Sprou Δημοσ. Παρασκευή στις 09:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:45 μμ Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Σε εμενα απο το game δουλευει κομπλε Ναι οκ το έχει γράψει και ο @spi79 από πάνω ,τώρα το ειδα 2
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:45 μμ (επεξεργασμένο) btw με τους τελευταιους drivers υπαρχουν φορες που τα φανς δεν ανολουθουν την θεμροκρασια της καρτας ,απο το fan control , παλι μανταρα τα εκανε ο πετσας Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:47 μμ από akoinonitos 2
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:46 μμ Μόλις τώρα, Inler είπε Arkin 1440P Και εγώ από το benchmark tool το έτρεξα αλλά τα νούμερα μου φάνηκαν κάπως περίεργα. Θα ανεβασω μολις ειμαι ετοιμος. Για το wukong λες? Το πιο πανω που τα δειχνει ολα σωστα very high ray tracing με fg off ειναι απο το benchmark tool. Το αλλο με το κινεζικο fg ειναι απο το ιδιο το παιχνιδι που εχει το benchmark. 2
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:52 μμ (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Με τη βοήθεια των καλυτερων overclokers που έφερα από τα βάθη τις κίνας Πήρες καινούρια κάρτα?Αν ναι ,καλορίζικη ρε συ!!! Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:55 μμ από spi79 1
Tambas91 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:56 μμ 3 λεπτά πριν, spi79 είπε Πήρες καινούρια κάρτα? Με αναγκάσανε αδερφέ μου... δε μπορώ να πω παραπάνω γιατί διαβάζουν αυτοί που μου βάλαν το μαχαίρι στο λαιμό 5
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:00 μμ 3 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Με αναγκάσανε αδερφέ μου... δε μπορώ να πω παραπάνω γιατί διαβάζουν αυτοί που μου βάλαν το μαχαίρι στο λαιμό μεχρι 900 ευρω ,ειπαμε 2
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:06 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Με αναγκάσανε αδερφέ μου... δε μπορώ να πω παραπάνω γιατί διαβάζουν αυτοί που μου βάλαν το μαχαίρι στο λαιμό Καταλαβαίνω...😉 Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:12 μμ από spi79 1
_Petros_ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:08 μμ 24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το x3 ειναι οκ στα περισσοτερς παιχνιδια ,το x4 απλα δεν θα επρεπε να υπαρχει ,ειναι αηδια το ιδιο κραζαμε πριν πολυ λιγα χρονια το dlss γενικα, και κοιτα που ειμαστε σημερα. το mfg ειναι τεχνολογια που μολις βγηκε, νεογνό! μη βιαζεσαι να τη θαψεις 😂
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:10 μμ 1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε το ιδιο κραζαμε πριν πολυ λιγα χρονια το dlss γενικα, και κοιτα που ειμαστε σημερα. το mfg ειναι τεχνολογια που μολις βγηκε, νεογνό! μη βιαζεσαι να τη θαψεις 😂 ε καλα δεν μας ενδιαφερει πως θα ειναι σε 5 χρονια , τωρα μας ενδιαφερει πως ειναι 1
_Petros_ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:12 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:12 μμ Μόλις τώρα, akoinonitos είπε ε καλα δεν μας ενδιαφερει πως θα ειναι σε 5 χρονια , τωρα μας ενδιαφερει πως ειναι βαλε μια οπως εισαι cyberpunk 4X και ελα πες μου με ισια μουτρα οτι ειναι "αηδια" 😂
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:18 μμ (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, _Petros_ είπε βαλε μια οπως εισαι cyberpunk 4X και ελα πες μου με ισια μουτρα οτι ειναι "αηδια" 😂 εχω βαλει ,cyberpunk , silent hill 2, dying light 2 ,the last of us 2 ,χαλια ηταν παντου 45 λεπτά πριν, Inler είπε Arkin μπορείς να τρέξεις μία το Tomb Raider να συγκρίνω 4080 Super με 5070 ti? παιζει cpu bottleneck θελει 4k Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:23 μμ από akoinonitos
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:23 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, _Petros_ είπε βαλε μια οπως εισαι cyberpunk 4X και ελα πες μου με ισια μουτρα οτι ειναι "αηδια" Βρε παλικάρι μου,μπορείς να βάλεις ένα bench black myth,χωρίς frame generation στα 65% resolution να δούμε τι παίζει?Και αν μπορείς 2χ ,3x και 4χ με latency graph.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:26 μμ από spi79
nazarene Δημοσ. Παρασκευή στις 10:24 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:24 μμ 42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε το x3 ειναι οκ στα περισσοτερς παιχνιδια ,το x4 απλα δεν θα επρεπε να υπαρχει ,ειναι αηδια Μπορει το x4 να ειναι οκ για τυπους οπως εγω τον μονο τιτλο οπου εχω πλην vr ειναι το cp2077, σε 4Κ pt quality dlss και mfg x4 ειναι γαματο δεν βλεπω κατι να μην μου κανει και ευτυχως μυωπια δεν εχω 1
akoinonitos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:25 μμ 1 λεπτό πριν, spi79 είπε Βρε παλικάρι μου,μπορείς να βάλεις ένα bench black myth,χωρίς frame generation στα 65% resolution να δούμε τι παίζει? 66 βγαζει σε 1440P η 5080 στο Benchmark stock 1
spi79 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:29 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:29 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε 66 βγαζει σε 1440P η 5080 στο Benchmark stock Μια χαρά για 1440p!!Περιμένω να δω και σε 4κ ,που παίζουν οι κάρτες αυτές...Βάλτε καμιά μέτρηση ρε,δίπλα τις βγάζουν σε 10δες παιχνίδια και εδώ παρακαλούμε.. Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:37 μμ από spi79
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα