mandragoraSCR Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 10:20 ΜΜ, Alex21121988 είπε Ειλικρινά δεν το περίμενα, ειδικά με αυτές τις καταναλώσεις, να μπορείς να δώσεις τόσο OC στις 5xxx. Να που υπάρχει και κάτι θετικό να πεις για αυτή την γενιά. ο μονος "φοβος" το καλωδιο 1
azazil1190 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 5:15 ΠΜ, mandragoraSCR είπε ο μονος "φοβος" το καλωδιο Στις 5090, που και σε αυτές εάν θες να είσαι safe μπορείς να τις περιορίσεις να τραβάνε μέχρι 450-480w χωρίς να χάνεις ιδιαίτερη απόδοση 5080 και κάτω με τα watts που τραβάνε δεν έχουν θέματα . Daily χρήση οι συγκεκριμένες δεν ξεπερνάνε τα 400w. Το ότι υπάρχουν αστοχίες και ανάπηροι χρήστες είναι γνωστό, όπως και τα καλώδια που βάζουν από 3-4τους με μάπα τροφοδοτικά. 2 2
Nefpitou99 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 8/4/2025 στις 7:05 ΜΜ, BabisTs είπε Χαλαρή συζήτηση κάνουμε ❤️ 7
xartemporas Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου https://videocardz.com/newz/rumored-launch-pricing-for-geforce-rtx-5060-ti-said-to-be-lower-than-rtx-4060-ti 1
Teddy77 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 6:53 ΠΜ, xartemporas είπε https://videocardz.com/newz/rumored-launch-pricing-for-geforce-rtx-5060-ti-said-to-be-lower-than-rtx-4060-ti Είναι αστείο να υπάρχουν leaks τιμών σε $, σ'αυτή την αβέβαιη περίοδο με τους δασμούς.
kkatzos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Τι συζητήσεις πιάνετε ρε παλικάρια 4090 vs 5080. Στo Steel Nomad θα δείτε τη διαφορά ή σε κανένα πραγματικό παιχνίδι; Για βάλτε κανένα CP2077, Alan Wake 2 ή το Wukong με Path Tracing σε 4Κ να δούμε πραγματικές διαφορές... Βλέπω κάτι 23-28% διαφορές εκεί που δε γεφυρώνονται με καμία custom υλοποίηση, κανένα oc και κανένα bios. Επεξ/σία 9 Απριλίου από kkatzos
nazarene Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Eγω προτείνω να κλειδωθεί το thread, γιατί αντί να ασχολούμααστε με τεχνικά χαρακτηριστικά, reviews, επιδόσεις και οτιδήποτε σχετικό όπως έκανε και ο BabisTS, και ανέβασα και εγώ ένα δικό μου bench από 4090, καταλήγει μια αηδία να ασχολούμαστε με τα ψυχολογικα, οικονομικά και πάσης φύσεως αδιάφορα για το παρόν τοπικό θέματα όπου έχει ο κάθενας, αν είναι δυνατό δηλαδη προσωπικά δεν ξανανεβάζω bench φωτo οτιδήποτε, εάν είχα δυνατότητα θα έσβηνα και όσες έχω ποστάρει αλλά το edit δεν λειτουργει σε παλαιότερα ποστ και τέρμα. Παραξενιά , μπορεί αλλά να γράφω για τις τεκτονικές επιδόσεις σε VR της 5090 σε σχέση με την 4090, και να έχω το συρφετό να γράφει ναι αλλά δεν νομίζω να είναι τόσο και δεν χρειάζονται τέτοιες αναλύσεις και που να τα δεις αυτά, και ό άλλος να γράφει σιγα δεν έχεις headset να το υποστηριζει και τέτοιες μαλακίες, ε κάντε το τοπικο κλάψα να λύσετε όσοι έχετε τα θέματα σας, κάποιοι μπορούν και να αγνοήσουν οτι βγήκαν οι 50 series εντελώς και η 4090 είναι η καλύτερη gpu που υπάρχει και για την επόμενη 5ετία..... 1
_Petros_ Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 5:30 ΠΜ, azazil1190 είπε Το ότι υπάρχουν αστοχίες και ανάπηροι χρήστες είναι γνωστό, όπως και τα καλώδια που βάζουν από 3-4τους με μάπα τροφοδοτικά. πες το ψεμματα 😂 παντως το θεμα το διογκωσαν (επιτηδες νομιζω) μερικα youtube καναλια, με παραδειγματα μαλιστα τραβηγμενα απο τα μαλλια. 1
nazarene Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 9:02 ΠΜ, _Petros_ είπε πες το ψεμματα 😂 παντως το θεμα το διογκωσαν (επιτηδες νομιζω) μερικα youtube καναλια, με παραδειγματα μαλιστα τραβηγμενα απο τα μαλλια. Υπάρχει κόσμος ο οποίος δεν πρέπει να ακουμπά υπολογιστή ποτε πουθενα και για κανένα λόγο, και δεν μπορούν όλοι να μάθουν, ορισμένοι άνθρωποι είναι μειωμένης αντίληψης ΔΕΝ, υπάρχει άτομο όπου κατάφερε, γιατί κατόρθωμα είναι να ξυλώσει pci express *16 connentor μητρικής δεν ξέρω πως γίνεται αλλά έγινε 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 8:29 ΠΜ, JohnTheReaper89 είπε Final Build 😍 Ωραιο! Θα εβαζα το τριπλο ψυγειο ορθιο στο πλαι. Αν εφτιαχνα καρτες γραφικων θα εβαζα την τροφοδοσια πισω αφου ετσι και αλλιως ξεπερνανε την μητρικη σε μεγεθος. 1
azazil1190 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 9:02 ΠΜ, _Petros_ είπε πες το ψεμματα 😂 παντως το θεμα το διογκωσαν (επιτηδες νομιζω) μερικα youtube καναλια, με παραδειγματα μαλιστα τραβηγμενα απο τα μαλλια. Τα ίδια έγιναν και με τις 4αρες εάν θυμάσαι. Ναι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που το βύσμα λαμπαδιασε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι φταίνε μόνο οι κάρτες . Άλλαξα καπου 6-7 κομμάτια 4090 όλες μα όλες δούλευαν με hof bios(666w) σε όλες έτρεξα αρκετά Μπεντς-games ,ουδέποτε είχα θέμα με βύσμα. Απο βύσματα δοκίμασα σχεδόν τα πάντα. Από cablemod, Corsair,native k χταπόδι. Δεν είχα ποτέ κιχ ,όπως και την μια που έχω κρατήσει ακόμα και είναι με native(bequiet psu) καλώδιο δουλεύει άψογα. 4 1
nazarene Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 9/4/2025 στις 9:27 ΠΜ, azazil1190 είπε Τα ίδια έγιναν και με τις 4αρες εάν θυμάσαι. Ναι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις που το βύσμα λαμπαδιασε αλλά προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι φταίνε μόνο οι κάρτες . Άλλαξα καπου 6-7 κομμάτια 4090 όλες μα όλες δούλευαν με hof bios(666w) σε όλες έτρεξα αρκετά Μπεντς-games ,ουδέποτε είχα θέμα με βύσμα. Απο βύσματα δοκίμασα σχεδόν τα πάντα. Από cablemod, Corsair,native k χταπόδι. Δεν είχα ποτέ κιχ ,όπως και την μια που έχω κρατήσει ακόμα και είναι με native(bequiet psu) καλώδιο δουλεύει άψογα. Επέκταση Oσο και να τα γράφεις στου κουφού την πόρτα, όλοι έχουν άποψη με copy paste απο reddit και φυσικά δεν έιχαν έχουν ποτέ είτε 4090 είτε **90, μάλλον 1650 4
_Petros_ Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2025 στις 10:20 ΜΜ, Alex21121988 είπε Mόνο οι Astral πήραν officially BIOS update έτσι; Έσκασε εντελώς out of radar πάντως το potential της 5080 που την είχαμε (οι περισσότεροι) DOA ως gpu λόγω vram και ότι γνωρίζαμε από τα leaks πως θα είναι κάτω από την 4090. Τώρα βέβαια αρχίζουμε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να βγάλουν 5080ti I guess. Αν πάρουν BIOS και άλλες υλοποιήσεις θα κάνουν αυτομάτως μια 5080ti obsolete, και ο μόνος λόγος να την θέλει κάποιος είναι αν βγει με παραπάνω vram. 5080 Super θα παίξει imo μελλοντικά με παραπάνω vram. Ειλικρινά δεν το περίμενα, ειδικά με αυτές τις καταναλώσεις, να μπορείς να δώσεις τόσο OC στις 5xxx. Να που υπάρχει και κάτι θετικό να πεις για αυτή την γενιά. Επέκταση Σχετικα με την astral επειδη την εχει ενας φιλος μου, ΠΟΛΥ πριν βγει το bios update, (φωτο 2 μηνες πριν), παρολο που στο gpu tweak δεν σε αφηνε να ανεβασεις πανω απο 110% , με overclocking στα φορτία η καρτα σηκωνε απο μονη της 435w, και μαλλον και παραπανω. Το bios update βασικα βγηκε για να αλλαξει λιγο την συμπεριφορα των ανεμιστηρων, γιατι παραπονεθηκε ο derbauer 😂 Κατα τα αλλα, ειτε θα λεγεται 5080super ειτε θα λεγεται 5080ti, εγω περιμενω οτι θα βγει, με 3gb gddr7 dies αντι για 2gb, αρα 24gb, συν ο,τι αλλο μπουστ της δωσει η nvidia. Και θα γινει αναρπαστη, οχι τοσο για gaming αλλα περισσοτερο για αυτους που τρεχουν ΑΙ αλγοριθμους Επεξ/σία 9 Απριλίου από _Petros_ 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα