Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

btw με τους τελευταιους drivers υπαρχουν φορες που τα φανς δεν ανολουθουν την θεμροκρασια της καρτας ,απο το fan control , παλι μανταρα τα εκανε ο πετσας

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Inler είπε

Arkin 1440P

Και εγώ από το benchmark tool το έτρεξα αλλά τα νούμερα μου φάνηκαν κάπως περίεργα.

Θα ανεβασω μολις ειμαι ετοιμος. Για το wukong λες? Το πιο πανω που τα δειχνει ολα σωστα very high ray tracing με fg off ειναι απο το benchmark tool. Το αλλο με το κινεζικο fg ειναι απο το ιδιο το παιχνιδι που εχει το benchmark. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Με τη βοήθεια των καλυτερων overclokers που έφερα από τα βάθη τις κίνας

Πήρες καινούρια κάρτα?Αν ναι ,καλορίζικη ρε συ!!!

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spi79 είπε

Πήρες καινούρια κάρτα?

Με αναγκάσανε αδερφέ μου... δε μπορώ να πω παραπάνω γιατί διαβάζουν αυτοί που μου βάλαν το μαχαίρι στο λαιμό

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Με αναγκάσανε αδερφέ μου... δε μπορώ να πω παραπάνω γιατί διαβάζουν αυτοί που μου βάλαν το μαχαίρι στο λαιμό

Καταλαβαίνω...😉

sdf.jpg

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το x3 ειναι οκ στα περισσοτερς παιχνιδια ,το x4 απλα δεν θα επρεπε να υπαρχει ,ειναι αηδια

το ιδιο κραζαμε πριν πολυ λιγα χρονια το dlss γενικα, και κοιτα που ειμαστε σημερα.
το mfg ειναι τεχνολογια που μολις βγηκε, νεογνό! μη βιαζεσαι να τη θαψεις 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε

το ιδιο κραζαμε πριν πολυ λιγα χρονια το dlss γενικα, και κοιτα που ειμαστε σημερα.
το mfg ειναι τεχνολογια που μολις βγηκε, νεογνό! μη βιαζεσαι να τη θαψεις 😂

ε καλα δεν μας ενδιαφερει πως θα ειναι σε 5 χρονια , τωρα μας ενδιαφερει πως ειναι 

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

ε καλα δεν μας ενδιαφερει πως θα ειναι σε 5 χρονια , τωρα μας ενδιαφερει πως ειναι 

βαλε μια οπως εισαι cyberpunk 4X και ελα πες μου με ισια μουτρα οτι ειναι "αηδια" 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

βαλε μια οπως εισαι cyberpunk 4X και ελα πες μου με ισια μουτρα οτι ειναι "αηδια" 😂

εχω βαλει ,cyberpunk , silent hill 2, dying light 2 ,the last of us 2 ,χαλια ηταν παντου

45 λεπτά πριν, Inler είπε

Arkin μπορείς να τρέξεις μία το Tomb Raider να συγκρίνω 4080 Super με 5070 ti?

spacer.png

παιζει cpu bottleneck θελει 4k 

Επεξ/σία από akoinonitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

βαλε μια οπως εισαι cyberpunk 4X και ελα πες μου με ισια μουτρα οτι ειναι "αηδια"

Βρε παλικάρι μου,μπορείς να βάλεις ένα bench black myth,χωρίς frame generation στα 65% resolution να δούμε τι παίζει?Και αν μπορείς 2χ ,3x και 4χ με latency graph..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

το x3 ειναι οκ στα περισσοτερς παιχνιδια ,το x4 απλα δεν θα επρεπε να υπαρχει ,ειναι αηδια

Μπορει το x4 να ειναι οκ για τυπους οπως εγω τον μονο τιτλο οπου εχω πλην vr ειναι το cp2077, σε 4Κ  pt quality dlss και mfg x4  ειναι γαματο δεν βλεπω κατι να μην μου κανει και ευτυχως μυωπια δεν εχω

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

66 βγαζει σε 1440P η 5080 στο Benchmark stock 

Μια χαρά για 1440p!!Περιμένω να δω και σε 4κ ,που παίζουν οι κάρτες αυτές...Βάλτε καμιά μέτρηση ρε,δίπλα τις βγάζουν σε 10δες παιχνίδια και εδώ παρακαλούμε..

Επεξ/σία από spi79

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...