Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, fremendog είπε

Όπως τραγουδούσε κάποτε ο Κόκοτας:

«Θέλω να σε δω να σέρνεσαι

και να με παρακαλάς!»

Ρίξε και ένα με 65 και ένα με 50 αν μπορείς..Σας ζαλίζω τώρα,το ξέρω🤪

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, spi79 είπε

Μακάρι να είχα 4090 αγορίνα🤣.Απλά θέλω να δω τι παίζει.Βάλε και ένα latency στα stats να δούμε.Πάντα προς ενημέρωση όλα αυτά,δε θίγουμε κανέναν.Ε,αφού έχετε εσείς αυτές τις κάρτες,ρωτάμε για αυτά πράγματα, αν μπορείτε να μας διευκολύνετε με τα benches😜

το θέμα δεν είναι μονο το latency αλλα ότι θα σου φύγουν και τα ματια απ τα artifacts με x4 :P 

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spi79 είπε

Συμβαίνουν,τα λιγότερα είναι αυτά...Δυνατό αποτέλεσμα χωρίς generation!!

Ναι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τα παντα max πρεπει να πηραμε κατι με τους νεους drivers πηρε και dlss 4 χθες εβαλα το Preset K απο nvidia app χθες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ναι τα εχουμε πει αυτα και στο αλλο θεμα αλλα τελος παντων. Με fg 4x εισαι εδω αν μπορεις κλειστο τελειως. Εβαλαν τα κινεζικα εκει και μας μπερδευει. Εγω ετρεξα 2 στο ενα εβγαλα 71 με ολα max στο αλλο 95 οποτε φανταζομαι το fg 2x ειναι το αλλο. Τωρα εσυ εδω εισαι με 4x fg. Πρεπει να το φτιαξουν να ξερουμε τι γραφει μετα απο κατω εχει παλι κινεζικα στο reflex που λεει δεν βγαζεις ακρη για on off boost. 

19 λεπτά πριν, spi79 είπε

Αν παρατηρήσετε, διαφέρουν και οι κινέζικοι χαρακτήρες😁

Φαινεται πως πεσαμε θυματα του χο-τσι-μινχ :D
Οι επιλογες που εχω ειναι "4" "3" "2" και ...κινεζικα
Στο 4Κ benchmark μου φαινεται καθαρα το 4.
Στο 2Κ με την επιλογη ...κινεζικο στο FG (δηλ. οχι 4, οχι 3, οχι 2) βγαζει ό,τι να'ναι :D
χρειαζεται ενα πατσακι νομιζω :D

10 λεπτά πριν, fremendog είπε

και να με παρακαλάς!»

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-18 170215.png

Αυτο έλεγα νωριτερα, πως το να μιλαμε για 4k gaming με full path tracing κλπ, ΔΙΧΩΣ τα καλουδια της nvidia ειναι λιγο (εως απειρα) άτοπο 😂
Ποια 5090 εχεις fremen?

6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

το θέμα δεν είναι μονο το latency αλλα ότι θα σου φύγουν και τα ματια απ τα artifacts με x4 :P 

ουτε ο hardware unboxed να ησουνα εσυ 🤣

Επεξ/σία από _Petros_
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε

Φαινεται πως πεσαμε θυματα του χο-τσι-μινχ

🤣

1 λεπτό πριν, _Petros_ είπε

Οι επιλογες που εχω ειναι "4" "3" "2" και ...κινεζικα

Δες τα κινέζικα που έχει ο Αρκιν στο bench και κάνε match😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, _Petros_ είπε

Αυτο έλεγα νωριτερα, πως το να μιλαμε για 4k gaming με full path tracing κλπ, ΔΙΧΩΣ τα καλουδια της nvidia ειναι λιγο (εως απειρα) άτοπο 😂
Ποια 5090 εχεις fremen?

MSI Gaming Trio OC.

Όπως καταλαβαίνεις, η λέξη «Trio» αποτελεί αναφορά σε αυτά που παίρνει κανείς, όταν έχει την ατυχή έμπνευση να «τρέξει» Path-Traced παιχνίδι, σε 4K Ultra Native. 🤣

Επεξ/σία από fremendog
  • Haha 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

ουτε ο hardware unboxed να ησουνα εσυ 🤣

Δε χρειάζεται να είσαι ο HU, ματάκια να έχεις και να βλέπουν κάνουν μπαμ ρε συ

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, fremendog είπε

και να με παρακαλάς!»

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-18 170215.png

Αυτό είναι το σωστό

2025-04-18170215.png.cfc5150fffef3f4b8d951a6ff32ce2ba.png

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Haha 6
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, spi79 είπε

Ρίξε και ένα με 65 και ένα με 50 αν μπορείς..Σας ζαλίζω τώρα,το ξέρω🤪

Έφτασεεε!

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-18 172133.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-18 172457.jpg

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fremendog είπε

Έφτασεεε!

Τούμπανο είσαι σε τέτοια ανάλυση!!Το βάζεις 50-60 και ρίχνει ξύλο ο πίθηκας και η κάρτα!!

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

Δε χρειάζεται να είσαι ο HU, ματάκια να έχεις και να βλέπουν κάνουν μπαμ ρε συ

Κοιτα, επειδη τοση ωρα παιδευομαι με τα κινεζικα και την 2Κ αναλυση με dlss quality,
μπορω να σου πω με τεραστια ακριβεια και σιγουρια πως σε αυτα τα settings βλεπω ΕΝΑ ΚΑΡΟ artifacts, τα οποια πολυ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο "κανονικο" μου mode, δηλ 4Κ performance fg.
πχ τα γρασιδια "μπλεκονται" μεταξυ τους ενω ειναι πεντακαθαρα στο "κανονικο" μου mode, οι πευκοβελονες οταν πισω εχει αλλο δεντρο με πευκοβελονες γινοται ενας αχταρμας κλπ κλπ.
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι αν σε βαλω σε blind test -χωρις να δεις τα settings καθε φορα- θα εβαζες στοιχημα (και θα το εχανες) για το ποιο απο τα δυο εχει artifacts, ποιο ειναι ποιο.

39 λεπτά πριν, fremendog είπε

Έφτασεεε!

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-18 172133.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-18 172457.jpg

Ρε αρχηγε!!!! Πως γινεται και εσενα σου τα βγαζει αγγλικα ενω εγω εχω φαει τα κινεζικα λεξικα να βρω πως αλλαζουν τα settings???? Θα μας τρελανεις?? 😂

• Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

Κοιτα, επειδη τοση ωρα παιδευομαι με τα κινεζικα και την 2Κ αναλυση με dlss quality,
μπορω να σου πω με τεραστια ακριβεια και σιγουρια πως σε αυτα τα settings βλεπω ΕΝΑ ΚΑΡΟ artifacts, τα οποια πολυ απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο "κανονικο" μου mode, δηλ 4Κ performance fg.
πχ τα γρασιδια "μπλεκονται" μεταξυ τους ενω ειναι πεντακαθαρα στο "κανονικο" μου mode, οι πευκοβελονες οταν πισω εχει αλλο δεντρο με πευκοβελονες γινοται ενας αχταρμας κλπ κλπ.
Ειμαι 1000% σιγουρος οτι αν σε βαλω σε blind test -χωρις να δεις τα settings καθε φορα- θα εβαζες στοιχημα (και θα το εχανες) για το ποιο απο τα δυο εχει artifacts, ποιο ειναι ποιο.

Ρε αρχηγε!!!! Πως γινεται και εσενα σου τα βγαζει αγγλικα ενω εγω εχω φαει τα κινεζικα λεξικα να βρω πως αλλαζουν τα settings???? Θα μας τρελανεις?? 😂

Μπορει να εχει μονο το benchmark tool εμεις εχουμε το κανονικο παιχνιδι και τρεχουμε απο εκει το bench. Το θεμα ειναι στο κανονικο παιχνιδι με τα κινεζικα οχι στο wukong benchmark tool. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...