billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, BabisTs είπε Στη γενική αίσθηση θέλει 500ρι bios και νέο πέτσινο driver (με ξεκλείδωμα σε 1.1v για τις 5000 series , όπως έχουν και οι 4000 δηλαδή) για να ξεπεράσει 4090 σε απόλυτα νούμερα....ωστόσο ακόμα και έτσι πάει καλά και βρίσκεται μία ανάσα πίσω από 4090 oc (normal bios) ....overclockability αλλά 980ti θυμίζουν οι 5000 series.Τώρα στο nomad με galax bios συγκεκριμένα έχει 4090 με πολύ καλύτερα σκόρ. Σε απόλυτα νούμερα 4090 δεν περνάει.εκτος αν την έχει κανένας νουμπας.μη λέμε ο,τι θελουμε
azazil1190 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Επί τούτου αλλά αρκετά παλιό run με αρχαίους οδηγούς. .Δεν ξέρω εάν τρέξω με τελευταίους οδηγούς εάν θα δώσει . https://www.3dmark.com/sn/687886 Επεξ/σία 8 Απριλίου από azazil1190 2 1
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μπάμπη θα περιμένουμε στωικά να ξεκλειδώσει το core voltage στις 5000.Μετα πέρασε οποιο bios θες και να δούμε αν θα αποδειχθούν τα λεγόμενα σου..και πάω στοίχημα ότι το steel nomad είναι το μόνο που πλησιάζει σχετικά 4090.Γι αυτό και το προβάλλεις.για δώσε ένα ts extreme η κανένα supo 4k-8k να δούμε πόσο κοντά είναι οι 5080. Εν κατακλείδι δυνατές οι 5080 και έχουν πολύ καλή κατανάλωση και oc potential.Αλλα αν εξαιρέσεις το mfgen δεν αγγίζουν 4090.
BabisTs Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 10 λεπτά πριν, billeiros είπε Μπάμπη θα περιμένουμε στωικά να ξεκλειδώσει το core voltage στις 5000.Μετα πέρασε οποιο bios θες και να δούμε αν θα αποδειχθούν τα λεγόμενα σου..και πάω στοίχημα ότι το steel nomad είναι το μόνο που πλησιάζει σχετικά 4090.Γι αυτό και το προβάλλεις.για δώσε ένα ts extreme η κανένα supo 4k-8k να δούμε πόσο κοντά είναι οι 5080. Εν κατακλείδι δυνατές οι 5080 και έχουν πολύ καλή κατανάλωση και oc potential.Αλλα αν εξαιρέσεις το mfgen δεν αγγίζουν 4090. Δεν μου λες Βασίλη εμένα βρήκες? Άντε παλικάρι μου....Έχω νούμερα παντού...τα νούμερα παραπανω τα έβαλα να δείξω ότι της aorus master το bios πατάει πολύ καλά στις 5000 και έβαλα nomad μιας που έβαζαν και τα παιδιά πιο πίσω...ψάξε λίγο στην πλατφόρμα για ts extreme / ts /port royal/ steel nomad/ speedway και σύγκρινε με ότι θες...Ψάξε και λίγο παραπισω στο ινσομνια που είχα ποσταρει και διάφορες και σε timespy ...Την δήθεν προβολή που λες αλλού και όχι σε μένα.....
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 6 λεπτά πριν, BabisTs είπε Δεν μου λες Βασίλη εμένα βρήκες? Άντε παλικάρι μου....Έχω νούμερα παντού...τα νούμερα παραπανω τα έβαλα να δείξω ότι της aorus master το bios πατάει πολύ καλά στις 5000 και έβαλα nomad μιας που έβαζαν και τα παιδιά πιο πίσω...ψάξε λίγο στην πλατφόρμα για ts extreme / ts /port royal/ steel nomad/ speedway και σύγκρινε με ότι θες...Ψάξε και λίγο παραπισω στο ινσομνια που είχα ποσταρει και διάφορες και σε timespy ...Την δήθεν προβολή που λες αλλού και όχι σε μένα..... Eσενα βρήκα γιατί εσύ έγραψες την αβάσιμη αυτή αερολογια.δεν θα κάτσω να κοιτάω παντού τι έχεις ποσταρει.εχουμε και δουλειες να κανουμε.αυτο το συγκεκριμένο όμως που έγραψες και υπέπεσε στην αντίληψη μου απεχει παρασάγγας από την πραγματικότητα
BabisTs Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Αφού έχεις δουλειές όπως λές να προσέχεις καλύτερα τι λέω και τι ποστάρω....είχα 4090 και ξέρω πολύ καλά τι κάνει και όπως είπα στέκεται μπροστά σε απόλυτα νούμερα...τι σε ενόχλησε ακριβώς δεν ξέρω....το άλλο bios ....το 1,1v ..... πραγματικά απορώ 3 1
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου https://www.3dmark.com/compare/spy/53477016/spy/54874389 Αφού δεν ξέρω τι λέω και ξέρεις την 4090 παραθέτω συγκριτικό με. δικό σου run σε ts extreme και σημερινό δικό μου.11% διαφορά.καιδεν έχω καμία σούπερ ντουπερ υλοποιηση
BabisTs Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 2 λεπτά πριν, billeiros είπε https://www.3dmark.com/compare/spy/53477016/spy/54874389 Αφού δεν ξέρω τι λέω και ξέρεις την 4090 παραθέτω συγκριτικό με. δικό σου run σε ts extreme και σημερινό δικό μου.11% διαφορά.καιδεν έχω καμία σούπερ ντουπερ υλοποιηση ναι και? Το ξέρουμε ότι είναι πιο δυνατή...το είπαμε σε απόλυτα νούμερα είναι πάνω η 4090 oc (normall bios)....και φυσικά ωραίο και το galax bios (667w) στο run σου (φυσικά αποδεκτό το σκόρ σου,αλλά να το λες και το bios που χρησιμοποιείς).Μην πιάσουμε τις υλοποιήσεις τώρα σαν διακαιολογία....γιατί βλέπω ξεχνάμε και κάτι ventus που έκοβαν πώλους παλαιότερα.... 1
_Petros_ Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Χαλαρά παιδια! Γαμω τις καρτες ειναι οι 4090, δεν υπαρχει θεμα πανω σε αυτο. Απλα οι 5080 δεν ειναι καθολου ασχημες επισης. Αν συγκρινουμε μηλα με μηλα (ιδια CPU, εδω 9800x3d) , βλεπουμε οτι το τοπ σκορ σε 4090 ειναι 10965 Δηλαδη απο το σκορ του μπαμπη η διαφορα ειναι ΚΑΤΩ απο *edit* 10fps, για να καταλαβουμε για τι ταξης μεγεθους διαφορες μιλαμε. ΥΓ.😁 μπαμπη τι αλλο εχεις κανει εκτος απο το bios? και το δικο μου 450w ειναι (gigabyte gaming oc) αλλα μου ριχνεις 1.5fps θα τρελαθω! 😂 Επεξ/σία 8 Απριλίου από _Petros_ 1
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 λεπτά πριν, BabisTs είπε ναι και? Το ξέρουμε ότι είναι πιο δυνατή...το είπαμε σε απόλυτα νούμερα είναι πάνω η 4090 oc (normall bios)....και φυσικά ωραίο και το galax bios (667w) στο run σου (φυσικά αποδεκτό το σκόρ σου,αλλά να το λες και το bios που χρησιμοποιείς).Μην πιάσουμε τις υλοποιήσεις τώρα σαν διακαιολογία....γιατί βλέπω ξεχνάμε και κάτι ventus που έκοβαν πώλους παλαιότερα.... Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα εξ αρχής.θα περιμενουμε στωικά να ξεκλειδώθει το core voltage στο 1.100 και πέρασε οποίο bios θες.εσυ είπες ότι σε απόλυτα νούμερα θα περάσει μπροστά η 5080.Θα περιμένουμε να μας το αποδείξεις κιόλας.για την ώρα ισχύει το ρητό "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια" όταν συγκρίνουμε κάρτες συγκρίνουμε είτε stocked είτε oced both.Αν θέλουμε να μιλάμε σωστά δηλαδή.τα υπόλοιπα ειναι παραφιλολογιες. 4 λεπτά πριν, _Petros_ είπε Χαλαρά παιδια! Γαμω τις καρτες ειναι οι 4090, δεν υπαρχει θεμα πανω σε αυτο. Απλα οι 5080 δεν ειναι καθολου ασχημες επισης. Αν συγκρινουμε μηλα με μηλα (ιδια CPU, εδω 9800x3d) , βλεπουμε οτι το τοπ σκορ σε 4090 ειναι 10965 Δηλαδη απο το σκορ του μπαμπη η διαφορα ειναι ΚΑΤΩ απο 1fps, για να καταλαβουμε για τι ταξης μεγεθους διαφορες μιλαμε. ΥΓ.😁 πουστη μπαμπη τι αλλο εχεις κανει εκτος απο το bios? και το δικο μου 450w ειναι (gigabyte gaming oc) αλλα μου ριχνεις 1.5fps θα τρελαθω! 😂 Το 10965 είναι 109.65 fps.Μπερδευτηκες μαλλον 1
_Petros_ Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) σωστα! 9fps Βεβαια για το αλλο που λες απο πανω, η 5080 στοκ ειναι πρακτικα ...κοιμησμενη. Ισως φταινε οι οικολογικες ανησυχιες της nvidia τωρα που οι σερβερς της ανεβαζουν τη θερμοκρασια του πλανητη, ισως την κρατησε εκει για να κανει τη διαφορα η επικειμενη 5080ti, ποιος ξερει. Παντως με o/c παιρνει καλο μπουστ Επεξ/σία 8 Απριλίου από _Petros_
BabisTs Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 7 λεπτά πριν, billeiros είπε Ήμουν σαφής σε αυτό που είπα εξ αρχής.θα περιμενουμε στωικά να ξεκλειδώθει το core voltage στο 1.100 και πέρασε οποίο bios θες.εσυ είπες ότι σε απόλυτα νούμερα θα περάσει μπροστά η 5080.Θα περιμένουμε να μας το αποδείξεις κιόλας.για την ώρα ισχύει το ρητό "αν η γιαγιά μου είχε καρούλια" όταν συγκρίνουμε κάρτες συγκρίνουμε είτε stocked είτε oced both.Αν θέλουμε να μιλάμε σωστά δηλαδή.τα υπόλοιπα ειναι παραφιλολογιες. ωραία η ειρωνεία σου...ωραία τα ρητά σου......περίμενε στωικά τότε 🤣 1
billeiros Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, BabisTs είπε ωραία η ειρωνεία σου...ωραία τα ρητά σου......περίμενε στωικά τότε 🤣 Εσύ ειρωνεύτηκες .όχι εγώ.εγω μιλάω με γεγονότα..λες και τώρα θα σε μάθουμε. 8 λεπτά πριν, _Petros_ είπε σωστα! 9fps Βεβαια για το αλλο που λες απο πανω, η 5080 στοκ ειναι πρακτικα ...κοιμησμενη. Ισως φταινε οι οικολογικες ανησυχιες της nvidia τωρα που οι σερβερς της ανεβαζουν τη θερμοκρασια του πλανητη, ισως την κρατησε εκει για να κανει τη διαφορα η επικειμενη 5080ti, ποιος ξερει. Παντως με o/c παιρνει καλο μπουστ Συμφωνώ. Φυσικα.To είπα πιο πάνω. 2
BabisTs Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 17 λεπτά πριν, _Petros_ είπε Χαλαρά παιδια! Χαλαρή συζήτηση κάνουμε 1 1
Alex21121988 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Mόνο οι Astral πήραν officially BIOS update έτσι; Έσκασε εντελώς out of radar πάντως το potential της 5080 που την είχαμε (οι περισσότεροι) DOA ως gpu λόγω vram και ότι γνωρίζαμε από τα leaks πως θα είναι κάτω από την 4090. Τώρα βέβαια αρχίζουμε να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να βγάλουν 5080ti I guess. Αν πάρουν BIOS και άλλες υλοποιήσεις θα κάνουν αυτομάτως μια 5080ti obsolete, και ο μόνος λόγος να την θέλει κάποιος είναι αν βγει με παραπάνω vram. 5080 Super θα παίξει imo μελλοντικά με παραπάνω vram. Ειλικρινά δεν το περίμενα, ειδικά με αυτές τις καταναλώσεις, να μπορείς να δώσεις τόσο OC στις 5xxx. Να που υπάρχει και κάτι θετικό να πεις για αυτή την γενιά. Επεξ/σία 8 Απριλίου από Alex21121988 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα