Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το θέμα είναι ότι πλέον τα 16GB τρώνε φόλα σε Indiana Jones και Star Wars Outlaws σε max settings και προφανώς θα ακολουθήσουν κι' άλλα.

Οπότε ακόμα και αν καταλήξει 10% πάνω η 5080 με νέους drivers, θα παραμείνει χειρότερη κάρτα.

Γενικά από 4090 δεν κουνιέσαι ούτε για 5090, εκτός κι αν θες ντε και καλά το latest and greatest.

Συμφωνώ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, billeiros είπε

Εύχομαι η ανάσταση του Κυρίου να φέρει την ανάσταση και στην 5080 σου και να πλησιάσει σε ακόμη ένα 3d mark.Λυπαμαι αλλά κάπου το χάνετε.Χαρειτε τα καρτονια σας και μη σκέφτεστε ετσι

Εγώ μιλάω με νούμερα.περα απ' το wukong που έχω μόνο το stand alone περιμένω πρόκληση σε 4κ.

Εδώ μέσα θα τετραγωνισουν τον κύκλο ορισμένοι για να χαρούν με την κάρτα που πήραν.Τρελλους δε θα μας βγαλετε

Απ' τη μια βγάζετε την 5080 ισότιμη με το μυαλο σας και ανεβαζετε (2-3 μόνο για να μην παρεξηγηθω)προκλητικά post και απ' την άλλη με το που ακούσετε πρόκληση για να επαληθευτούν τα λεγόμενά σας αρχίζετε τα "περί μονομαχιας" και δεν συμμαζευεται.οταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα αυτό πάντα συμβαινει.Οποιος θέλει υπάρχει συγκριτικό νήμα.σε τεχνολογικο φόρουμ είμαστε και τα πάντα αποδεικνύονται με αριθμούς.

Λοιπον ελα billeiro, περνα αυτα για αρχη, και αν τα καταφερεις εχω κι αλλα ενα σωρο!

Και που΄σαι Bill! ΟΧΙ δικαιολογιες! φλασαρε το 1000αρι watt bios και δωσε! :D

edit: εννοειται πως ολα ειναι 4Κ max σε ο,τι εχουνε

outlaws2.jpg

jedi t.jpg

marvel.jpg

witcher31.jpg

Επεξ/σία από _Petros_
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

Λοιπον ελα billeiro, περνα αυτα για αρχη, και αν τα καταφερεις εχω κι αλλα ενα σωρο!

Και που΄σαι Bill! ΟΧΙ δικαιολογιες! φλασαρε το 1000αρι watt bios και δωσε! :D

edit: εννοειται πως ολα ειναι 4Κ max σε ο,τι εχουνε

outlaws2.jpg

jedi t.jpg

marvel.jpg

witcher31.jpg

Πετάς έτσι τυχαία screenshot και πςριμενεις να ασχοληθώ μαζι σου.εχεις την καλύτερη κάρτα του κόσμου.περνάς και 5090.ο,τι πεις συμφωνουμε.,,😁

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το θέμα είναι ότι πλέον τα 16GB τρώνε φόλα σε Indiana Jones και Star Wars Outlaws σε max settings και προφανώς θα ακολουθήσουν κι' άλλα.

Οπότε ακόμα και αν καταλήξει 10% πάνω η 5080 με νέους drivers, θα παραμείνει χειρότερη κάρτα.

Γενικά από 4090 δεν κουνιέσαι ούτε για 5090, εκτός κι αν θες ντε και καλά το latest and greatest.

Στο Indiana jones max settings path tracing, τρώει φολα οτι και να έχεις πάνω. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Πετάς έτσι τυχαία screenshot και πςριμενεις να ασχοληθώ μαζι σου.εχεις την καλύτερη κάρτα του κόσμου.περνάς και 5090.ο,τι πεις συμφωνουμε.,,😁

αν εσυ ξερεις που ειναι το benchmark mode για τα παραπανω: StarWars Outlaws, Jedi Survivor, Marvel Rivals και Witcher3, πες μου κι εμενα που ειναι στα μενου τους να τα τρεξω.
αν οχι, τα περισσοτερα ειναι στα intro τους, οποτε ειναι ευκολο να κανεις το ενα προς ενα.

Παρε και αυτα τα δυο να περασεις επισης, αυτα ειναι benchmark mode απο χτες. Ελα αγορινα μου! ΔΩΣΕ!

cyberpunk benchmark1.jpg

wukong.jpg

Δημοσ.
Μόλις τώρα, _Petros_ είπε

αν εσυ ξερεις που ειναι το benchmark mode για τα παραπανω: StarWars Outlaws, Jedi Survivor, Marvel Rivals και Witcher3, πες μου κι εμενα που ειναι στα μενου τους να τα τρεξω.
αν οχι, τα περισσοτερα ειναι στα intro τους, οποτε ειναι ευκολο να κανεις το ενα προς ενα.

Παρε και αυτα τα δυο να περασεις επισης, αυτα ειναι benchmark mode απο χτες. Ελα αγορινα μου! ΔΩΣΕ!

cyberpunk benchmark1.jpg

wukong.jpg

Αγορινα σου σίγουρα δεν είμαι.φτανει εκτίθεσαι. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

Στο Indiana jones max settings path tracing, τρώει φολα οτι και να έχεις πάνω. 

Μια χαρά το τρέχει η 4090 με DLSS Q και FG, η 5080 θα μείνει από μνήμη όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Πέτρο μου και εγώ έχω 5090 αλλά δεν γίνονται έτσι οι συγκρίσεις.

Και σου μιλάει ένας αρχάριος προς μέτριος user.

Τα παιδιά εδώ το έχουν κάνει επιστήμη μην το συνεχίσεις.

Έχουμε την καλύτερη και "μεγαλύτερη" αλλά ξεκόλλα 😘

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sprou είπε

Εδώ ο άνθρωπος τα 10 frames διαφορά τα έβλεπε 1.Μ αρέσει που εκατσα και ασχολήθηκα  κι εγω .Άντε καλή Ανάσταση Σπυρο

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sprou είπε

Η επιστημη προαγεται απο θεωρίες που τεσταρονται και επαληθευονται, οχι απο αφορισμους.
Δεν τιθεται θεμα ουτε "καλυτερης" ουτε και "μεγαλυτερης", απλα βαρεθηκα να βλεπω απαξιωτικα σχολια που ταιριαζουν σε αλλες εποχες.

Δημοσ.
3 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Μια χαρά το τρέχει η 4090 με DLSS Q και FG, η 5080 θα μείνει από μνήμη όμως.

Κι'όχι μόνο αυτό.Όπως ξέρεις μπορούμε να αλλάξουμε πλέον στο App την ανάλυση σε custom ανάλογα με τo πού θέλουμε να κυμανθούν τα fps μας και από 67% του DLSS Q να την αυξήσουμε ειδικά εφόσον θα έχουμε και τη βοήθεια από FG.
2025-04-19-194716.png

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

Η επιστημη προαγεται απο θεωρίες που τεσταρονται και επαληθευονται, οχι απο αφορισμους.
Δεν τιθεται θεμα ουτε "καλυτερης" ουτε και "μεγαλυτερης", απλα βαρεθηκα να βλεπω απαξιωτικα σχολια που ταιριαζουν σε αλλες εποχες.

Βλέπεις με 3d γυαλιά τα "απαξιωτικά σχόλια" και κρατάς αυτά που σε βολεύουν.καλη Ανάσταση και σε σένα και μη μου ξανά απευθύνεις τον λόγο.Δεν προκειται να σου απαντήσω και ούτε να ξανά πέσω στο επιπεδο σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...