Just_travel_everywhere Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:37 μμ 6 λεπτά πριν, spi79 είπε Ρίξε και ένα εμαιλ στη dell να είσαι 100% σίγουρος.Θα ανησυχούσα για το μέγεθος πιο πολύ..Ρώτα τους... Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος παρ όλα αυτά όμως θα το μετρήσω σήμερα . Και εκτός από αυτό το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω και πού να βρω τις διαστάσεις της κάρτας
nazarene Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 μμ Και μη χρησιμοποιήσεις αυτό όπου πρότεινε ένας πανέξυπνος εδώ αυτό Αυτό είναι 300w 2*150 λείπουν και τα δύο sense pins 2 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε δεν ξέρω και πού να βρω τις διαστάσεις της κάρτας https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-rtx-5080.c4217
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:44 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:44 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος παρ όλα αυτά όμως θα το μετρήσω σήμερα . Και εκτός από αυτό το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω και πού να βρω τις διαστάσεις της κάρτας Τις διαστάσεις στο site της κάρτας, στα specs θα τις βρεις.Πάρε τηλ ή στείλε email στη dell και ρώτα για το τροφοδοτικό και συμβατότητα γενικά με την κάρτα.Το καλύτερο πας από κάποιο επίσημο service και σου κάνουν αυτοί εγκατάσταση να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..4090 έχουνε κάποιοι στο setup σου για 2-3 χρόνια χωρίς προβλήματα.Τι μπλέκεις και εσύ ρε παιδάκι μου με τέτοια fixed συστήματα😁 Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:47 μμ από spi79
nazarene Δημοσ. Τετάρτη στις 01:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:48 μμ 2 λεπτά πριν, spi79 είπε 4090 έχουνε κάποιοι στο setup σου για 2-3 χρόνια Nαι της dell όμως αυτή
akoinonitos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:50 μμ 1 ώρα πριν, BlurayMoviesGreece είπε To hotspot temp ειναι η μεγιστη θερμοκρασια που διαβαζει ενας απο τους πολλους αισθητηρες που υπαρχουν μεσα στη gpu και ειναι συνηθως 15-20 βαθμους πανω απο το normal junction temperature. Ειναι καπου αναμεσα σε gpu temp και memory temp. Δεν μπορει δηλαδη να ειναι μικρoτερο του gpu temp ή μεγαλυτερο του Memory Temp. Το memory temp στη 5070Ti ειναι 20-25 βαθμους κατω απο 9070xt,καπου εκει και λιγο πιο κατω ειναι και το hotspot temp.... τι λες μωρε ανθρωπε το hot spot ειναι στο die δεν εχει καμια σχεση με το memory temp 4 2
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:51 μμ Μόλις τώρα, nazarene είπε Nαι της dell όμως αυτή Και founders επίσης...Ας επικοινωνήσει το παλικάρι να ξέρει τι γίνεται..Μην τον πάρουμε και στο λαιμό μας
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 01:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:54 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι λες μωρε ανθρωπε το hot spot ειναι στο die δεν εχει καμια σχεση με το memory temp Εχεις την Α gpu που εχει gpu temp 60c και memory 70c και τη Β gpu που εχει gpu temp 60c και memory 90c+ Σε καμια δεν ξερεις το hotspot Ποια θα προτιμησεις; Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:56 μμ από BlurayMoviesGreece 4
_Petros_ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 μμ 11 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Αν και δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα με το μέγεθος παρ όλα αυτά όμως θα το μετρήσω σήμερα . Και εκτός από αυτό το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω και πού να βρω τις διαστάσεις της κάρτας οποια 5080 και να εχεις παραγγειλει, στο σάιτ του κατασκευαστη εχει τις ακριβεις διαστασεις. ομως θα συμφωνησω με nazarene. καλυτερα δωσε το alienware οπως ειναι, και φτιαξε απο την αρχη μια δικια σου βαση χωρις τις πατεντες και τα shortcuts του καθε κατασκευαστη να σε απασχολουν, που σιγουρα θα τα βρεις μπροστα σου ξανα και ξανα. 27 λεπτά πριν, nazarene είπε Mήπως καλύτερα να αγοράσεις ένα case τροφοδοτικό και μητρική και μια ΑΙΟ και να τοποθετήσεις εκεί όλα τα parts χωρίς ημήμετρα, είναι δαπανηρότερη λύση αλλά θα έχεις ένα ομορφο αποτέλεσμα εύκολο maintenance και upgradeability και μελλοντικά θα κάνεις και απόσβεση αφού κουτί τροφοδοτικό και AIO ίσως τα κρατάς για μελλοντική αναβάθμιση 1
kkatzos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:00 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Aναρωτιεμαι ποσες gpu εψαξες για να βρεις μια που το hotspot ειναι μεγαλυτερο του gpu temp και του memory temp. LOL Δε σου κάνουν οι 4080; Πάρε και 4070Ti Η μία κατραπακιά μετά την άλλη... Καλύτερα να απέχεις από το topic για λίγο. Καλό σε όλη την κοινότητα θα κάνεις. 33 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δεν ξερω που καταφεραν να βαλουν τους αισθητηρες για να βγαλουν μεγαλυτερο hotspot απο το gpu ή το memory temp που και παλι δεν μιλαμε για 90αρια αλλα για 70αρια. Ισως περιμετρικα στο chip; Αυτα τα 2 ειναι οι εστιες που παραγουν θερμοτητα και προσπαθουν να τα ψηξουν, δεν υπαρχει τριτο μερος πιο ζεστο. Εδώ μάλλον δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Γιατί αν καταλαβαίνω σωστά θα σε στεναχωρήσω. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάς και κάθεσαι και κάνεις προπαγάνδα υπερ της Nvidia... 12 λεπτά πριν, akoinonitos είπε τι λες μωρε ανθρωπε το hot spot ειναι στο die δεν εχει καμια σχεση με το memory temp Δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει και καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί του. Θα έπρεπε να φάει ban για παντελή άγνοια στοιχειωδών εννοιών... 🤣 Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:01 μμ από kkatzos 6
BlurayMoviesGreece Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:09 μμ (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, kkatzos είπε LOL Δε σου κάνουν οι 4080; Πάρε και 4070Ti Η μία κατραπακιά μετά την άλλη... Καλύτερα να απέχεις από το topic για λίγο. Καλό σε όλη την κοινότητα θα κάνεις. Εδώ μάλλον δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Γιατί αν καταλαβαίνω σωστά θα σε στεναχωρήσω. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάς και κάθεσαι και κάνεις προπαγάνδα υπερ της Nvidia... Καμια προπαγανδα, η Nvidia δεν χρειαζεται προπαγανδες. Εχει καλυτερες επιδοσεις (4080,4080S,4090,5070Τi, 5080, 5090) Καλυτερο Efficiency Καλυτερα Features Kαλυτερες θερμοκρασιες Στο μονο που πασχει ειναι η τιμη και ειναι λογικο χωρις ανταγωνισμο ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις. Οταν η AMD τη φτασει και τη περασει σε ολα αυτα ,τοτε θα μιλησουμε για ανταγωνισμο και το ποιος εχει αναγκη τη προπαγανδα. Τωρα οσον αφορα το καλο της κοινοτητας σιγουρα δεν ειναι οι προσωπικες αντιπαραθεσεις και οι χαρακτηρισμοι. Αν διαφωνεις δειξτο/απεδειξε το κοσμια με επιχειρηματα Αν κανω λαθος θα το παραδεχτω Το προβλημα σου θα πρεπει να επικεντρωνεται στο τι λεει καποιος και ΟΧΙ στο ποιος το λεει. Εδω λοιπον ημουν λαθος, κοιταξα τη πλειοψηφια και οχι τις εξαιρεσεις. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:21 μμ από BlurayMoviesGreece 3
Karanikolis Δημοσ. Τετάρτη στις 02:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:12 μμ 10 λεπτά πριν, kkatzos είπε LOL Δε σου κάνουν οι 4080; Πάρε και 4070Ti Η μία κατραπακιά μετά την άλλη... Καλύτερα να απέχεις από το topic για λίγο. Καλό σε όλη την κοινότητα θα κάνεις. Εδώ μάλλον δεν καταλαβαίνω τι γράφεις. Γιατί αν καταλαβαίνω σωστά θα σε στεναχωρήσω. Δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τι πράγμα μιλάς και κάθεσαι και κάνεις προπαγάνδα υπερ της Nvidia... Δεν έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει και καθόμαστε και ασχολούμαστε μαζί του. Θα έπρεπε να φάει ban για παντελή άγνοια στοιχειωδών εννοιών... 🤣 εγώ πάντως έχω πιάσει τα ποπ κορν και το απολαμβάνω!! πεθαίνω με τις απαντήσεις σου 😂
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:17 μμ 4 λεπτά πριν, Karanikolis είπε εγώ πάντως έχω πιάσει τα ποπ κορν και το απολαμβάνω!! Εγώ θα πιάσω και μπύρες μαζί μου φαίνεται... 1
kkatzos Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:18 μμ 4 λεπτά πριν, spi79 είπε 4070super +1500memory +85core 🤣 Θα αργήσει να το δει. Τώρα διαβάζει στο wiki τι είναι το hotspot temperature. 🤣 3 λεπτά πριν, Karanikolis είπε εγώ πάντως έχω πιάσει τα ποπ κορν και το απολαμβάνω!! πεθαίνω με τις απαντήσεις σου 😂 Το 1ο post μου (4080) ήταν πολύ πιο πικάντικο αλλά μου το έκανε edit κάποιος moderator. 2 2
Tambas91 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:22 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:22 μμ (επεξεργασμένο) πάντως έτσι για να πούμε και τίποτα σοβαρό τα temps έχουν να κάνουν και με τη σχεδίαση τις κάρτας... στις 3000 που είχαν τις μνήμες από την άλλη πλευρά θυμάμαι βράζαν... άμα έχει σωστή σχεδίαση, το hot spot είναι λογικό να είναι μεγαλύτερο Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:30 μμ από Tambas91 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα