spi79 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Παρανοια με την nvidia να κανει παρτυ και το margin στο θεο αλλα καπου πρεπει να μπει ενα οριο Μην ανησυχείς φίλε,ο εγωισμός και το μονοπώλιο είναι πολύ εφήμερα.. Όταν θα φάει τα μούτρα της στο ai,γιατί είναι ακόμα νωρίς και επιστρέψει στο καθαρά gaming κομμάτι,μπορεί να είναι πολύ αργά.. 55 λεπτά πριν, chrisde είπε εν αναμονή του reflex 2 τουλάχιστον. (αλήθεια τι παίζει με αυτό, δεν το βλέπω να συζητιέται) Είναι που γελάγαμε με την amd για τα υποσχόμενα feutures που δίνουν..Μάλλον το MFG x4 με latency στο θεό πουλάει και δεν βιάζονται... 2
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spi79 είπε Μην ανησυχείς φίλε,ο εγωισμός και το μονοπώλιο είναι πολύ εφήμερα.. Όταν θα φάει τα μούτρα της στο ai,γιατί είναι ακόμα νωρίς και επιστρέψει στο καθαρά gaming κομμάτι,μπορεί να είναι πολύ αργά.. Ετσι... Κύκλους κάνει η ζωή.. Παρακαλώντας θα γυρίσει πίσω.. "Πάρτε κύριε λαχεία" θα μας λέει.. 900 ευρώ η 7090🤣 (with hat) Live my May to eat three-leaf Επεξ/σία 16 Απριλίου από ZELOMOTH 1
korakios Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, nikos5800 είπε Πάντως η ρτχ 5060τι φαίνεται καλή κάρτα για τα λεφτά της,μεταξύ ρχ7700χτ-ρτχ 4070 στο raster και ρτχ 4070 ray tracing με 16gb vram και msrp στα $430,όχι και άσχημα!! κάτσε να δούμε την κόκκινη μιας και πάτησε τις 5070/ti , ίσως κάνει και το αντίστοιχο με τις 5060/ti (τουλάχιστον σε τιμές , βέβαια αρκεί να υπάρχει η πράσινη στο ράφι αλλιώς την ξανακάτσαμε) 1
spi79 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μόνη ελπίδα αυτός,ο νέος αρχηγός Spoiler καλά,ούτε εγώ το πιστεύω🤣 Επεξ/σία 16 Απριλίου από spi79 10
Xoroxronis Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 1 ώρα πριν, chrisde είπε το mfg το οποίο έχει νόημα για high refresh monitors, εν αναμονή του reflex 2 τουλάχιστον. Είναι για τα online competitive το reflex 2. Δεν βλέπω τον τρόπο να γίνει ποτέ συμβατό με fg/mfg. Frame warp μόνο σε rendered frame μπορεί να γίνει. Τώρα γιατί τα ειδησεογραφικά το παρουσιάζουν σαν να υπάρχει συμβατότητα με fg/mfg δε ξέρω να σου πω. Ίσως να βολεύει την nvidia για κάποιο λόγο οπότε και δεν τους διορθώνει. πχ απ τα reviews του tpup. Αναφορά σε κείμενο Reflex is mandatory in DLSS 3 Frame Generation, given the latency cost imposed by the technology. Multi-frame generation calls for an equally savvy piece of technology, so we hence have Reflex 2. 1 1
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 32 λεπτά πριν, spi79 είπε Μόνη ελπίδα αυτός,ο νέος αρχηγός Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου καλά,ούτε εγώ το πιστεύω🤣 Θα βολτάρω με το CHAOS και θα παίζω παιχνιδάρες στην ενσωματωμένη του κονσόλα με αυτή την κάρτα γραφικών!🙂 1 5
akoinonitos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε H 4080 που εχω στο 99% των περιπτωσεων δεν εχει θορυβο ουτε στροφες γιατι παιζω κατω απο 60. Εσυ που εχεις πιασει πολλες AMD ειχες καμια να παιζει με κλειστα fans; Σε προηγουμενα ποστ το εχω αναφερει μου ειναι αδιαφορο τελειως το αν θα κανει θορυβο η αν θα εχει 1500 στροφες γιατι παιζω με ηχεια 5.1 η ακουστικα στο τερμα γιατι ετσι μου αρεσει να παιζω. Απο την αλλη μπορω να καταλαβω και τη δικη σου οπτικη που παιζεις στο αθορυβο και σε νοιαζει ο θορυβος γιατι κοιμαται το μωρο αλλα δεν παιζουν ολοι στο αθορυβο ουτε εχουν ολοι μωρο να κοιμαται διπλα στο pc. Spoiler Για πες μου λιγο ρε συ blue ποσα watt τραβαει η καρτα σου και παιζεις σε 4k με κλειστα φανς? Πηγαινε βαλε dying light 2 ,με ολα τερμα και πες μου στροφες ανεμιστηρα και temps. 4080s εχω ξερω πολυ καλα τι temps εχουν. Επεξ/σία 16 Απριλίου από akoinonitos 1
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου 2 ώρες πριν, akoinonitos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Για πες μου λιγο ρε συ blue ποσα watt τραβαει η καρτα σου και παιζεις σε 4k με κλειστα φανς? Πηγαινε βαλε dying light 2 ,με ολα τερμα και πες μου στροφες ανεμιστηρα και temps. 4080s εχω ξερω πολυ καλα τι temps εχουν. Spoiler https://overclock3d.net/reviews/gpu_displays/gigabyte_rtx_4080_aero_review/22/ 1
Alex21121988 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου https://www.msystems.gr/graphics-cards/asus-geforce-rtx-5090-rog-astral-liquid-cooled-oc-32gb-dlss-4-90yv0lw2-m0na00 Για όποιον ενδιαφέρεται. 1
nazarene Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) H στιγμή του reality check ενός άσχετου που αρνείται την πραγματικότητα ότι δεν μπορεί να κουμπώσει σωστά ένα καλώδιο τροφοδοσίας σε μια gpu, και προτιμά βίντεο από τσοπάνηδες όπως ο der8auer να μετρούν Amps σε power cables με αμπεροτσιμπίδα ο τρι****ς @BlurayMoviesGreece ποσταραμε το ίδιο σχεδόν ταυτόχρονα Επεξ/σία 17 Απριλίου από nazarene 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου Κάποιος να του πει ότι η 5090 κάνει στιγμιαία spikes σε πολύ πάνω από 600W(φτάνει 900W) και ότι είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος που τέσταρε για να βγουν συμπεράσματα. 4
Alex21121988 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Συμπέρασμα. Όσοι είχαν melting situations, δεν έβαλαν καλά το καλώδιο από την μεριά του psu. Αυτό ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί ο Άρης. Τώρα όσο αφορά το καλώδιο στην μεριά της κάρτας, από εμπειρία γνωστού μου, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αν δεν βάλεις το καλώδιο all the way in, όντως μπορεί καν να μην σου βρει την κάρτα, δεν ξεκιναει τίποτα. Στην δική του περίπτωση ήθελε και λίγο force παραπάνω στο κούμπωμα για να την βρει και να λειτουργήσει η gpu. Οπότε σε αυτό το κομμάτι από την μεριά της gpu είμαστε safe I guess. Εννοείται πάντα με τα καλώδια του psu, όχι 3d party, εκεί μάλλον θα ρίξεις ζάρι. Επεξ/σία 17 Απριλίου από Alex21121988
Teddy77 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Just now, Psycho_Warhead said: Κάποιος να του πει ότι η 5090 κάνει στιγμιαία spikes σε πολύ πάνω από 600W(φτάνει 900W) και ότι είναι πολύ περιορισμένος ο χρόνος που τέσταρε για να βγουν συμπεράσματα. Ωπ, να'τος, ξανάρθε! Σου'ρθε η suprim? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε Συμπέρασμα. Όσοι είχαν melting situations, δεν έβαλαν καλά το καλώδιο από την μεριά του psu. Αυτό ουσιαστικά αφήνει να εννοηθεί ο Άρης. Τώρα όσο αφορά το καλώδιο στην μεριά της κάρτας, από εμπειρία γνωστού μου, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αν δεν βάλεις το καλώδιο all the way in, όντως μπορεί καν να μην σου βρει την κάρτα, δεν ξεκιναει τίποτα. Στην δική του περίπτωση ήθελε και λίγο force παραπάνω για να την βρει και να λειτουργήσει η gpu. Οπότε σε αυτό το κομμάτι από την μεριά της gpu είμαστε safe I guess. Εννοείται πάντα με τα καλώδια του psu, όχι 3d party, εκεί μάλλον θα ρίξεις ζάρι. Δεν ξεκινάει με το 12v-2x6 που έχει κοντά sense pins, το 12VHPWR ξεκινάει μια χαρά και καταλήγει σε τραγωδία. Κατά τα άλλα κάποιοι έχουν ήδη αναφέρει ότι έπαθαν ζημιά ενώ είχαν κουμπώσει άψογα το βύσμα. Ο αντάπτορας του John2gr(DSOG) την άκουσε αν και συνέχιζε να δουλεύει κανονικά η 4090 και ο Tambas νομίζω έχει αναφέρει ότι την έπαθε ενώ κούμπωνε άψογα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα