Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή εγώ έκανα βλακεία που πήρα 4 ημερών κινητό με απόδειξη 200 ευρώ κάτω από όσο έχει;

Καταραμένη φτώχεια να μην έχω την πολυτέλεια να μου χαμογελάει το γκομενάκι στο ταμείο.

😂😂😂

• Haha 2
  • Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, akoinonitos είπε

Τι θελεις? Την εχω στο δικο μου πισι για λιγο, σαν κατασκευη ειναι αρκετα καλη ,το software της ευχρηστο, απο temps παιζει εκει στο 60αρι και μενει πολυ ησυχη με το auto fan curve. Ειναι καλη καρτουλα γενικα για τα λεφτα της.

ps: αυτη ειναι η solid core oc ,υπαρχει και η solid oc  που ειναι πιο μεγαλη. 

Δεν είχα προσέξει ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις. Βλέπω ότι οι διαφορές είναι το μέγεθος της ψύκτρας και ένα SPECTRA LINK cable που λέει ότι έχει η Solid OC. Εντύπωση μου κάνει που δεν είναι υψηλότερα χρονισμένη η πιο μεγάλη. Πάντως η λευκή που λέω βγαίνει μόνο στη μεγάλη έκδοση. Από coil whine έχεις παρατηρήσει κάτι;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Δηλαδή εγώ έκανα βλακεία που πήρα 4 ημερών κινητό με απόδειξη 200 ευρώ κάτω από όσο έχει;

Καταραμένη φτώχεια να μην έχω την πολυτέλεια να μου χαμογελάει το γκομενάκι στο ταμείο.

😂😂😂

Έγινε !!! Το ότι μπορεί να ήτανε κλεμμένο με απόδειξη φτιαγμένη δε σου περνάει απ’ το μυαλό. Ξέρεις για ποιο λόγο στο λέω; Γιατί πολύ απλά κάποιος που αγοράζει ένα κινητό μέχρι και δύο βδομάδες μπορείς να το επιστρέψει. Ο λόγος που μπορεί να το πουλήσει θα μπορούσε να είναι απλά γιατί το πήρε με επιδότηση απλά γιατί το πήρε με αποφορολόγηση οπότε!!! Καμία σχέση αυτό που γράφεις.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε

Έγινε !!! Το ότι μπορεί να ήτανε κλεμμένο με απόδειξη φτιαγμένη δε σου περνάει απ’ το μυαλό. Ξέρεις για ποιο λόγο στο λέω; Γιατί πολύ απλά κάποιος που αγοράζει ένα κινητό μέχρι και δύο βδομάδες μπορείς να το επιστρέψει. Ο λόγος που μπορεί να το πουλήσει θα μπορούσε να είναι απλά γιατί το πήρε με επιδότηση απλά γιατί το πήρε με αποφορολόγηση οπότε!!! Καμία σχέση αυτό που γράφεις.

Με επιδοτηση ηταν αλλα εχω ενα Laptop που δεν το πηραν πισω γιατι ειχαν χαλασει την συσκευασια και ετσι πηγαν ακυρες οι 14 μερες.

Το θεμα ειναι πως εγω και πολλοι αλλοι προτιμουμε να δωσουμε 700 πχ  για μια 4070 ti s 6 μηνων παρα 1000 για μια 5070 ti

Το μεταχειρισμενο ειναι σε τι κατασταση θα το βρεις με τι εγγυηση και σε τι τιμη. Φυσικα και εγω εχω αγορασει κατι καινουριο γιατι η τιμη που το εβρισκα σαν μεταχειρισμενο μου ελεγε τραβα στο μαγαζι.

Παραδειγμα οι τιμες που πουλανε τωρα τις μεταχειρισμενες καρτες γραφικων ειναι σαν να σου λενε τραβα παρε καινουρια.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, azazil1190 είπε

Αυτό λέω από την αρχή. Ακόμα βέβαια η 5080 δεν έχει πέσει τόσο ,έτσι η 4080s την δεδομένη στιγμή κρατάει μια χαρά τιμή.

Με την 5070 ti να μπορείς να την βρεις πλέον 980 ευρώ στο skroutz και 900 amazon.de, κανείς δε θα έπαιρνε 4080 super στα 800. Μεταχειρισμένο => 20 ως 30% κάτω από καινούριο ίδιας απόδοσης. Και η 5070ti είναι ιδιας απόδοσης ουσιαστικά με 4080 super, ένα 5% κάτω αλλά με μεγαλύτερο OC headroom. Οπότε 680 (-30%) με 780 (-20%) το πολύ για την τιμή στο skroutz, παρακάτω ακόμα για τιμή από amazon.de. 

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, malakudi είπε

Με την 5070 ti να μπορείς να την βρεις πλέον 980 ευρώ στο skroutz και 900 amazon.de, κανείς δε θα έπαιρνε 4080 super στα 800. Μεταχειρισμένο => 20 ως 30% κάτω από καινούριο ίδιας απόδοσης. Και η 5070ti είναι ιδιας απόδοσης ουσιαστικά με 4080 super, ένα 5% κάτω αλλά με μεγαλύτερο OC headroom. Οπότε 680 (-30%) με 780 (-20%) το πολύ για την τιμή στο skroutz, παρακάτω ακόμα για τιμή από amazon.de. 

Ας τις πουλήσουν και 1000ε αν μπορουν.Είπαμε ας πουλήσει ο καθένας όσο θέλει και μπορεί και αντίστοιχα ο αγοραστής ότι τον συμφέρει.

• Like 4
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nazarene είπε

Eνα πράγμα όπου μου αρέσει στο παρόν τοπικό είναι ότι αφορά τις blackwell 

Ε ναι ,οι συζητήσεις μας πέρα από την 4080s , εμπεριέχουν αναφορές στα μοντέλα των: 5070ti k 5080😆

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, godslayerxp είπε

Δεν είχα προσέξει ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις. Βλέπω ότι οι διαφορές είναι το μέγεθος της ψύκτρας και ένα SPECTRA LINK cable που λέει ότι έχει η Solid OC. Εντύπωση μου κάνει που δεν είναι υψηλότερα χρονισμένη η πιο μεγάλη. Πάντως η λευκή που λέω βγαίνει μόνο στη μεγάλη έκδοση. Από coil whine έχεις παρατηρήσει κάτι;

Ουτε εγω το ειχα προσεξει οταν την παρηγγειλα:lol: 

Γιαυτο μου φανηκε μικρη η καρτα . Κοιτωντας παλι την παραγγελια τωρα βλεπω οτι απλα μου εστειλαν λαθος μοντελο, την solid oc ειχα παραγγειλει.

Coil whine δεν εχει καθολου.

Η solid oc φανταζομαι θα εχει καλυτερα temps  λογω μεγεθους.

Τα ρολογια ναι ειναι ιδια. Ισως η solid oc εχει και μεγαλυτερο pl , αυτη εχει ενα +5% δλδ 379 watt max .

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Ας τις πουλήσουν και 1000ε αν μπορουν.Είπαμε ας πουλήσει ο καθένας όσο θέλει και μπορεί και αντίστοιχα ο αγοραστής ότι τον συμφέρει.

Αυτο ρε εσεις μην το υπεραναλυουμε, στον αντιποδα καποιοι ειναι ικανοι να περιμενουν μεχρι την δυση του ηλιου γιατι ειναι fixated να κανουν το καλυτερο deal μερικες φορες και χανουν και το παραθυρο πωλησης και μετα τους μενει στα χερια ή πουλανε το προιον πολυ φθηνα γιατι πωλουνται καποια αλλα μεταχειρισμενα σε παρομοια τιμη ή απλα πεφτουν τα καινουρια με τον καιρο. 

Αν παντως καποιος μπορει να πουλησει κατι πανω απο την τιμη της αγορας στα μεταχειρισμενα μαγκια του απλα δεν μπορω να ακουω επισης πραγματα του στυλ "θελετε να μας πουλησετε σε τιμη εξωφρενικη μεταχειρισμενο" οταν αυτοι εχουν το ρολο του αγοραστη (γιατι σχεδον παντα ειναι οι ιδιοι) . Καπου υπαρχει μια τεραστια ειρωνεια μεσα σε ολο αυτο.. anyway

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

εχει γραψει χιλιομετρα και θα θελει το μεγαλο σερβις σιντομα 

Με αυτή την λογική θα έμεναν όλες οι κοπέλες στο ράφι εκτος αν είμασταν οι πρώτοι.

Ξεχνάτε ότι μπορεί κάποιοι να έχουν ένα ταβάνι που ή μπορούν να φτάσουν ή δεν θέλουν να ξεπεράσουν την δεδομένη χρονική στιγμή που θέλουν να στήσουν το σύστημα και δεν θέλουν ή δεν μπορούν να περιμένουν για τον χ ή ψ λόγο.

Άρα ας πούμε ότι αγοράζοντας 300 κατοστάρικά πιο λίγο μια 4080 μπορούν να τα κάνουν κάτι άλλο, ή έχουν ανάγκη να τα κάνουν κάτι άλλο.

Άρα κρίνοντασ εξ ιδίων τα αλλότρια δεν κρίνουμε σωστά. Το τί θα έκανε ο καθένας μας δεν πάει να πεί ότι είναι το σωστό για όλους, είτε αυτό που θα διάλεγαν ή θα έπρεπε να διαλέξουν όλοι.

Επεξ/σία από thn
  • Like 3
Δημοσ.

Μπήκε η 5090 τελικά αφού μετά από ταλαιπωρία μηνών ολοκληρώθηκε το rig με 9800Χ3D, μετάβαση από i9 12900K, και λίγο ως πολύ όπως το περίμενα, με πραγματικούς όρους το νόημα ήταν απολύτως μηδεν, καμία βελτίωση οπουδήποτε και φυσικά η εμπειρία ακριβώς η ίδια με τον i9 μάλιστα ήταν με ddr4@3200 και cpu 5,4, και τώρα ο ryzen 5,6, με μνήμες 6400, υποτίθεται ότι είναι κορυφη για VR στο DCS.....εγω δεν είδα τίποτα απολύτως η RTX 5090 πάλι άξιζε μέχρι το τελευταίο € σε αυτό το σενάριο όπου είναι και 100% η χρήση που κάνω

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Δεν υπάρχει αυτός ο πελάτης που αναφέρεσαι. Στο λέω γιατί τόσα χρόνια πωλητής είμαι. Αυτός που μπορεί να ξοδέψει τα 800 € μπορεί να ξοδέψει και τα χείλια αυτό το ότι δεν θα πάρει ο άλλος το καινούργιο και θα πάρει το μεταχειρισμένο δεν παίζει. 

25 χρονια πωλησεις εχω και εγω :P
Το ζητημα καινουριου η μεταχειρισμενου αφορα παντα το ιδιο προιον.
Αν το Α προιον εχει καινουριο 1000€ και μεταχειρισμενο 800€ θα το εξετασει αναλογα τη κατασταση,τη εγγυηση,τα παρελκομενα κτλ και θα αποφασισει αν θα το παρει καινουριο η μεταχειρισμενο(μιλαμε παντα για το ιδιο προιον).
Οταν εχει το Α προιον 800€ μεταχειρισμενο και το Β προιον καινουριο 1000€ και μπορει να διαθεσει 1000€ θα παρει το Β γιατι ειναι καλυτερο και καινουριο, αν δεν εχει 1000€ θα παρει το Α.

1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε

Υπαρχουν και αυτοι που αγοραζουν ενα κινητο των 1500€ με 60 δοσεις απο Κοτσοβολο και το πουλανε λιγο πιο κατω γιατι εχουν αμεση αναγκη για μετρητα.
Τα 1400€ που θα παρουν τα θελουν αμεσα και μετα θα βρουν το τροπο να δινουν 25€ το μηνα.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...