Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Δεν ξεκινάει με το 12v-2x6 που έχει κοντά sense pins, το 12VHPWR ξεκινάει μια χαρά και καταλήγει σε τραγωδία. Κατά τα άλλα κάποιοι έχουν ήδη αναφέρει ότι έπαθαν ζημιά ενώ είχαν κουμπώσει άψογα το βύσμα.

Ο αντάπτορας του John2gr(DSOG) την άκουσε αν και συνέχιζε να δουλεύει κανονικά η 4090 και ο Tambas νομίζω έχει αναφέρει ότι την έπαθε ενώ κούμπωνε άψογα.

Ναι, αυτό δεν το διευκρίνισα. Με το 12v-2x6 ήταν η περίπτωση του γνωστού μου όχι με το 12VHPWR. 
Πάλι με καλώδια και αντάπτορες ασχολούμαστε, αν είναι...

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
21 ώρες πριν, nazarene είπε

Αυτός είναι και ο λόγος που το κράζω το βρίσκω τραγικό να μένεις στα κρύα του λουτρού έτσι

Και σε φιλο του ηρθε σημερα ακυρο για μια 5070 ti prime

Επιστροφη τα λεφτα σε 5-7 εργασιμες.

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάποιος να του πει ότι η 5090 κάνει στιγμιαία spikes σε πολύ πάνω από 600W(φτάνει 900W) και ότι είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος που τέσταρε για να βγουν συμπεράσματα.

Tα spikes αυτά διαρκούν ms και όχι παρατεταμένο load και φυσικά το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι είτε trigger κάποιο ΟCP, OPP και κλείσιμο του τροφοδοτικού ή καταστροφή κάποιου mos και όχι και σε καμία περίπτωση λιώσιμο κοννέκτορα απο υπερθέρμανση αυτό απλά ΔΕΝ γίνεται

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε
Spoiler

Αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αφτια μου. 

Ποσα watt εχεις οταν παιζεις σε ρωτησα ρε συ ,αυτα τα ξερω  , καπου στους 65 παιζουν ολες αλλα με διαφορα στις στροφες των fans. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nazarene είπε

H στιγμή του reality check ενός άσχετου που αρνείται την πραγματικότητα ότι δεν μπορεί να κουμπώσει σωστά ένα καλώδιο τροφοδοσίας σε μια gpu, και προτιμά βίντεο από τσοπάνηδες όπως ο der8auer να μετρούν Amps σε power cables με αμπεροτσιμπίδα ο τρι****ς

Το θεμα ειναι οτι ο derbauer δεν ειναι τσομπανης. Όλα τα σχετικα που εχει κανει ειναι με σκοπό.

Και τοσο αυτος, οσο και τα τρια αλλα μεγαλα καναλια (στα οποια ζμπρωνχει καργα διαφημισεις) ειχανε την ιδια ακριβως θεματολογια, και ο ενας εζμπρωχνε τα βιντεο του αλλου με το ιδιο θεμα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

έβαλε κανείς τους καινούργιους οδηγούς 576.02 ,ακούω ότι λύνουν , λέει ,πολλά από τα γνωστά θέματα με black screen , frozen κλπ. Να μας πει πως πάνε.

Γιατί είμαι στους 566.36 του Δεκεμβρίου και δεν ρισκάρω αναβάθμιση . 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

Το θεμα ειναι οτι ο derbauer δεν ειναι τσομπανης. Όλα τα σχετικα που εχει κανει ειναι με σκοπό.

Και τοσο αυτος, οσο και τα τρια αλλα μεγαλα καναλια (στα οποια ζμπρωνχει καργα διαφημισεις) ειχανε την ιδια ακριβως θεματολογια, και ο ενας εζμπρωχνε τα βιντεο του αλλου με το ιδιο θεμα. ;)

Aυτό δεν το κάνει σοβαρός άνθρωπος παρα μόνο τσοπάνης

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, nazarene said:

Aυτό δεν το κάνει σοβαρός άνθρωπος παρα μόνο τσοπάνης

Aλήθεια τώρα; Έψησε την κάρτα μήπως επαναφερθεί το bandwidth από τα 8 στα 16; Τουλάχιστον ''ταβερνιάρικη'' λογική. Σορρυ στους ταβερνιάρηδες αλλά δεν πρέπει να ψήνουν gpus'... 

Με την ελάχιστη/ανύπαρκτη μου γνώση στην επιδιόρθωση pcb, ίσως έπρεπε να δει αυτό το κανάλι πρώτα και μετά να αρχίζει τις ''πατέντες'' 
https://www.youtube.com/@northwestrepair/videos

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, evkar είπε

έβαλε κανείς τους καινούργιους οδηγούς 576.02 ,ακούω ότι λύνουν , λέει ,πολλά από τα γνωστά θέματα με black screen , frozen κλπ. Να μας πει πως πάνε.

Γιατί είμαι στους 566.36 του Δεκεμβρίου και δεν ρισκάρω αναβάθμιση . 

ναι βαλτους.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, valantis123 είπε

αρχίσατε πάλι τα ίδια; ποιος είναι ποιο τσοπάνης; το εξαντλήσαμε την προηγούμενη φορά.. φτάνει.

Εν το μεταξύ αυτό το θέμα με τα καμένα καλώδια και αν τα κουμπώσαμε καλά ή όχι, έχει καταντήσει πιο γραφικό και από το άμα φτάνουν τα 8GB vram... Κάθε βδομάδα να μας υπενθυμίζουν ποσο άσχετοι όλοι που δε μπορούμε να κουμπώσουμε το καλώδιο γιατί <<αφού ο αρχηγός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι είναι>>... βεβαια όσοι λένε με τόση ευκολία για άσχετους χρηστες κτλπ είμαι σίγουρος ότι άμα το πάθουν οι ίδιοι δε θα πουν τίποτα να μη φανούν και αυτοι "άσχετοι" και τους πέσουν τα μούτρα.. (και ποιος ξέρει πόσοι έχουν πάθει κάτι ανάλογο αλλα δε μιλάνε για να μην χαρακτηριστούν και αυτοί)

’Aσχετος και ο @BabisTs !!!... και σου έχω πει να ασχοληθείς με πρόβατα εσύ εδώ... δεν έχεις μάθει ακόμα να κουμπώνεις το καλώδιο της gpu

@Psycho_Warhead που είσαι αδερφούλη είχα ανησυχήσει τόσο καιρό... πες μου ότι έχω πάρει πρώτος κάρτα από εσένα :P 

• Like 6
  • Haha 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, akoinonitos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αφτια μου. 

Ποσα watt εχεις οταν παιζεις σε ρωτησα ρε συ ,αυτα τα ξερω  , καπου στους 65 παιζουν ολες αλλα με διαφορα στις στροφες των fans. 

Spoiler

Aν σε stress test 30 λεπτων η Aero ειχε μεγιστη θερμοκρασια 65 βαθμους, τοτε  εγω που εχω 3x120mm στα 2cm να τη χτυπανε επι μονιμου βασης, εχω με το ζορι 60.
Δεν εχουν ολες 65 σε stress test, περα απο τη Strix και την Aero οι υπολοιπες ειναι στους 68-70.

• Haha 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Aν σε stress test 30 λεπτων η Aero ειχε μεγιστη θερμοκρασια 65 βαθμους, τοτε  εγω που εχω 3x120mm στα 2cm να τη χτυπανε επι μονιμου βασης, εχω με το ζορι 60.
Δεν εχουν ολες 65 σε stress test, περα απο τη Strix και την Aero οι υπολοιπες ειναι στους 68-70.

Spoiler

Εγω σου εκανα μια απλη ερωτηση ,ποσα watt τραβαει η καρτα σου οταν παιζεις με κλειστα τα fans ,φαινεται οτι δεν θες να απαντησεις ,δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε ...

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tambas91 είπε

Εν το μεταξύ αυτό το θέμα με τα καμένα καλώδια και αν τα κουμπώσαμε καλά ή όχι, έχει καταντήσει πιο γραφικό και από το άμα φτάνουν τα 8GB vram... Κάθε βδομάδα να μας υπενθυμίζουν ποσο άσχετοι όλοι που δε μπορούμε να κουμπώσουμε το καλώδιο γιατί <<αφού ο αρχηγός είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι είναι>>... βεβαια όσοι λένε με τόση ευκολία για άσχετους χρηστες κτλπ είμαι σίγουρος ότι άμα το πάθουν οι ίδιοι δε θα πουν τίποτα να μη φανούν και αυτοι "άσχετοι" και τους πέσουν τα μούτρα.. (και ποιος ξέρει πόσοι έχουν πάθει κάτι ανάλογο αλλα δε μιλάνε για να μην χαρακτηριστούν και αυτοί)

Aρα κατα την λογική σου και όσων υποστηρίζουν αυτό, να ξεχάσουμε τον ηλεκτρισμό την φυσική και ότι μπορεί να έχουμε σπουδάσει επειδή ένας αστείος youtuber έχει κοινο και δείχνει χαζομάρες, οκ? 

Ο Hardwarebusters τα έκανε τάληρα με εξοπλισμό και έδειξε αυτό όπου ισχυρίζεται και πρέπει λοιπόν για να μην θιχτεί κάποιο snowflake όπου θεωρεί εαυτόν γνώστη να λοβοτομηθούμε όσοι καταλαβαίνουμε.......το άλλο με τον Τοτό? 

Δεν εξασφαλίζει κανείς ότι και κάποιος που γνωρίζει δεν θα πάθει ζημιά και δεν υπάρχουν bulletproof ηλεκτρονικά τουλάχιστον comsumer pcb, αν δεν το γνώριζεις έχουμε ατυχήματα σε όλα τα conections όπου μεταβάλλεται η αντίσταση εκτός προδιαγραφών όπως εδώ msi-3080-ti-melted-connector-v0-tkuc49ep3xy91.webp.199de53cd641dfb821fbc7c7b2f0df70.webpcablemod_melted_connector.jpg.84c71793bcee26a424efa9b495b2d78b.jpg

Η ΑΙΤΙΑ είναι η ίδια μεγάλη αντίσταση R όδηγεί σε υπερθέρμανση, το φαινόμενο αυτό μάλιστα το χρησιμοποιούμε σε συσκευές της καθημερινότητας εσκεμμένα όπως ο θερμοσίφωνας και το πιστολάκι μαλλιών....WOW, μην το προσωποποιείς και επίσης μην έχεις την απαίτηση να δείξω τον ελάχιστο σεβασμό όπου χωρις να έχει ΙΔΕΑ το πρώτο όπου έκανε σε μια προβληματική gpu οπου δουλεύει ήταν να κάνει reflow στους 600 😗βαθμούς με θερμοπίστολο των 20€ για υδραυλικούς και φανοποιούς, και φυσικά χρησιμοποιεί και αμπεροτσιμπίδα.....επειδη λοιπόν υποτιμά τη νοημοσύνη μου δεν θα πάρω διαζύγιο από την πραγματικότητα επειδή αυτός ξέρει *********

Δημοσ.

εμένα πάντως με ενοχλεί ότι αντί να κάνουμε βήματα μπροστά στις gpu έχουμε μια στασιμότητα και πλέον πάμε σε πισογυρίσματα.

Υπήρχε πριν καμία δεκαετία ένα όραμα ότι οι επιδόσεις θα συμβαδίζουν με μείωση της κατανάλωσης και μείωση του μεγέθους στις κάρτες. 

Aντί γιαυτό με καθαρά μεγάλη ευθύνη της nvidia έχουμε αύξηση ναι των επιδόσεων αν και κατά την γνώμη μου όχι και τόσο εντυπωσιακή αλλά κυρίως τεράστια αύξηση κατανάλωσης συν υπερμεγεθή-θηρία κάρτες γραφικών που σε αρκετές περιπτώσεις θέλουν και υποστηριγματα για να μην σπάσουν την mobo.

Δηλαδή έλεος πια. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...