7nisiotis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 14 hours ago, korakios said: vram σε τιμή κοντά στα 450 - 480 € ; Μπας και μπορέσω να αναβαθμίσω την παλιά μου 2060 Rtx 6 Gb vram. Για 1080p gaming πιστεύω καλή επιλογή θα είναι. https://www.e-shop.gr/vga-powercolor-amd-radeon-fighter-rx-7800-xt-16gb-retail-p-PER.608050?=&offer=OFFER2521&d=250428 1
akoinonitos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 8 ώρες πριν, Arkin είπε Τελειως stock. Παιζει πολυ γερο BN ειδικα τριτη περιοχη η καρτα δεν παει πανω απο 80%. Και περιμενα καλυτερα να τα πηγαινει ο 14600KF γιατι και ο 5700x3D που ειχα δεν τα πηγαινε τοσο καλα εδω. Εχεις πολυ παλια εκδοση του παιχνιδιου βαλε την τελευταια που εχω εγω να δουμε μηπως αλλαζει τιποτα στο ενδιαμεσο. Ξέχασα ότι δουλεύει και το apo στο tomb raider είχα κλειστό το πρόγραμμα οπότε θα το δοκιμάσω αύριο με αυτό ανοιχτό να δω μήπως αλλάξει τίποτα. Δεν υποστηριζει το sottr το apo. Μονο να κλεισεις ht απο το bios μπορεις. 1
Arkin Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 27 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν υποστηριζει το sottr το apo. Μονο να κλεισεις ht απο το bios μπορεις. Έχεις δίκιο ναι. Με κλειστό ht θα δώσει αρκετά και θυμάμαι με τον 5700x3d ήμουν αρκετά πιο πάνω στο συγκεκριμένο ενώ τα ecores δεν τα κάνει utilize καθόλου. Γνωρίζεις τι είναι ακριβώς το cpu game και το cpu render? Στο ένα έχει πολύ μεγάλα νούμερα στο άλλο υπάρχει το bn.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 8 ώρες πριν, Westbaum είπε OK,stock Galax και με ΟC.Aυτό το παιχνίδι δεν δίνει πολύ gain με OC.Kάποιος με 5080 OC με τελευταίους drivers και 4080 OC το ίδιο,ποστάρει με τα setting του Tamba και κλείνουμε το κεφάλαιο με τον driver. 4080s oced ,ειμαι με dldsr ομως ,κοβει λιγο @Inler βαλε smaa4x 2
Inler Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) Δοκιμάζω τώρα. Η 2η σελίδα των graphics είναι απλό highest? Εγώ είμαι με undervolt στα 3000mhz πυρήνα και +2750mhz μνήμη στα σκορ που ανεβάζω Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Inler
akoinonitos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Inler είπε Δοκιμάζω τώρα. Η 2η σελίδα των graphics είναι απλό highest? Εγώ είμαι με undervolt στα 3000mhz πυρήνα και +2750mhz μνήμη στα σκορ που ανεβάζω ναι ,εγω στοκ edit : ακυρο το απο πανω νουμερο ειχε φαει σκαλωμα με το dldsr εδω το σωστο Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από akoinonitos 5
akoinonitos Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Inler είπε με +120core και +1500Vram πανω κατω ιδιες ειναι ,σε κοβει παλι λιγο το cpu Επεξ/σία πριν από 20 ώρες από akoinonitos 7
Inler Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Είναι ένα 3-5% πιο γρήγορη η 4080 Super τουλάχιστον στα παλιά παιχνίδια.
Δημοφιλής ανάρτηση malakudi Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. πριν από 19 ώρες Το SMAA4X στο SOTTR έχει τεράστιο performance hit στην 9070XT (υποθέτω λόγω memory bandwidth), σε 1440p από 219 με TAA πέφτει στα 138 και με Highest + RT Ultra από 145 σε 102. Όλα τα run 99-100% gpu bound Ήρθε και η 5070 Ti από NBB Συγκρίσεις με την 9070XT από βδομάδα. Καλή Ανάσταση σε όλους 30
Arkin Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 ώρα πριν, Inler είπε Είναι ένα 3-5% πιο γρήγορη η 4080 Super τουλάχιστον στα παλιά παιχνίδια. Όπου δεν τρώει BN είναι στο 5% μπροστά πάνω κάτω ναι.
akoinonitos Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 18 λεπτά πριν, Arkin είπε Όπου δεν τρώει BN είναι στο 5% μπροστά πάνω κάτω ναι. Η 5070 ti ωστοσο με oc στα περισσοτερα περναει μπροστα 1
Vassilis_24 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, malakudi είπε Το SMAA4X στο SOTTR έχει τεράστιο performance hit στην 9070XT (υποθέτω λόγω memory bandwidth), σε 1440p από 219 με TAA πέφτει στα 138 και με Highest + RT Ultra από 145 σε 102. Όλα τα run 99-100% gpu bound Ήρθε και η 5070 Ti από NBB Συγκρίσεις με την 9070XT από βδομάδα. Καλή Ανάσταση σε όλους Καλορίζικες. Αν μπορείς κάνε συγκρίσεις και σε επεξεργασία βίντεο που όλοι λένε ότι υπερτερεί πολύ η Nvidia. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από Vassilis_24
xartemporas Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες https://videocardz.com/newz/nvidia-preparing-chinese-board-partners-for-potential-geforce-rtx-5090d-gpu-supply-suspension
billeiros Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Kαλησπερες και καλη Ανασταση! ενα sotr απο μενα και ενα wukong για τις συγκρισεις με 5080.αν και ο 13900 γερασε πλεον Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από billeiros 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα