Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα έγραψα και πιο πίσω αναλυτικά δεν κάνει ο αντάπτορα και ούτε και το τροφοδοτικό για τον αντάπτορα θελεις 3-*150w=450w, αυτά δίνουν 375w εαν βάλεις αντάπτορα 6πιν σε 8 πιν και μετά τον αντάπτορα της κάρτας ρισκάρεις να το κάνεις πυροτέχνημα

Επεξ/σία από nazarene
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Τα έχω διαβάσει αυτά που έγραψε το παιδί.

ωραια. τον ανταπτορα θα τον εχει μεσα η καρτα, απλά τα καλωδια σου δεν φαινεται να ειναι σωστα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nazarene είπε

Στα έγραψα και πιο πίσω αναλυτικά δεν κάνει ο αντάπτορα και ούτε και το τροφοδοτικό

2 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

ωραια. τον ανταπτορα θα τον εχει μεσα η καρτα, απλά τα καλωδια σου δεν φαινεται να ειναι σωστα.

• POWER CONSUMPTION

360 W Αυτό γράφει στο site Του κατασκευαστή αυτά τα βατ δεν τα πιάνουμε αυτά τα καλώδια; Που έχει ήδη;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, _Petros_ είπε

putty εχει η gigabyte 5080 μου, και ηταν ενας απο τους λογους που την προτιμησα.

όλες οι gigabyte ή συγκεκριμένα μοντέλα της giga, έχουν putty??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Λοιπόν ερώτηση άνοιξα τον υπολογιστή και βρήκα ότι έχει μέσα, Αυτά τα 3 καλώδια Τώρα από χορό  δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, Είναι άπλετος. Τι λέτε αυτά τα καλώδια κάνουν; Θα χρειαστώ αντάπτορα θα τον έχει μέσα το κουτί της GeForce RTX 5080 16G SHADOW 3X OC ;;;

Αντάπτορα τον έχει μέσα λογικά..Είναι 3x 8pin.Στείλε ένα email βρε παιδάκι μου στη Dell ή πάρε τηλ, να δούμε τι γίνεται..Μην πονοκεφαλιάζεις άδικα...Πάρε όλο το pc και την κάρτα και κανόνισε να πας από κάποιο service point.Με δικιά τους ευθύνη θα είναι...

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, spi79 είπε

Αντάπτορα τον έχει μέσα λογικά..Είναι 3x 8pin.Στείλε ένα email βρε παιδάκι μου στη Dell ή πάρε τηλ, να δούμε τι γίνεται..Μην πονοκεφαλιάζεις άδικα...Πάρε όλο το pc και την κάρτα και κανόνισε να πας από κάποιο service point.Με δικιά τους ευθύνη θα είναι...

Έστειλα e-mail και δεν μου απάντησαν όπως έπρεπε μου είπανε να πάρω τηλέφωνο. Εάν είναι να πάρω τηλέφωνο στα γερμανικά δεν θα βγάλω άκρη με τίποτα έτσι κι αλλιώς. Και ανακάλυψε και κάτι ακόμα αυτό έχει τώρα από ότι είδα αυτά … 

IMG_0254(optimized).jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aυτό θα έχει η κάρτα και μπορεί να δώσει μέχρι 450w

spacer.png

Bάζοντας αυτό spacer.png

Θα δουλέψει η κάρτα με τον αντάπτορα την εικόνας 1 όμως αυτή η διάταξη αποδίδει 375w, η κάρτα αφού την έχει (κοροιδέψει) θα ζητά Αmps οπότε δουλέυει με όριο τα 450w ήδη έχεις αυξήσει την αντίσταση R το μήκος του καλωδίου L το τροφοδοτικό σου δεν έχει feedback τι κάνει η διάταξη στέλνει Amps και το σημείο με την μεγαλύτερη αντίσταση υπερθερμένεται και λιώνει δε μπορώ να το εξηγήσω απλούστερα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ η καρτα σε αυτό το τροφοδοτικό εκτός και αν χρησιμοποιείς μια gpu 5080 για να βλέπεις ταινίες

Επεξ/σία από nazarene
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nazarene είπε

Aυτό θα έχει η κάρτα και μπορεί να δώσει μέχρι 450w

spacer.png

Bάζοντας αυτό spacer.png

Θα δουλέψει η κάρτα με τον αντάπτορα την εικόνας 1 όμως αυτή η διάταξη αποδίδει 375w, η κάρτα αφού την έχει (κοροιδέψει) θα ζητά Αmps οπότε δουλέυει με όριο τα 450w είδη έχεις αυξήσει την αντίσταση R το μήκος του καλωδίου L το τροφοδοτικό σου δεν έχει feedback τι κάνει η διάταξη στέλνει Amps και το σημείο με την μεγαλύτερη ανρίστασει υπερθερμένεται και λιώνει δε μπορώ να το εξηγήσω απλούστερα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ η καρτα σε αυτό το τροφοδοτικό εκτός και αν χρησιμοποιείς μια gpu 5080 για να βλάπεις παιχνίδια

Τι εννοείς να βλέπω παιχνίδια; Εγώ μόνο για να παίζω παιχνίδια θέλω τίποτα παραπάνω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

όλες οι gigabyte ή συγκεκριμένα μοντέλα της giga, έχουν putty??

δεν ειμαι σιγουρος για ολες, σιγουρος ειμαι για την 5080 gaming oc
εκτος απο thermal putty και gel, εχει και αλλα ωραια πραγματακια οπως 450watt bios, led που αναβει σε πιθανη ανωμαλια τροφοδοσιας ρευματος, καλο input filtering κλπ.

image.jpeg.87ec527592fd4eced372f0e3eaca3858.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Just_travel_everywhere είπε

Τι εννοείς να βλέπω παιχνίδια; Εγώ μόνο για να παίζω παιχνίδια θέλω τίποτα παραπάνω

λάθος πληκτρολόγηση είναι και δίνεις σημασία στα λιγότερο ουσιώδη σε σχέση με αυτά που σου έγραψα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Έστειλα e-mail και δεν μου απάντησαν όπως έπρεπε μου είπανε να πάρω τηλέφωνο

Κατάστημα Αθήνας
  • The Mall Athens 3ο Επίπεδο, Ανδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι, Ελλάδα
  • 211 8888 400.
  • dell@exclusivestores.gr.

Πάρε εδώ και ρώτα τους.Άνοιξε άλλο θέμα επίσης,το εξαντλήσαμε εδώ😁

Επεξ/σία από spi79
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nazarene είπε

λάθος πληκτρολόγηση είναι και δίνεις σημασία στα λιγότερο ουσιώδη σε σχέση με αυτά που σου έγραψα

2 λεπτά πριν, spi79 είπε
Κατάστημα Αθήνας
  • The Mall Athens 3ο Επίπεδο, Ανδρέα Παπανδρέου 35, 15122 Μαρούσι, Ελλάδα
  • 211 8888 400.
  • dell@exclusivestores.gr.

Πάρε εδώ και ρώτα τους

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που έχω ζαλίσει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Just_travel_everywhere είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και συγνώμη που έχω ζαλίσει

Νο problem at all..Αν δε βρεις άκρη,άνοιξε άλλο θέμα και θα σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται καμία συγνώμη οι ερωτήσεις σου είναι απλές απλούστατες οσο πιο απλά λοιπόν γίνεται αν δεν θές να δεις την κάρτα παρανάλωμα είναι να αποδεχθείς οτι δεν μπαίνει σε αυτό το τροφοδοτικό 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nazarene είπε

Δεν χρειάζεται καμία συγνώμη οι ερωτήσεις σου είναι απλές απλούστατες οσο πιο απλά λοιπόν γίνεται αν δεν θές να δεις την κάρτα παρανάλωμα είναι να αποδεχθείς οτι δεν μπαίνει σε αυτό το τροφοδοτικό 

Μη προτρέχεις,είπαμε ότι άλλοι έχουν 4090 και άλλοι 5080.Δεν λέω ότι έχεις άδικο,αλλά πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...