Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, _Petros_ said:

RDR2.jpg

RDR21.jpg

Σας έκανε δωράκι ο Jensen με τον τελευταίο driver αν 5080 OC τα βάζει με 4090 με 666W Bios.'Ωρα να τον κάνεις tatoo στο μπρατσάκι και συ☺️.'Οταν βάζεις το quality slider max το triple buffering είναι στο on και όταν τελειώσει το bench μου το ξαναγυρίζει στο custom αντί να μείνει στο favor quality,περίεργο.Για τρέξε και το Tomb Raider στα settings που πόσταρα να δούμε αν το gain είναι across the board.
2025-04-18-222237.png

• Like 1
  • Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nazarene είπε

Μπορει το x4 να ειναι οκ για τυπους οπως εγω τον μονο τιτλο οπου εχω πλην vr ειναι το cp2077, σε 4Κ  pt quality dlss και mfg x4  ειναι γαματο δεν βλεπω κατι να μην μου κανει και ευτυχως μυωπια δεν εχω

Ελα μου ντε! καθησα τωρα και τραβηξα ενα βιντεακι που εχω ολο αυτοκινητα να περνανε διπλα μου (αψογα) και επισης τη λεπτομερια που λεω με τα transparencies (που αμα δεν το δειξω ακριβως, 9 στους 10 ουτε που θα το καταλαβουν).
Και οπως ειπα, απο release σε release βελτιωνεται.

Το προβλημα ειναι οτι το μικρο βιντεο βγηκε 500mb και το αλλο 1.5gb 😂 Κοιταω εδω και λεει "Mεγιστο μεγεθος: 2..MB"😂

3 λεπτά πριν, Westbaum είπε

Σας έκανε δωράκι ο Jensen με τον τελευταίο driver αν 5080 OC τα βάζει με 4090 με 666W Bios.'Ωρα να τον κάνεις tatoo στο μπρατσάκι και συ☺️.'Οταν βάζεις το quality slider max το triple buffering είναι στο on και όταν τελειώσει το bench μου το ξαναγυρίζει στο custom αντί να μείνει στο favor quality,περίεργο.Για τρέξε και το Tomb Raider στα settings που πόσταρα να δούμε αν το gain είναι across the board.
2025-04-18-222237.png

μεγαλυτερο δωρακι εκανε ο τζενσεν σε κατι 4090 με 670watt bios 😁, που τις πηρε μαζι στο dlss4.
αλλιως, θα ειχανε γινει τωρα μπακατελες τυπου 7900ΧΤΧ και θα ζαχαρωνες καμια 9070ΧΤ 😂😂😂

tomb raider βαριεμαι να κατεβασω. εχω 150 games εγκατεστημενα. βρειτε αλλο :P

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

Ελα μου ντε! καθησα τωρα και τραβηξα ενα βιντεακι που εχω ολο αυτοκινητα να περνανε διπλα μου (αψογα) και επισης τη λεπτομερια που λεω με τα transparencies (που αμα δεν το δειξω ακριβως, 9 στους 10 ουτε που θα το καταλαβουν).
Και οπως ειπα, απο release σε release βελτιωνεται.

Το προβλημα ειναι οτι το μικρο βιντεο βγηκε 500mb και το αλλο 1.5gb 😂 Κοιταω εδω και λεει "Mεγιστο μεγεθος: 2..MB"😂

μεγαλυτερο δωρακι εκανε ο τζενσεν σε κατι 4090 με 670watt bios 😁, που τις πηρε μαζι στο dlss4.
αλλιως, θα ειχανε γινει τωρα μπακατελες τυπου 7900ΧΤΧ και θα ζαχαρωνες καμια 9070ΧΤ 😂😂😂

tomb raider βαριεμαι να κατεβασω. εχω 150 games εγκατεστημενα. βρειτε αλλο :P

Ξερεις που ειναι το θεμα, οτι δεν προκειται που να με πληρωνες να τραβαω screenshot και να καθομαι zoom in zoom out να προσπαθω να δω διαφορες αν ειναι να παιξω απλα παιζω, αν ειχα ορεξη να δω slights τοτε χαζευω το ενυδρειο η βαζω στη δορυφορικη να δω τοπια τουλαχιστον εγω ο καθενας με τα γουστα του

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, spi79 είπε

Μια χαρά για 1440p!!Περιμένω να δω και σε 4κ ,που παίζουν οι κάρτες αυτές...Βάλτε καμιά μέτρηση ρε,δίπλα τις βγάζουν σε 10δες παιχνίδια και εδώ παρακαλούμε..

την 5080 ? την εχω δωσει στο φιλο ,δεν την εχω πια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nazarene είπε

Ξερεις που ειναι το θεμα, οτι δεν προκειται που να με πληρωνες να τραβαω screenshot και να καθομαι zoom in zoom out να προσπαθω να δω διαφορες αν ειναι να παιξω απλα παιζω, αν ειχα ορεξη να δω slights τοτε χαζευω το ενυδρειο η βαζω στη δορυφορικη να δω τοπια τουλαχιστον εγω ο καθενας με τα γουστα του

👍σωστος! και στα βιντεο που τραβηξα εν κινήσει δε φαινεται τιποτα ακομα και να σου πω τι να κοιταξεις. μονο pause καρε.

εντωμεταξυ η πλακα ειναι οτι χτες πηρα καινουργια τηλεοραση, σημερα τη σεταρα, και με τις μαλακιες με τα benchmark περασε η μερα ενω σημερα ΟΝΤΩΣ ηθελα να χαζεψω τοπία σε 4Κ HDR+ :D

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, spi79 είπε

Βρε παλικάρι μου,μπορείς να βάλεις ένα bench black myth,χωρίς frame generation στα 65% resolution να δούμε τι παίζει?Και αν μπορείς 2χ ,3x και 4χ με latency graph..

IMG_3940.jpeg.75bd3a3778b20f55adf5c1b3b4a907a0.jpeg

Έτρεξα με 50% (dlssperf) νομίζω δεν έχει νόημα να πας παραπάνω γιατί θα γίνει unplayable μετά … με αυτή τη βάση + fg πάντως νομίζω παίζεις μια χαρά 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

την 5080 ? την εχω δωσει στο φιλο ,δεν την εχω πια

δε λέω για σένα...το ξέρω αυτό που λες..

7 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Έτρεξα με 50% (dlssperf) νομίζω δεν έχει νόημα να πας παραπάνω γιατί θα γίνει unplayable μετά … με αυτή τη βάση + fg πάντως νομίζω παίζεις μια χαρά

Ευχαριστώ ρε φίλε,γιατί αν περίμενα από άλλους....ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι..

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, akoinonitos said:

παιζει πολυ μπουκαλα ρε απο το cpu  ,δεν ειναι game για συγκρισεις αυτο

Μια χαρά κάνεις σύγκριση σε 4Κ.Μπορείς να βάλεις και SMAAX4 και να κλάψει και η 5090😐

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Tambas91 said:

IMG_3940.jpeg.75bd3a3778b20f55adf5c1b3b4a907a0.jpeg

Μια χαρά είναι. Με 4070 είσαι;

• Haha 2
Δημοσ.
Just now, Tambas91 said:

5080 είμαι ρε , άμα έβγαζε τόσα fps η 4070 με pt θα το έκλεινε το μαγαζί της Λίζας :P

Έχασα επεισόδια χαχαχ και δεν είδα καλά τα settings. Ωραιος. Μεγειες.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Tambas91 said:

5080 είμαι ρε , άμα έβγαζε τόσα fps η 4070 με pt θα το έκλεινε το μαγαζί της Λίζας :P

Ωραίος,μεγειές😎.Με OC το έτρεξες;Ξανακατεβάζω το demo να τρέξω τα setting σου

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Westbaum είπε

Ωραίος,μεγειές😎.Με OC το έτρεξες;Ξανακατεβάζω το demo να τρέξω τα setting σου

Ευχαριστώ αδερφέ μου!! όχι τελείως stock ειναι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...