πολύ light για αυτές τις κάρτες αλλα με την πετρα στο χέρι για τις πράσινες

Δε ξέρω ειλικρινά, αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο και προσπαθώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης μερικών... προτιμάς να κράξεις τον πέτσινο που είναι πρώτος βγάζει δισεκατομμύρια χωρίς να ιδρώνει και σου δίνει έστω αυτό το πενιχρό uplift αλλα δε σε νοιάζει να κράξεις AMD που σου δίνει κάρτα που έδινε ο πέτσινος προηγουμενη γενιά στα ίδια λεφτά... 

την "πρόοδο" (σε τιμές και εξέλιξη) καλώς η κακός οποιος γνωρίζει πως δουλεύει η αγορά δε θα στη φέρει ένας που έχει μονοπώλιο θα στη φέρει ο ανταγωνιστής, όπως έγινε με τα cpu και τώρα πουλάει η AMD 8πυρηνα 600 ευρώ και καλά κάνει γιατί η intel τον έπαιξε... εκεί ρε φιλε sorry κιόλας εγώ θα κράξω την intel όπως ακριβώς κάνει η AMD με τις σάπιες κάρτες που τις πουλάει χρυσό

Μόνο αντικειμενικός δεν είσαι, η αντί AMD θέση φαίνεται σε κάθε δεύτερη λέξη. Πχ λες η AMD πουλάει 8πύρηνα 600 ευρώ, ενώ δεν είναι έτσι, πουλάει 530 ευρώ την 3d v-cache, την οποία ο ανταγωνισμός ακόμα δε κατάφερε να κατασκευάσει. 8πυρηνο χωρίς 3d v-cache έχει 300 ευρώ. Όταν έχεις ένα τεχνολογικό προβάδισμα προφανώς και θα το πουλήσεις ακριβά, όπως το ίδιο κάνει η nVidia με την 5090 ή την 4090 πριν, αφού είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Την nVidia λοιπόν την κράζει κανείς για τις γελοιότητες 5070 = 4090 "performance", για τα 8GB που χαντακώνουν την 5060ti αλλά την πουλάει με το ίδιο όνομα (όπως πήγε να πουλήσει με το ίδιο όνομα 4080 με 12gb και έφαγε και τότε κράξιμο) κτλ κτλ. Την AMD τι να την κράξεις για τις GPUs, παλεύει να επανέλθει από το ιστορικό χαμηλό μερίδιο του 10%. Σε αυτή τη γενιά δεν έφτιαξε καν κάρτες που να μπορούν να ανταγωνιστούν 5080 και πάνω. Για τις δυνατότητές της λοιπόν μια χαρά κάρτες έδωσε, βελτίωσε και το FSR της, με αποτέλεσμα να κάνει outsell την nVidia. Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία για τη θέση που είχε η εταιρεία μέχρι την προηγούμενη γενιά. Αν περιμένεις inovation από την AMD στις GPU λυπάμαι αλλά δεν είναι σε αυτή τη θέση, καλώς ή κακώς έπεται της nVidia. Οπότε από την nVidia σαν οδηγός του χώρου περιμένεις να μη σε κοροϊδεύει στα μούτρα και αν το κάνει, κράζεις.

• Like 6
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Σωστά. Σε rt. Too little, too late (γνώμη μου). Δεν ήταν τόσο θέμα επιδόσεων όσο τεχνολογίας. Ο Πέτσας έβγαλε στην προηγούμενη σειρά fg, dldsr, vsr, pt, rr, rtx hdr κτλ και η amd απλά προόσφερε 40% στο ούτως ή άλλως ανύπαρκτο rt της; Συγνώμη που δεν εντυπωσιάζομαι. Αντίθετα τώρα με την 9070 έκανε αξιόλογη πρόοδο κυρίως στο upscale κομμάτι και ας μην έβγαλε high end gpu.

21 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Μια χαρά κράζω και amd, ούτως ή άλλως αντιπαθώ το κόκκινο και μου βγαίνει πιο φυσικά. :P (Εξαιρείται η Liverpool)

Όσο και αν σου φαίνεται παράδοξο με την 9070 η amd έκανε (για τα δεδομένα της) αξιόλογη πρόοδο. Ναι δεν έφτασε (προφανώς) την Nvidia αλλά έκλεισε κάπως τη διαφορά εκμεταλλευόμενη την μέτρια πρόοδο της δεύτερης και της έδωσε ένα μύνημα ότι αν το ξανακάνει, την επόμενη φορά που (λογικά) θα βγάλει και high end η ψαλίδα θα μικρύνει επικίνδυνα για τους πράσινους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, malakudi είπε

Μόνο αντικειμενικός δεν είσαι, η αντί AMD θέση φαίνεται σε κάθε δεύτερη λέξη. Πχ λες η AMD πουλάει 8πύρηνα 600 ευρώ, ενώ δεν είναι έτσι, πουλάει 530 ευρώ την 3d v-cache, την οποία ο ανταγωνισμός ακόμα δε κατάφερε να κατασκευάσει. 8πυρηνο χωρίς 3d v-cache έχει 300 ευρώ. Όταν έχεις ένα τεχνολογικό προβάδισμα προφανώς και θα το πουλήσεις ακριβά, όπως το ίδιο κάνει η nVidia με την 5090 ή την 4090 πριν, αφού είναι πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Την nVidia λοιπόν την κράζει κανείς για τις γελοιότητες 5070 = 4090 "performance", για τα 8GB που χαντακώνουν την 5060ti αλλά την πουλάει με το ίδιο όνομα (όπως πήγε να πουλήσει με το ίδιο όνομα 4080 με 12gb και έφαγε και τότε κράξιμο) κτλ κτλ. Την AMD τι να την κράξεις για τις GPUs, παλεύει να επανέλθει από το ιστορικό χαμηλό μερίδιο του 10%. Σε αυτή τη γενιά δεν έφτιαξε καν κάρτες που να μπορούν να ανταγωνιστούν 5080 και πάνω. Για τις δυνατότητές της λοιπόν μια χαρά κάρτες έδωσε, βελτίωσε και το FSR της, με αποτέλεσμα να κάνει outsell την nVidia. Αυτό από μόνο του είναι επιτυχία για τη θέση που είχε η εταιρεία μέχρι την προηγούμενη γενιά. Αν περιμένεις inovation από την AMD στις GPU λυπάμαι αλλά δεν είναι σε αυτή τη θέση, καλώς ή κακώς έπεται της nVidia. Οπότε από την nVidia σαν οδηγός του χώρου περιμένεις να μη σε κοροϊδεύει στα μούτρα και αν το κάνει, κράζεις.

Εντομεταξύ ο συμφορουμίτης μιλάει για ''mid range '' κάρτες και τσουβαλιάζει, έχοντας στο μυαλό του 5070ti/9070xt.

Αντε τώρα να κάθεσαι να εξηγείς ότι mid range ειναι και η 5070(ή και η τωρινή 5060ti) που σίγουρα δεν ειναι καλύτερη σε ολα της 9070....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...